Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (376. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.551
Cevap
77
Favori
322.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen o duman efekti yeniden tasarlanması lazım.
  • https://www.youtube.com/watch?v=x9P5mpGd_lI&ab_channel=Saabkyle04

Assetto corsa güzel bir etkinlik düzenlemiş bence izleyin kesinlikle
  • Ras0 R kullanıcısına yanıt
    bu oyunun özel yapılmış versiyonuydu değil mi
  • antking kullanıcısına yanıt
    Özel versiyon mu bilmiyorum sanırım videodan anladığım konsol sürümünün çıkışıyla birlikte böyle bir aktivite yapmışlar
  • antking kullanıcısına yanıt
    Videoyu sesli izleyemedim ama özel versiyon dediğiniz AC Pro olduğunu sanmıyorum. AC Pro'nun olayı firmaların kendi araçlarını yükleyip bütün verileri toplayabilmesi. Burada standard araçlar kullanılmış sanmıyorum özel versiyon olacağını. Ama dediğim gibi konuşmalarda neler geçti bilmiyorum.

Biliyorsunuz benim DFGT bozuk olduğundan pek buralarda değilim. G29 almama ramak kalmıştı ki vazgeçtim. 1400 lira vermeyi gözüm yemedi. Onun yerine DFGT'yi düzeltmeye çalışıyorum. Şu an bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Problem ne kaynaklı bilmiyorum...

Japon Pack'i kısa bir süre deneme fırsatım oldu. Cidden en güzel araç koleksiyonuna sahip paket diyebilirim. Araçlar çok zevkli özellikle Miata'nın Cup versiyonu Nord ile efsane bir ikili olmuşlar.
  • arayüz filan çok farklı ve çok güzel o yüzden dedim
  • Merhabalar. En başından beri abs, tc ve stability kapalı olarak sürüş yapıyorum. Bu şekilde daha zevkli olduğuna inanıyorum. Gelelim asıl konuma. Ben drift olayını çok seven biriyim. Fakat assettoda bir türlü başaramadığım bir olaydı. Uzun süredir üzerinde çok çalışıyordum. Youtube üzerinden videolar falan izliyerek öğreneyim dedim pek etkili olmadı. Birkaç gün önce bulduğum bir video sayesinde çok profesyonel olmasada yavaş yavaş olayı kavramaya başladım. Ayrıca bir yerde stability ayarını biraz açmak drifti kolaylaştırır diye okudum. Gerçektende faydası oluyor. Bazen stability hafif açık bazen kapalı antremanlar yapıyorum. İlk başta orjinal drift haritasında sürüş yapıyordum şimdi ise mod olan drift playground haritasında kullanıyorum. Neyse iyice uzadı sormak istediğim soruyu sorayım artık. Bu haritayı kullanan var mı bilmiyorum eklediğim resimden görebilirsiniz. Sevimli kurbağımızı geçtikten sonra sol yukarı doğru eğimli virajı dönmek için direksiyonu sola doğru kırıp aracın arkasını savuruyorum. Her zaman değil ama bazen ne oluyor anlamıyorum bu sol hareketini yapıp tekerleri sola çevirmeme rağmen araç kilitlenmiş gibi sanki buz üzerinde kayıyormuş veya kızak üzerindeymiş gibi dümdüz gidiyor ve bariyere giriyorum. Replay i açıp baktığımda tekerlerin gerçekten sola dönük olduğunu ama buna rağmen düz gittiğini görüyorum. Bu olay olurken ne çok hızlıyım ne ani fren yapıyorum. Dediğim gibi her zaman olan bir durum değil. Neden olduğunu çözemedim sizlere danışayım dedim. Büyük ihtimal bir yerde hata yaptığım için oluyordur. Sizler daha iyi çözersiniz belki
    Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: bubora

Merhabalar. En başından beri abs, tc ve stability kapalı olarak sürüş yapıyorum. Bu şekilde daha zevkli olduğuna inanıyorum. Gelelim asıl konuma. Ben drift olayını çok seven biriyim. Fakat assettoda bir türlü başaramadığım bir olaydı. Uzun süredir üzerinde çok çalışıyordum. Youtube üzerinden videolar falan izliyerek öğreneyim dedim pek etkili olmadı. Birkaç gün önce bulduğum bir video sayesinde çok profesyonel olmasada yavaş yavaş olayı kavramaya başladım. Ayrıca bir yerde stability ayarını biraz açmak drifti kolaylaştırır diye okudum. Gerçektende faydası oluyor. Bazen stability hafif açık bazen kapalı antremanlar yapıyorum. İlk başta orjinal drift haritasında sürüş yapıyordum şimdi ise mod olan drift playground haritasında kullanıyorum. Neyse iyice uzadı sormak istediğim soruyu sorayım artık. Bu haritayı kullanan var mı bilmiyorum eklediğim resimden görebilirsiniz. Sevimli kurbağımızı geçtikten sonra sol yukarı doğru eğimli virajı dönmek için direksiyonu sola doğru kırıp aracın arkasını savuruyorum. Her zaman değil ama bazen ne oluyor anlamıyorum bu sol hareketini yapıp tekerleri sola çevirmeme rağmen araç kilitlenmiş gibi sanki buz üzerinde kayıyormuş veya kızak üzerindeymiş gibi dümdüz gidiyor ve bariyere giriyorum. Replay i açıp baktığımda tekerlerin gerçekten sola dönük olduğunu ama buna rağmen düz gittiğini görüyorum. Bu olay olurken ne çok hızlıyım ne ani fren yapıyorum. Dediğim gibi her zaman olan bir durum değil. Neden olduğunu çözemedim sizlere danışayım dedim. Büyük ihtimal bir yerde hata yaptığım için oluyordur. Sizler daha iyi çözersiniz belki
    Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]

Yokuş yukarı yolda arka lastiklere daha fazla ağırlık bineceği için lastiklerin tutunması artıyordur ve arkası patinaja düşmediği için yanlamıyordur.Normalde yapabildiğinize göre bu durumda olmamasının açıklaması bu olsa gerek.

• bubora B kullanıcısına yanıt
    drift pisti tavsiyesi icin tesekkurler hocam

drift playground cidden cok tatli pist

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • manuel vites oynamaya başladım

oyundan aldığım keyif katlandı resmen
  • arkadaşlar sorunu çözdüm videoda anlatılan program ile mouse u oyuna joystick diye tanıtıyoruz ve traction control kapanmama problemi gidiyor.Bu anlattığım olay tc'u ayarlardan kapatmamıza rağmen oyunda kapanmaması ve araçların virajda yanlayacağı zaman gaz kesme olayı.Videoyu dikkatli izleyin sorunuz olursa pm ile sorabilirsiniz.Videoda virüs programları sıkıntı çıkarıyor kapatın demiş programdan dolayı herhangi bir sıkıntı yaşanırsa mesuliyet kabul etmem.Ben kurdum bende sıkıntı çıkmadı.Bu tarz programlar çok var zaten araştırıp farklı bi programda indirebilirsiniz. youtube

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theonlygood -- 31 Mayıs 2016; 4:42:54 >

• theonlygood kullanıcısına yanıt
    En kısa sürede izleyip denicem. Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

En kısa sürede izleyip denicem. Teşekkürler

Rica ederim.1.6.3 de bu problem geçecek sanırım traction control düzenlemesi getirilmiş çünkü
  • theonlygood kullanıcısına yanıt
    Hımm, düzeltirler büyük ihtimal.
  • @Godvater

Merhaba Alper hocam. Serverlarınız müsait ise free bir etkinlik yapalım diyorum. Serverlarınız müsait mi ? (Müsait ise config atmam gerek mi?)
  • F1 Kanada Special Event kayıtları başladı

http://www.simracerstr.net/post2033.html#p2033
  • quote:

@Godvater

Merhaba Alper hocam. Serverlarınız müsait ise free bir etkinlik yapalım diyorum. Serverlarınız müsait mi ? (Müsait ise config atmam gerek mi?)

Mehmet isimler karisti, ben Arda :D

Sunucular musait, config'i sen atabilirsin. Ben sana atman gereken teamspeak adresini veririm.

Aklinda ne var? Benim internetim olsa ben yaparim fakat internetim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Godvater

quote:

@Godvater

Mehmet isimler karisti, ben Arda :D

Sunucular musait, config'i sen atabilirsin. Ben sana atman gereken teamspeak adresini veririm.

Aklinda ne var? Benim internetim olsa ben yaparim fakat internetim yok.

Arda diyecektim karıştı aynen. :))

Valla aklımda ne var, eski zamanlarda ki gibi bi toplanıp takılmak, aklımda ki. Şuan bir yarış etkinligi düşünmüyorum. Bu ayın 16 sında zaten openwheel araçları ile profosyonel bir yarış düzenleniyor, Simracers'da.

Yine oyuna ait araçlar ve pistler ilede yarış düzenleye biliriz. Ayarlanır yani. Sizin videonuzu bir izleyeyim tekrardan, yeni lake louise pisttinde yeni araçlar ile bir turlayalım diyorum. Diger server da müsait ise onuda dlcsiz araçlardan, güzel bir pist ile hazırlayalım. Aklımda ki şuan bu. Sen ne düşünüyorsun? :)

• Mehmet cfg at bana bi test sunucum var şuan oradan bir açalım istersen
  • Aranel Ciryatan kullanıcısına yanıt
    Yarın ayarlarım atarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 4 Haziran 2016; 0:30:17 >
  • 
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.