Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ses vermeye çalışıyorum ama çıkmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: erulu

Karşında yaşlı kurt var hocam:)) dikkat et:)) şaka bir yana gecenin bir körü yardırdım. Ben de deniyim 1.58 gelir mi bakalım? Bu arada oyun nefis. Son dönemde heyecAn duyduğum tek oyun! Bu arada sesi çıkmayanlar var;)

ben oyunu almadım,korsanını da indirmedim henüz,beklemedeyiz :)
  • quote:

Karşında yaşlı kurt var hocam:)) dikkat et:)) şaka bir yana gecenin bir körü yardırdım. Ben de deniyim 1.58 gelir mi bakalım? Bu arada oyun nefis. Son dönemde heyecAn duyduğum tek oyun! Bu arada sesi çıkmayanlar var;)

Bende 18 lik delikanlıyım ya

BMW Z4 ün videosunu bir ara koyacağım...

ABART VALLELUNGA

BMW Z4 VALLELUNGA

• yaklaşmışım:)
  • beyler demoyu ücretsiz deneyemiyor muyuz?
  • quote:

Hocam sende g27 vardı değilmi?Videoyu seyrettim senin dönüşler daha yumuşak,oyunun debriyaj desteği nasıl,gerçek hayattaki gibimi yoksa göstermelik kalkışta vs. kullanmak içinmi?

• Hocam debriyaja basmadığımda böyle oluyor. Vites geçmiyor. Araç gitmiyor. Aşağıdaki videoda bir yerde debriyaja basıyorum.
    İlk kalkıştaysa basmayınca araç stop ediyor zaten .
  • erulu kullanıcısına yanıt
    G27 yi geçtim dfgt alabilirsem yeter

Aşağıdaki videodaki kamera açısı replayda yok,iş yerinde olduğumdanda deneyemiyorum,sürüş kameralarından birimi yoksa?

Birde videoda dikkat ettiysen direksiyon sanki 360 dereceye ayarlı gibi,senin direksiyonda örneğin 360 derece olarak ayarlayınca oyunda ona uygun olarak tepki verebiliyormu?

• Z4 @ silverstone

• m3 gt2@ silverstone
  • ferrari @ silverstone
  • Asettayida alalim almasinada rfactor 2 ile project çöp olacak mecburen mesele forumda herkesin skor yapip birakmasi diger yarislarda gormedigim heycani bu oyunda formun hareketliligine bakarsak goruyorum boyle gider umarim hep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Z4 ile Vallelunga pistinden biraz turlayabildim. Zaman biraz daha düşebilir herhalde. Vakit bulursam video da çekerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MtkP HuSnU -- 18 Kasım 2013; 9:17:47 >
  • Yahu ben oyunu bugün aldım indirdim early access ini fakat oyun çok kasıyor inanılmaz derecede hemde . i7 2670qm 2gb gt635m 8 gb ram var laptopta fakat 1280*720 de en düşük ayarlarda bile kasıyor . Oynanmıyor . Evdeki masaüstünde Q6600 2.4ghz quad core , 2 gb hd6870 ve 8 gb ram var ondada böyle kasarsa işimiz var .

Not: Sorunu çözdüm oyun kendini dahili ekran kartında açıyormuş . Onu değiştirdim sorun çözüldü . Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa kontrol edebilirler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BorgaXxX -- 19 Kasım 2013; 0:13:55 >
  • 2. tur 1.58.020

http://www.youtube.com/watch?v=ZzjpAtJ6i4w

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.