Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (281. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
331.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: adjustik

eyv ama pite girip çıkmam gerekirken yapmadıysam diskalifiye etmesi gerekmiyormu oyunun beni onu geçtim ben finishe cok az mesafem kalmıştı neden beni beklemeden yarış kapandı acaba kapandığı içinmi beni dnf olarak gösteriyor birde bu 1.sıradaki finishi geçtikten sonra belli bir süresimi var bunun

Server ayarlarinda bunun bir ayari yok o sure mevzusunun. Fakat bunu arastiricam tabii ki. Yaris sonunda zaten bende 4 kisi bitirdi neden 3 kisiye puan verdi diyordum. Yaris sonuna kadar izledim. Dedigim gibi 4. Luk puanin eklendi sisteme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu steam'de grup vs mevzularını hiç bilmiyorum toplulukta arattım, sonraki yarışlar veya turnuvalarda bulunmaya çalışırım. şu halde sadece gruba üye olarak yarışları izlemek falan mümkün müdür? veya yarış yokken grubun pistine çıkıp turlamak? nasıl oluyor arkadaşlar? server'a girmeyi biliyorum tabi ama anladığım kadarıyla bunun haricinde bir de grup var.

isteyen eklesin, grup mevzunu anlayınca onu da talep ederim:
    dh:balcis
    ac:balcis

bu arada lift off sorulmuş, daha ziyade önden çekişli arabalarda arkayı kaydırma yöntemidir, hızlı giderken ayağı gazdan çekince (lift off bu) ağırlık öne kaydığı için arka hafifleyerek viraj dışına doğru kayıyor buna diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balcis -- 5 Ekim 2015; 13:18:48 >
    Konf: AMD Ryzen 5 2600 || ASUS TUF B450 Plus Gaming || G-SKILL RipJawsV 2x8GB 3000mHz RAM || Nvidia GTX 1070 8GB || Cooler Master MB500 TUF Edition || FSP Hydro 80Plus Bronze 700W || Logitech G27, F710 || DELL SE2717H IPS 75hz || Steam: balcis || iRacing: balcis
  • antking kullanıcısına yanıt
    Birkaç temas yaşadım aracım hasar aldığı için yarışı bırakmak zorunda kaldım kazanana tebrikler ..

şaka tabi herkesi tebrik ediyorum iyiki varsınız

umarım benimde düzenli organizasyonlara katılacağım zamanlar gelir

@antking

@ozdalcom hocam başlığa ve oyuna getirdiğiniz hareket için çok teşekkürler

yarışların tekrar videolarıda eklenirse harika olur aslında

@ozdalcom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 5 Ekim 2015; 13:26:50 >
  • Abi şimdi 2 3 kişi hasar yüzünden direk yarışı terk ettiler. Konuşmada hasarın kapatılması talep edildi bizde sıcak bakmadık. Zevki mi kalır öyle diye. Durum da böyle olunca hiç zevki kalmıyor. Bence hasarı kapatalım. Eger oluyorsa dış görünüm hasarı açık kalsın mekanik hasar kapalı olsun. Eğer böyle bir şey var ise. Yok ise en düşük hasar modu açık olsun ondada sıkıntı çıkarsa komple kapatırız hasar modunu.
    Benim araç hala serviste :D
  • yani ben hasarın kapatılmasının taraftarı değilim. Ne olursa olsun yarıştan çıkmamamız lazım hasar alsakta araba yürüyorsa pite girer devam ederiz. sonuçta ilk 8 puan alacaktı. olsun bu dediğim gibi ilk organizasyonumuz ilk yarışımız zamanlar daha oturur her şey.

Ama çoğunluk hasar kapansın derse kaparız :D Ama benim oyum açık kalmasından yana.

@ilkermurat bu arada video normalde yayınlanacaktı fakat benim PC save replay yaparken malesef hata verdi ve oyundan attı. Bundan sonraki yarışlarda herkesin save replay yapmasını istiyorum. Ne olur ne olmaz diye. Bu yarışta maalesef kaybettik dosyayı.
  • Hasarı tabiki kapatmamamız gerek kapatırsak amatörlükten ileri gidilmez benimki pisikolojik biraz kazanamiycağım yarışta 2.3. Olucağımı bilsemde bir şey ifade etmez benim için biraz ego diyebilirz önceki yarıştığım liglerde kazanmaya alıştığım için bu durum böyle benim için zamanla tc ve abs sisteminide kapatmamız gerektiğini düşünüyorum ben her geçen yarışta bir tık ileri götürmemiz lazım sürüş yeteneğimizi yoksa hep yerimizde sayarız.

Save replay yapmak için direk yarış bitince çıkmak mı gerekli

Orijinalden alıntı: SerkanKaplan

Hasarı tabiki kapatmamamız gerek kapatırsak amatörlükten ileri gidilmez benimki pisikolojik biraz kazanamiycağım yarışta 2.3. Olucağımı bilsemde bir şey ifade etmez benim için biraz ego diyebilirz önceki yarıştığım liglerde kazanmaya alıştığım için bu durum böyle benim için zamanla tc ve abs sisteminide kapatmamız gerektiğini düşünüyorum ben her geçen yarışta bir tık ileri götürmemiz lazım sürüş yeteneğimizi yoksa hep yerimizde sayarız.

o 4 kişi ilk viraja girerken sen içerde kaldın savruldun sonra çıktın. Bende biraz erken fren yapmış olabilirim.önümde ki aracın nasıl kullandıgını bilmediğim için ona temas etmemek adına bunu yapmış olabilirim.

Ben zaten abs ve tc kapalı oynuyorum. Genel olarak keyifli oldu umarım endurance lig teki gibi güzel bir ortam yakalarız

• SerkanKaplan S kullanıcısına yanıt
    haklısın kesinlikle fakat ABS ve TC yi ben factory olarak bıraktım çünkü F710 ile oynayan arkadaşlar var onlar ABS siz duramazlar bildiğin :D

Bende mesela TC kapalı fakat ABS açık ilerliyorum fakat zamanla kendimi ABS yi kapalı kullanmaya alıştırmaya çalışıyorum fakat bendeki momo eskidi artık pedallar o istediğim hissi vermiyor. ABS bence zaman zaman kaybettiriyor. ABS siz daha iyi tur süreleri yapıyorum. Sıralama turlarında ABS kapalı idi. Yarışta ABS yi açtım çünkü ani fren yapmak gerekebiliyordu.

Seninle bir bi virajda fena dokunduk ben içeriden girmiştim sende dışarıdan atak yapmaya çalıştık fakat benim aracın kayacağını hesaba katmadın sanırım :D çok ufak dokundun bana fakat ben direk sağdaki bariyere girdim. Temaslarda arabalar biraz fazla yolda çıkma eğilimi gösteriyor bence.
  • Ben bu yüzden binek araç yarışlarını sevmiyorum hem çok yavaş ve hantallar hemde atak yaparken temas kaçınılmaz oluyor bizim asıl sürmemiz gereken araçlar f1. F1 in sürerken vermiş olduğu his virajları nefessiz geçip duymuş olduğum o heycan noktasını binek araçların hiçbirinde hissedemiyorum nedense

SimRacersTR
    Türk Sim Pilotlarının Buluşma Noktası
  • ben logitech game profiler yükledim ama dfgt yi görmüyor

neden olabilir ?

Orijinalden alıntı: ilkermurat

ben logitech game profiler yükledim ama dfgt yi görmüyor

neden olabilir ?

Logitech' in başka ürününü kullanıyorsan f710 gibi logitech profiler-device-select default burdan dfgt seçebilirsin.

Orijinalden alıntı: fatgm

quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

ben logitech game profiler yükledim ama dfgt yi görmüyor

neden olabilir ?

Logitech' in başka ürününü kullanıyorsan f710 gibi logitech profiler-device-select default burdan dfgt seçebilirsin.

teşekkürler hocam defalarca hata verdikten sonra düzeldi
    yarın geliyor sanırım
  • Yeni yarisi yeni pakette yapicaz o zaman

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.