Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (198. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
334.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • green hell de arac kullanma firsati bulan forumdan degerli bir dostumun izlenimleri asagidaki konuda var gozatmanizi tavsiye ederim

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=76468367&p=1#76468367

@Vampire Lestat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 9 Mart 2015; 13:36:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birşey sorucam assettocu arkadaşlar. Simulator Sickness diye bi rahatsızlık varmış . Simulatör ekranlarda çokca vakit geçirenlerde oluyormuş. Özetle göz, iç kulak beyin hareket algılama ve denge sisteminde afallama. Şahsen benim de bir süredir başımda sersemlik vb. durumlar arttı. Benzer sorunlar yaşayan var mı?

Orijinalden alıntı: lleventll

Birşey sorucam assettocu arkadaşlar. Simulator Sickness diye bi rahatsızlık varmış . Simulatör ekranlarda çokca vakit geçirenlerde oluyormuş. Özetle göz, iç kulak beyin hareket algılama ve denge sisteminde afallama. Şahsen benim de bir süredir başımda sersemlik vb. durumlar arttı. Benzer sorunlar yaşayan var mı?

bende asiri dalginlik var ama assettoyla ilgili olabilecegini pek sanmiyorum zaten cok istisnai olarak 3 saat oynadigim olmustur kolay kolay 2 saati gecmem

yinede bu konuyu arastirmak isterim

• Bu oyun yakın zamanda indirime girdi mi ? Steam hesabımda 50 tlye yakın para olmuş girerse almak istiyorum. Ama boş tur zamanı atmak sıkıyor açıkcası beni diğer oyuncularla mücadele durumu nasıl? Lig,turnuva gibi durumlar var mı?
    Cpu: AMD Ryzen 7 1700 | Motherboard: Asus Rog Crosshair Vi Hero | Gpu: MSI RTX2080 GAMING X TRIO | Os: Windows 10 Professional | Ram: Corsair Vengeance LPX 16Gb 3200Mhz Ddr4 | Monitor: Viewsonic xg2703-gs 165Hz
    Case: Thermaltake Spedo Advance Package Full Tower | Hdd:Samsung 250gb Evo Ssd | Keyboard: Logitech G105 Gaming | Mouse: Steelseries Sensei Raw Frost Blue | Headset: Steelseries siberia v2
    Steam ID : Circ / Battlenet : Circ
  • arka planın flu olması için ne yapmalıyım ayarları ? ugraşıyorum ama olmuyor. bilen varsa bir yardımcı olsun.
    Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]

Birşey sorucam assettocu arkadaşlar. Simulator Sickness diye bi rahatsızlık varmış . Simulatör ekranlarda çokca vakit geçirenlerde oluyormuş. Özetle göz, iç kulak beyin hareket algılama ve denge sisteminde afallama. Şahsen benim de bir süredir başımda sersemlik vb. durumlar arttı. Benzer sorunlar yaşayan var mı?

Motion sickness. Genelde fps oyunlarinda bas gosterir. Ani ve yogun hareketlerde ortaya cikar. Bas donmesi, mide bulantisi, sersemlik yapar. Derhal monitor basindan kalkmak gerekir.

bende de var. fps oynarken mide bulantısı tutabiliyor bazen. hemen oyunu bırakıp dinlemezsem pert oluyorum. göz tembelliğinin etkisi varmış bu durumda

hocam bu rahatsizlik genelde fps oyunlarda oluyormus (ki gecmiste basima gelmisti berbat bisey)

ucus simulatorlerinde de oluyormus

kendi adima okuduklarimla icim rahatladi ancak dalginligimin asil sebebi hala muamma benim icin

Orijinalden alıntı: ilkermurat

quote:

hocam bu rahatsizlik genelde fps oyunlarda oluyormus (ki gecmiste basima gelmisti berbat bisey)

kendi adima okuduklarimla icim rahatladi ancak dalginligimin asil sebebi hala muamma benim icin

ilkerim o kendini çok kaptırmak ve daha iyisi için baskı altına girmek

• yeni kamera açıları ;

• quote:

Orijinalden alıntı: antking

quote:

quote:

ilkerim o kendini çok kaptırmak ve daha iyisi için baskı altına girmek

hocam kampanyaya son anda yetistim

artik ayni piste cikabilecegiz

tabi bendeki telefon interneti ne kadar saglikli olur ona emin degilim

• dream pack 1 aciklamasinda asagidaki yaziyi gordum bu ne anlama geliyor dostlar ?

Features the Bridge To Gantry mode, that allows to simulate the real track day rules of Nurburgring.

green hell de arac kullanma firsati bulan forumdan degerli bir dostumun izlenimleri asagidaki konuda var gozatmanizi tavsiye ederim

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=76468367&p=1#76468367

@Vampire Lestat

Giden arkadaş baya sıkıntı çekmiş :) 4 ay içerisinde 2 defa çıktım rsr nin araç fazlalığı ve uygun fiyatları daha cazip megane 265 herşey dahil kampanyalı fiyatı 6 tur için 599 euro du kiraladığımda fakat 4. turdan sonra bende hal derman kalmamıştı vucüdumda bilmediğim kaslarım varmış 2 gün ağrı çektim :)) 2. kiralamamda 4 turluk aldım.

Diğer firmalar kampanya yapıyor ama belirli sayıda araçları var ve 2 firma sorguladık araçlar hep reserveydi ayrıca ismi bilinmemiş firmaların ucuz sanıp kiralamak da sakat biraz kasko olayı olmuyor(rsr de tam kasko var).r265 ben bindiğimde 11.xxx kmde falandı lastikleri daha 4 tur önce takılmıştı (eski görürseniz rsr de itiraz edebilirziniz)

Hava durumu etkili pist üzerinde yağmur olasılığı varsa pazarlık yapabilirsiniz :))

Eğer ben basmıcam sadece gezicem dersen basit kiralama daha uygun (herşey dahilde yakıtta var)

Benim avantajım ailemin almanya vatandaşı olması ne ulaşımda nede konaklamada sıkıntım olmadı.Benim cebimden ulaşıma ve konaklamaya para çıkmadığı için yiyecek&içecek ve benzin (ulaşım) totalde 1600-1800 euro gibi bir para çıktı.Tr den direkt gitmek isteyen enaz cebinde 5000euro olmalı diye düşünüyorum.

Zengin olmanıza gerek yok biraz kenara attığınız 3-5 birikimle o atmosferi tatmalısınız diye düşüüyorum

Kiraladığım firma

http://www.rsrnurburg.com/

• su an bizim yaristigimiz modlu nurburgring hissiyati konusunda ne dusunuyorsun hocam ?

tabi yeni lisansli pist geldikten sonrada dusuncelerini paylasirsan guzel olur

• Bu arada tr den çok kişi görmüştüm orda ilk şaşırdım sonra alıştım :D adamlar üşenmemiş arabayla trden oraya gitmişler helal olsun dedim :) Benimde aklımda olan fikir kendi arabamla gideyim ama okadar yol bide gaspçıya ona buna denk geliriz korkusu üstüne yorgunluk + fazla masraf kiralamak daha mantıklı.

dream pack 1 aciklamasinda asagidaki yaziyi gordum bu ne anlama geliyor dostlar ?

Features the Bridge To Gantry mode, that allows to simulate the real track day rules of Nurburgring.

anladığım kadarıyla "tourist session" denilen dönemlerde start finiş düzlüğünün full speed geçilmesi yasakmış. yavaşlaması gerekiyormuş. bilet gişesi mi ne varmış
    pistin normal uzunluğu 20,8 km iken bu turlarda 19,1 km oluyormuş. bunun nesi özellikse artık

quote:

Normal ticket buyers on these tourist days cannot quite complete a full lap of the 20.8 km (12.9 mi) Nordschleife, which bypasses the modern GP-Strecke, as they are required to slow down and pass through a 200-metre (220 yd) "pit lane" section where the toll gates are installed. On busier days, a mobile ticket barrier is installed on the main straight in order to reduce the length of queues at the fixed barriers. This is open to all ticket holders. On rare occasions, it is possible to drive both the Nordschleife and the Grand Prix circuit combined.

quote:

Bridge to gantry
    During tourist driving sessions, the full main straight cannot be driven at speed due to the exit/entrance. These laps are usually timed "bridge to gantry", which is only 19.1 km (11.9 mi). The lap goes from the "bridge" to the "gantry" (currently carrying Audi sponsorship.) [1

• ilkermurat kullanıcısına yanıt
    virajlar hemen hemen aynı fakrlı noktaları var özellikle pitten çıkınca ilk viraj okadar dar değil görüş açısı dar orjinal pistte eğim daha iyi.Orjinal de yarış çizgisinden çıkarsan basıyorsan şayet arabın kıçıbaşı ayrı yere gidiyor oyunda yol temiz pistte yağ kalıntıları var viraj çıkışı gaza tam basarsan önden çekiş araba lasitk yağa geldiyse sarıyor arkadan çekiş araba kaza bile yapar. Sık sık sarı bayrak var herkes girmiş bi yerlere yada blok patlatmış . Meşhur düzlük yok :)) bilet okutmadan beklemeden 2. turu atamıyorsun helebirde halk gününe denk geldiysen sorma gitsin :)))

Orijinalden alıntı: flonky

Bu arada tr den çok kişi görmüştüm orda ilk şaşırdım sonra alıştım :D adamlar üşenmemiş arabayla trden oraya gitmişler helal olsun dedim :) Benimde aklımda olan fikir kendi arabamla gideyim ama okadar yol bide gaspçıya ona buna denk geliriz korkusu üstüne yorgunluk + fazla masraf kiralamak daha mantıklı.

tesekkurler hocam

lisansli pisti denedikten sonra onunla ilgili yorumlarinida paylasirsan cok sevinirim

merakla bekliyorum

Bilgisayar : Ryzen 3600 || Gainward GTX 1080 || 1TB 860 EVO SSD || 32GB 3200Mhz DDR4 RAM || Phanteks P350X Mid Tower || Corsair RM650 PSU || Sunucu : Ryzen 5 3600 || 24TB(3x8TB) WD White Label(RED) || 32GB 2666Mhz DDR4 RAM || Fractal Design Define R5 Sessiz Kasa || Çevre Birimleri :LG 27UD69 4K IPS (x2) || LG 27GK650 144Hz 1080p IPS || LG 29UM67-P Ultrawide 75Hz || Bose QC25 #Kulaklık || Behringer XM8500 Mikrofon || Razer Deathadder Mouse || Razer Blackwidow Elite Chroma 2019 || Mobil : Apple MacBook Air M1 || iPad Pro 10.5" Pencil || Sony WH-1000XM3 || Kamera : Sony A7iii || Tamron 28-75 2.8 || Sony 85mm 1.8 ||
  • 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.