Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (194. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
334.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GUERRA

aldık bakalım bekliyoruz

Alıntıları Göster
    Steam'den Dayz Standalone ile takaslamak isteyen var mı?

2000 Xantia Activa HDi

1996 XM Turbo CT VSX
  • 3 gündür oynuyorum oyunu gerçekten simülasyon olarak pc de en iyi yarış oyunu ama çarpışma fiziginin olmaması tek eksik yönü

Mod haritalar çok iyi ayrıca 20km pistler iyi oluyor alışmak için

Sizce sonraki patch lerde ralli arabaları ve haritaları gelirmi toprak yolda iyi olurdu yarışmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Cosmos2999

3 gündür oynuyorum oyunu gerçekten simülasyon olarak pc de en iyi yarış oyunu ama çarpışma fiziginin olmaması tek eksik yönü

Sizce sonraki patch lerde ralli arabaları ve haritaları gelirmi toprak yolda iyi olurdu yarışmak
    Bende dükkanımdaki steam hesabiyla takas edebilirim, gift oyunu

Orijinalden alıntı: BatuhanXxX

3 gündür oynuyorum oyunu gerçekten simülasyon olarak pc de en iyi yarış oyunu ama çarpışma fiziginin olmaması tek eksik yönü

Oyunun konsepti pist yarislari uzerine oldugundan ralli tarzi seyler beklemeyin.
    Asfalt fizikleriyle bile bu kadar ugrasildiysa toprak,kar gibi zeminlerle cok daha fazla ugrasmalari gerekir. Belki baska oyuna ama AC'de cok zor.

Bilgisayar : Ryzen 3600 || Gainward GTX 1080 || 1TB 860 EVO SSD || 32GB 3200Mhz DDR4 RAM || Phanteks P350X Mid Tower || Corsair RM650 PSU || Sunucu : Ryzen 5 3600 || 24TB(3x8TB) WD White Label(RED) || 32GB 2666Mhz DDR4 RAM || Fractal Design Define R5 Sessiz Kasa || Çevre Birimleri :LG 27UD69 4K IPS (x2) || LG 27GK650 144Hz 1080p IPS || LG 29UM67-P Ultrawide 75Hz || Bose QC25 #Kulaklık || Behringer XM8500 Mikrofon || Razer Deathadder Mouse || Razer Blackwidow Elite Chroma 2019 || Mobil : Apple MacBook Air M1 || iPad Pro 10.5" Pencil || Sony WH-1000XM3 || Kamera : Sony A7iii || Tamron 28-75 2.8 || Sony 85mm 1.8 ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: Godvater

quote:

Oyunun konsepti pist yarislari uzerine oldugundan ralli tarzi seyler beklemeyin.
    Asfalt fizikleriyle bile bu kadar ugrasildiysa toprak,kar gibi zeminlerle cok daha fazla ugrasmalari gerekir. Belki baska oyuna ama AC'de cok zor.

Alıntıları Göster
    Beklediğimden çok çok ucuz oldu. Demekki biraz olsun paralandılar

• 10 arac gorunce biraz hayalkirikligi yasadim ama yavas yavas fikre alisiyorum :)

gercek bir p1 deneme fikri harika

pist 2 yilda yapilmis vay canina

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 5 Mart 2015; 11:46:04 >

Orijinalden alıntı: MtkP HuSnU

Beklediğimden çok çok ucuz oldu. Demekki biraz olsun paralandılar

Alıntıları Göster
    https://www.youtube.com/watch?v=ouXz5ZU3sh0

• oyun su an hdd de kac gb gorunuyor dostlar ?

steamden alindiginda kac gb indirmek gerekecek onu merak ettigim icin soruyorum

• _M-U-E_ kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

Önemli degil.
    Dream Pack Almanya Steam de 9 Euro Pahali geldi. siz kaca aldiniz ?

16 tl. Steamin dolar-tl kuru cok cazip oldugundan turkiyede cok ucuza geliyor. Umalim da Kunos bunun farkina varmasin :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Bilgisayar : Ryzen 3600 || Gainward GTX 1080 || 1TB 860 EVO SSD || 32GB 3200Mhz DDR4 RAM || Phanteks P350X Mid Tower || Corsair RM650 PSU || Sunucu : Ryzen 5 3600 || 24TB(3x8TB) WD White Label(RED) || 32GB 2666Mhz DDR4 RAM || Fractal Design Define R5 Sessiz Kasa || Çevre Birimleri :LG 27UD69 4K IPS (x2) || LG 27GK650 144Hz 1080p IPS || LG 29UM67-P Ultrawide 75Hz || Bose QC25 #Kulaklık || Behringer XM8500 Mikrofon || Razer Deathadder Mouse || Razer Blackwidow Elite Chroma 2019 || Mobil : Apple MacBook Air M1 || iPad Pro 10.5" Pencil || Sony WH-1000XM3 || Kamera : Sony A7iii || Tamron 28-75 2.8 || Sony 85mm 1.8 ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: Godvater

quote:

16 tl. Steamin dolar-tl kuru cok cazip oldugundan turkiyede cok ucuza geliyor. Umalim da Kunos bunun farkina varmasin :D

Alıntıları Göster
    Mclaren p1 ve Mclaren F1 Gtr için fena halde heyecanlanıyorum

kunos bizi ilerleyen zamanlarda da araçsız bırakmaz umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

Mclaren p1 ve Mclaren F1 Gtr için fena halde heyecanlanıyorum

kunos bizi ilerleyen zamanlarda da araçsız bırakmaz umarım

Alıntıları Göster
    benim oyun olmuş 41 gb
    harddiskte yer kalmadı

Orijinalden alıntı: lumpazivagabundus

benim oyun olmuş 41 gb
    harddiskte yer kalmadı

Alıntıları Göster
    merhaba arkadaşlar ne zamandır bir yarış oyunu alıp oynamayı planlıyorum eğlenerek oynayabileceğim beni sinir değil mutlu edecek bir şey arıyorum sizce bu oyunu alıp oynamalı mıyım

not: pek yarış oyunu tecrübem yoktur.
  • Bu oyunda bir yerde hata yaptınız mı yandınız. Sinir olmamak için, bol bol zaman geçirmek lazım tabi birde direskyon seti veya en azından rahat ede bilmek için bir gamepad e ihtiyacınız var. ben bayadır oynuyorum online da bilerek çarpan bir kaç oyuncu gördüm onlarda troll diye bilecegimiz cinsden, peşinize takılıyorlar :) çoğu oyuncu ciddi oynuyor. zaman turlarına bakınca vay bee diyorum, benim en iyi zamanlama arasında bi 5-15 sn fark oluyor. (Gamepad f710 ile) Forumda da gayet iyi zamanlama yapanlar var.

En iyisi diyebilmen için her yarış oyununu oynamış olman gerekir , oynadınmı?

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

Bu oyunda bir yerde hata yaptınız mı yandınız. Sinir olmamak için, bol bol zaman geçirmek lazım tabi birde direskyon seti veya en azından rahat ede bilmek için bir gamepad e ihtiyacınız var. ben bayadır oynuyorum online da bilerek çarpan bir kaç oyuncu gördüm onlarda troll diye bilecegimiz cinsden, peşinize takılıyorlar :) çoğu oyuncu ciddi oynuyor. zaman turlarına bakınca vay bee diyorum, benim en iyi zamanlama arasında bi 5-15 sn fark oluyor. (Gamepad f710 ile) Forumda da gayet iyi zamanlama yapanlar var.
    Dreampack ön siğarişe gelmiş. 16,01TL 1 kuruş almaslar olmaz. Sonunda Datsun 2015 nismo GT-R'ı sürebileceğim daha ne isteyeyim 11 Mart gelmez şimdi.

ANIME&amp;MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye &amp; Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 &amp; Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad &amp; Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• adilazimdegilx kullanıcısına yanıt
    Aynn benim en çok bekledigim bmw ile gtr r35 tabi birde nordschfield :)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.