Şimdi Ara

ASSETTO CORSA (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
857
Cevap
9
Favori
43.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gercek hayat gibi oyun efsane , gt falan buna rakip olamaz , playseat tarzi bi urun satan varsa bana ulasirsa cok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben gt fanatiği biri olarak assettonun bu denli bir fizikle ve sesle ortaya çıkmasından sonra gt'nin erteleme gördüğünü düşünüyorum.. hakikaten nasıl bir fizikle ve sesle geliceği merak konusu.. online yada kariyer vss konusunda hiçbi şüphem yok tabi..

• Gt, 5 sene de ertelense, assetto daki gibi bir fizik ve ses yapamaz. Boşuna ümitlenmeyin, o oyunu yapanların ve oyunun kapasitesi belli. Gt sim değil, simcade, 3 sene yatmışlar, ortaya çıkanı da gördük, rezalet! 3 yılda yetiştiremediklerine göre, duyan da tüm pistleri ve araçları lazerle yapıyorlar sanır. Öyle bir şey de yok... Sim - arcade arası bir sürüş, sesler felaket, mute yapıp oynamak gerekiyor. Gt kariyer, multi vb. Şeylerde iyi, oyun oynamak isteyen için tercih sebebi. Ama gerçeğe yakın fiziklerde araç sürmek istiyorsanız, işin ehli adamların yaptığı simleri oynayacaksanız, bu kadar basit. Gt oynuyorum,gerçek araç sürüyorum, diye kimse kendisini kandırmasın. Konsol da zamanında tekeldi , o yüzden çok sattı ve benimsendi. Şimdi öyle değil, kendini çok geliştirmeli, tarafını seçmeli, saf sim mi olacak yoksa arada bir yerde kaybolup gidecek mi. Sırf adı var diye , o oyuna para vermem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venge -- 4 Eylül 2016; 13:21:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Pistlerin lazerle taranması nedir? etkisi ne olur? Nasıl yapılır? Öğrenmek için soruyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: GtrNismo

Pistlerin lazerle taranması nedir? etkisi ne olur? Nasıl yapılır? Öğrenmek için soruyorum

Nürburgring Nordschleife ' dan örnek verelim. Bu pistte gerçekte çok fazla yükseltiler ve alçaltılar var. Dümdüz gidilen bir pist değil sürekli iniyorsunuz yada çıkıyorsunuz araç ile yolda. Normalde günümüzdeki yarış oyunlarına baktığımızda nürburgring nordschleife pistini lazer ile taramadıkları için bunu hissedemezsin. Dümdüz bir şekilde gidiyormuş gibi hissedersin. Ama Assetto Corsa da bu durum çok farklı. Bire bir gerçek ile aynı olduğu için pist araçla giderken süspansiyonlardan inanılmaz bir ses geliyor. Tekerleklerin düz yolda gitmediğini hissediyorsunuz ona göre oyuna sizde hareketlerinizi aktarıyorsunuz. Ne kadar anlatsam da oynamadan bunu hissedemezsiniz. Şuan da bu oyun üstüne bir oyun yok sim açısından.

Buda örnek açısından kendi çektiğim bir video

• Ayrıca, pistin genişliği, virajların girişi ve çıkışı fark ediyor. Lazersiz pistler de, gerçekte pist geniş ise, oyunda dar olabiliyor, viraj girişleri yanlış açıda olabiliyor, kerbler çok yüksek veya alçak olabiliyor. Tümsek, eğim, yükselti vb Şeyleri lazersiz pistlerde çok hissedemezsin ya da gerçekti ki gibi birebir aynı düzeyde ve aynı bölgelerde olmayabiliyor.
    Arkadaşımız güzel açıklamış, ve dediği gibi oynamadan bunu tam anlayamazsınız,mesela project de ki nordschleife ile assetto da ki arasında baya fark varmış, bunu ilk turunuzda hissediyorsunuz.
    Lazerli pist masraflı ve uzun süren bir iş. Assetto, az kişiden oluşan bir ekip, ama adamlar buna rağmen lazerli yapıyor. Pist sayısı az olsun ama lazerli olsun. Çünkü, lazerli pistte sürmek çok keyifli.

• Assetto da ortada bir emek var, lazerli pist ve araçlar. Gt de ne var. Yıllardır oyun yapan büyük bir ekip , ama hala lazerli pist yok ve gerçek fizikleri yansıtmadan tasarlanmış, yüzlerce gereksiz araç .

• Teşekkür ederim.oyunun fizikleri müthiş denedim gt ve pcars ile kıyaslanamaz lakin pist ve araç sayısı az birde direksiyon ayarları olsa güncellemeyle gelir diye düşünüyorum son olarak bu cıkacak dlc için tarih var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: GtrNismo

Teşekkür ederim.oyunun fizikleri müthiş denedim gt ve pcars ile kıyaslanamaz lakin pist ve araç sayısı az birde direksiyon ayarları olsa güncellemeyle gelir diye düşünüyorum son olarak bu cıkacak dlc için tarih var mı?

2 tane dlc çıkışla birlikte gelmeliydi, ama hala bir bilgi yok. Konsola uyarlamada bir sıkıntı mı oldu bilemiyorum, bizde beklemedeyiz. Araç sayısı, dlc ler ile artacak, daha fazla ve yeterli düzeyde olacak. Ama pist sayısı fazla artmayacak gibi şuan için . Dlc ler ile redbull ring pisti gelecek, başka gelecek olan var mı bilgim yok. Lisansı alma, lazer ile yapmak masraflı ve uzun sürdüğü ve ekip küçük olduğu için pist sayısı az. Ileri de yaptıkça oyuna ekleyeceklerdir diye düşünüyorum. Şuan oyunun multi de performans sorunu ve eksikleri var, bunun üzerinde çalışıyorlarmış, yakın zamanda gelecek olan güncelleme ile birçok sorun giderilecektir.

• Teşekkür ederim bende seasonpass aldım bekliyorum

• Son atılan bütün yorumlara + olarak katılıyorum.. offline modda bile bukadar oynatan bi oyun gerekli güncellemerden sonra online muhteşem turnuvalarla devam edicektir..

• beyler selam hem xbox one hemde ps4 için uyumlu bir direksiyon seti varmıdır bildiginiz ikisinede ayrı ayrı almak istemiyorum tek bir tane alıp her iki konsoldada kullanmak istiyorum
  • Öyle bir ürün yok.

• Yok zaten çogu kimse birini aldımı diğerıni almıyor
    Ben de 2 side var 2 ayrı direksiyon 2 ayrı stand

• cvp için sagolun sizlere bir kaç sorum olucak direksiyon konusuna biraz yabancıyım en son ps3 de GT force kullanmıştım 6 sene önce

1.iyi bir deyim yaşamak için sadece g29 almam yeterlimidir yoksa ekstra pa şeyler almam gerekirmi
    2.g29 aldım diyelim ps5 cıktıgında onunla uyumlu olması için firma güncelleme yayınlıyor mu yoksa yeni bir modelmi almamız gerekicek
    3.g29 için nasıl bir stand almalıyım bu konu en karışık konu benim için

• Herkese iyi seyirler 😎
    599XX ile cobra nın sesi mükemmel 👌

• mustafagemici kullanıcısına yanıt
    Base dedikleri direksiyon govdesini servo akacaksin. Fanatec in iyiydi ana simdi sony fanatec destegini kesti. Thrusmaster da var servo modeller tabi simidi pedali ekstra oluyor daha tuzlu bir fiyata geliyor. Ortombo dan bilgi alabilirsin firma sahibini mesajima ekliyorum.

• mkmdesign kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam sagol aslında kafama takılan iki soru var sorucagım g27 alsam başka birşeye karışmasamda yeterli olur sanırım dimi birde hocam biz şimdi bu cihazı aldık ilerde ps5 vb çıktıgı zaman da kullana bilicekmiyiz.?

• G27 ps4 te orjinal olarak calismiyor. Bazi arkadaslar extra aparat alip kullaniyor ki o da ucuz bir sey degil. Su anki lisansli direksiyonlarin bile ps5 te calisip calismayacagini bilemeyiz.

• sim oyunları için konsola yatırım yapılmaz. bir sonraki nesilde daha fazla direksiyon satılsın diye eski direksiyonlara destek vermiyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.