quote:Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete Bu geceden sonra gelir belki PHI size de, gitti buralardan Resmen güneş var dışarıda.
quote:Orijinalden alıntı: PHI quote:Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete Bu geceden sonra gelir belki PHI size de, gitti buralardan Resmen güneş var dışarıda. Üşüoz ama
quote:Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online quote:Orijinalden alıntı: PHI quote:Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete Bu geceden sonra gelir belki PHI size de, gitti buralardan Resmen güneş var dışarıda. Üşüoz ama Valla ya Yarın da 16 dereceymiş,bu mevsimde C_C sen kimi öpüyorsun
quote:Orijinalden alıntı: DesertRose quote:Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete Hepinizi hepinizi Tamam tamam kızma Seni öpmüyorum
quote:Orijinalden alıntı: DesertRose quote:Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online quote:Orijinalden alıntı: PHI quote:Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete Bu geceden sonra gelir belki PHI size de, gitti buralardan Resmen güneş var dışarıda. Üşüoz ama Valla ya Yarın da 16 dereceymiş,bu mevsimde C_C sen kimi öpüyorsun Keşke burasıda 16 olsa KAr yok bişi yok boşu boşuna kuru soğuk çekiyoruz.gece -3 gündüzde 5 derece
quote:Orijinalden alıntı: DesertRose Dayak istiyor illaki Neyse,ben şimdi çıkıyorum. Dayağı da hesabına yazarım Senin dayak borcun kabardı. Biraz benimki de olsun bari
Yazılımcı sen de olay bitiyor öyle geliyorsun Nerdeydin bu saate kadar 16 derece olsa ne olacak, hiç 16 derece gibi olmuyor buranın ayazında
quote:Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete quote:Orijinalden alıntı: DesertRose Dayak istiyor illaki Neyse,ben şimdi çıkıyorum. Dayağı da hesabına yazarım Senin dayak borcun kabardı. Biraz benimki de olsun bari Bak seeeeenn. Demek öyle
quote:Orijinalden alıntı: DesertRose quote:Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete quote:Orijinalden alıntı: DesertRose Dayak istiyor illaki Neyse,ben şimdi çıkıyorum. Dayağı da hesabına yazarım Senin dayak borcun kabardı. Biraz benimki de olsun bari Bak seeeeenn. Demek öyle Yaa öyle