Şimdi Ara

Assembly (2007)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Assembly etkileyici sahnelere sahip olan muhteşem bir film.İzlediğiniz en iyi savaş filmi bile olabilecek güçte..
    Herkese tavsiyemdir.

Assembly (2007)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony. Montana. -- 2 Temmuz 2012; 3:43:42 >

Orijinalden alıntı: Sahibinden Satılık Nick

Güzel film

Harika film ama bilen pek fazla kişi yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony. Montana. -- 11 Temmuz 2012; 14:45:48 >
  • bence 7,3 bu film için ben 2-3 yıl önce seyretmiştim.daha yukarlarda olması gereken bir film.belki biliyorsunuzdur ama tavsiyede bulunayım welcome to dongmakgol ve taegukgi bunlarda benim favori filmlerimdendir.taegukgi er ryandan görüntülerinden ve konusundan daha güzel ve etkileyicidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azazel_666

bence 7,3 bu film için ben 2-3 yıl önce seyretmiştim.daha yukarlarda olması gereken bir film.belki biliyorsunuzdur ama tavsiyede bulunayım welcome to dongmakgol ve taegukgi bunlarda benim favori filmlerimdendir.taegukgi er ryandan görüntülerinden ve konusundan daha güzel ve etkileyicidir.

Aynen hocam Tae Guk Gi bence Er Ryan'ı Kurtarmak filminden kat kat iyi.. İzlediğim En İyi Savaş Filmi olduğunu hiç mübalağa etmeden söyleyebilirim.

Tavsiye için teşekkür ederim.Welcome to Dongmakgol'a daha bakmadım hocam.En kısa zamanda temin edip izleyeceğim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jericho (2006-2008)
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.