Şimdi Ara

ASSASSINS CREED REVELATIONS/TÜRKÇE TALEBİ konusu(505kişiyiz 1dakika ayır bi yes yazcaksın (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
0
Favori
10.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Yazdım ama bunu konu dışına açmak lazım orada bayağa kişi var
  • Dostum sen konuyu buraya taşı istersen biz alıntı yapmayalım şimdi

http://forum.donanimhaber.com/forumid_12/tt.htm
  • ubisoftun yetkilisi foruma gelen aynı mesajlardan sonra aynen şunu yazmış..I can see certain people want the support for other languages - however there is a right and wrong way to ask
  • quote:

Orijinalden alıntı: sk8r

yanlız ubisoft hiç ilgilenmiyor gibi inşallah tiglon ubisoftla irtibata geçip attığım mailde dediklerimi yapar konunun linkini vermek gibi mesela.
    tiglon kim mi? tiglon assassins creed serisinin türkiye dağıtımcısıdır.
    bu arada sizde konu dışına açın benm mesajımı kopyalayıp ilk mesajı farklı forumlara açın yapın bişeyler msn dekilere atın arkadalarınıza çoalsın böylece

tiglon adam olsa zaten bizim maillere gerek kalmaz kendisi resmi şekilde girişimde bulunurdu.
  • yaw tamam belkı dublaj cok pahalı olabılır ama alt yazı bukadaar zahmetlı olmaz herhalde dıe dusunuorum alt tarafı bı tercuman tutup turkcelestırecekler zor olmas gerek
  • Önceki konular nereye gitti,oradan devam edilseydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: POLATAGA

HA GAYRET 10.000 e az kaldı

Sabaha 10.000 olur aga
  • Turkish is cool. :D
  • quote:

Osmanlıdaki Türk ahali zaten türkçe konuşacak Ezio yu da türkiş yapamaya gerek yok
    Ama altyazı desteği vermeleri yerinde olur

Hayır konuşmayacak tabiki ingilizce konuşacak diğer oyunlarda italyadaki insanlar ingilizce konuşuyordu bunda niye türkçe konuşsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

quote:

Osmanlıdaki Türk ahali zaten türkçe konuşacak Ezio yu da türkiş yapamaya gerek yok
    Ama altyazı desteği vermeleri yerinde olur

Hayır konuşmayacak tabiki ingilizce konuşacak diğer oyunlarda italyadaki insanlar ingilizce konuşuyordu bunda niye türkçe konuşsun

İtalyanca dublaj seçeneği vardı Brotherhood'da ki baştan sona italyanca oynadım ben

• 10.000 olupda oyunu türkçe yapmayan ubiyi şahin K kovalasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: alito

10.000 olupda oyunu türkçe yapmayan ubiyi şahin K kovalasın

10.000 bile yeterli bir sayı değil bu iş için ki 10.000 kişi olacağını da hiç sanmıyorum
  • 105 kişi olduk arkadaşlar
    xbox bölümü playstation bölümü ve konu dışınada konu açtım bir de hardware arena gaming forumunada konu açtım playstation xbox ve pc bölümüne
    bildiğiniz forumlara sizde konu açın benim verdiğim linke yönlendirin mesaj atsınlar
  • http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/5031067519/m/5631074529

ubisoft forumlarına konu açtım oralarada yes yazın facebook sayfamızı görün lütfen dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sk8r

http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/5031067519/m/5631074529

ubisoft forumlarına konu açtım oralarada yes yazın facebook sayfamızı görün lütfen dedim.

Ubisoft forumlarından pek ümit bekleme
  • Benim anlamadığım şu. Herifler "Biz Türkçe dublaj veya alt yazı yapmayı düşünmüyoruz." demedi ki. Nedir bu heyecan anlamadım gitti.. AC 2 'nin trailerleri yayınlanana kadar kimse İtalyanca olacağını bilmiyordu. Bazen gerçekten s*çıyoruz şöyle olaylarda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

Benim anlamadığım şu. Herifler "Biz Türkçe dublaj veya alt yazı yapmayı düşünmüyoruz." demedi ki. Nedir bu heyecan anlamadım gitti.. AC 2 'nin trailerleri yayınlanana kadar kimse İtalyanca olacağını bilmiyordu. Bazen gerçekten s*çıyoruz şöyle olaylarda..

Heveslerini kırmayalım arkadaşların hocam,bırakın
  • Rezil olan biziz. Ubi forumlarında veletin teki gelmiş diyor Constantinople değil İstanbul orası diyor.. Böyle mankafalar olursa tabi yapmazlar ki ben şahsen hiçbir oyuna Türkçe dublaj yapılmasını desteklemiyorum. Bizim milletimiz hakedecek davranış sergilemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

Rezil olan biziz. Ubi forumlarında veletin teki gelmiş diyor Constantinople değil İstanbul orası diyor.. Böyle mankafalar olursa tabi yapmazlar ki ben şahsen hiçbir oyuna Türkçe dublaj yapılmasını desteklemiyorum. Bizim milletimiz hakedecek davranış sergilemiyor.

Konu gereğinden fazla abartıldı milletimizce,çok yabancı forumda kendim de şahit oldum bu tip davranışlara,haklısınız fakat yapacak birşey yok maalesef.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.