Şimdi Ara

Assassination Rogue Cata ve MOP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde çok severim rogue sınıfını ama bakrım raidlerde v.s doğal olarak herkesin tercihi bu spec.
    Catada da çok oynamıştım ve hala neden cold hand skilli silindi anlamam.

Aslında bana kalırsa sıkıyor. Mesela Fury Warrior ile oynarken daha çok dikkatli oynamanız gerekiyor. Bazıları daha über takılıp storm bolth bile kaçırmadan kullanıyor.

Hedefe 5 CP ile rapture + Slice and Dice atıyorum. Artık ezber mantığı ile 2-3 envenom ve yine rapture. Zaten Slice skilli yenilenip duruyor.
    Vanish 2dkk
    Shadow... (adını unuttum ama dance değil) 2dkk
    Prepation 5dkk

Üstteki CD'ler olmadan sürekli Multiate ve arada proclarsa dispatch
    Zaten 90 talenti de sağolsun 5cp biritkti mi diye bakmaya da gerek bırakmıyor.

Kolay falan demiyorumCata zamanında stealth dan çıkınca 20 saniye boyunca enerjisi çok daha hızlı doluyordu ve insanlar dikkat ediyordu. Ek olarak Cold Hand skilli vardı.

• Rogue dpsi hiç bir zaman GCD kontrolu uzerine olmadi warr gibi. Her zaman energy kontroluydu. Şu anki durumda assassination en çok boş zamanı olan dps konumunda. Ama ben bu durumdan memnunum raidde bir çok şeyi takip etme imkanın oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 90 talenti ile slice and dice ın yenilenme olayını biraz açarmısın ? Hangi skillerle oluyor bunlar ? Arkadaşım rogue kasıyor fazla bir bilgisi yok benim gibi de toplayabildiğim bilgiyi toplayayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

90 talenti ile slice and dice ın yenilenme olayını biraz açarmısın ? Hangi skillerle oluyor bunlar ? Arkadaşım rogue kasıyor fazla bir bilgisi yok benim gibi de toplayabildiğim bilgiyi toplayayım

Slice and Dice ve 90 talenti arasında bir bağlantı yok. Assassination specinde envenom bulunur talent olarak. Eğer hedef üzerinde slice and dice aktfise envenom kullandığında 36 sn. ye çıkar slice and dice süresi. Sadece assassinationda vardır bu özellik, diğerlerinde zaten envenom yoktur.

90 talentleri throw yerine shuriken ile değiştirme vardır, Marked for Death diye bir talent vardır 1dk cd si olan, hedefe direk 5cp gönderir ve eğer hedef 1dk içinde ölürse Marked for Death ın cd si sıfırlanır. Anticipation vardır, eğer hedef üzerinde 5 cp varsa ve yine cp oluşturacak bir spell kullanırsan sonradan gelen cp ler birikir ve cp gerektiren bir spell kullandığında birikenler yerini alır. Yani 10 taneye kadar biriktirebilirsin ama bir seferde en fazla 5 tanesini kullanabilirsin mantığı (paladinlerin holy powerleri gibi).

Ben subtlety oynuyorum, 90 için marked for death i aldım. Genelde düşmana hemen marked gönderip cp leri ya rupture ya da slice and dice için kullanıyorum.

• Shuriken Toss talenti daha kullanışlı çok sağlam hasar vurabiliyor. Üzerinde deadly poi sürüyor Assasination için deadly bir numara. Ek olarak cp veriyor shadow step üstüne kidney bedava gibi oluyor. (Shadow Step yerine Burst of Speed'de kullanılabilinir)

Örneğin BG'de hunter'a garrote başlayan üstüne 5 cp ile rapture atanlar var. Hunter bir yeri yanmış tavuk gibi kendini atınca arkaya Smoke Bomb üzeri Shuriken Toss atmak suretiyle vendettanın ölümcül gücü deadly poisonu sürmenin azmi, garrote ve rapture damageleri artı olarak şansa açılan nature damage özelliği sayesinde ekstra birşey yapmadan hunter parçalayan roglar var.

Mage'lerde buna dahil oluyor ama buza girerse pek kullanışlı sayılmaz. Zaten hiç bunlara gerek kalmadan paralytic poison sürüp shiv atınca çoğu kişi 4 saniye yerinde baka kalıyor. Aksiyona gerek yok kidneyimi atar dispatche bağlarım derseniz buda uygundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mareşal_T® -- 20 Mart 2013; 0:11:04 >

• Offical forumda shrunken ı oyundan silmeleri için ağlayan cok fazla adam görüyorum ama marked da çok güzel bir talente benziyor. Ayrıca cloak and dagger olay olmuştu hani cok kullanışlı olucaktı neden kimse onu yazmamış

Bu arada açıkladığın için teşekkürler @Ywizzle

Tamam çözdüm 60 level da açılan bir pasiff skill ile yenileniyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 20 Mart 2013; 1:35:18 >
  • cloak and dagger hala pve açısından çok kullanışlı değil shadowstep çok daha iyi. Pek fazla pvp yapmıyorum ama shadowstep'e yaklaşabileceğini düşünmüyorum. Shuriken toss ve marked for death pve açısından fighta göre değişiyor iyiliği veya kötülüğü. Mesela bende marked for death horridon için yaratılmış inancı var . Gerçekten anticipation ile dps yapmak mümkün değil. Anticipation kadar iyi değil yinede hiç biri totale bakarsak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Offical forumda shrunken ı oyundan silmeleri için ağlayan cok fazla adam görüyorum ama marked da çok güzel bir talente benziyor. Ayrıca cloak and dagger olay olmuştu hani cok kullanışlı olucaktı neden kimse onu yazmamış

Bu arada açıkladığın için teşekkürler @Ywizzle

Tamam çözdüm 60 level da açılan bir pasiff skill ile yenileniyormuş

Ağlayan sayısı çoksa kesin nerf geliyor demektir. Cloak and dagger pvp açısında Sub olarak çok iyi shadow dance üstüne passive olan 30 yard olayı herkesin korkulu rüyası olabilir 20 energy ile sayısız ambush'u koşma derdini ortadan kaldırarak atabiliyorlar, elbetteki çok kullanışlı. Fakat Assasin'den bahsedilecekse Cloak and Dagger tamamiyle çöptür. Shadow Step ve Burst of Speed varken.

Shrunken Toss için rogun ihtiyacıydı denebilir. Gerçi nerf bakımından hasarı veya verdiği cp ayrıca lethal poison sürme kabiliyetlerinden birisi nerfe uğrayabilir range buna dahil. Fakat yerini dolduracak 2 tane talent daha var roglara çok koyacağını sanmıyorum.

Şuda bir gerçekdir ki bu oyunda ağlanarak önünde warrior ve warlock gibi insafsız karakterler varken mageler sağlam nerf yediyse gene ağlayarak op ve endless cc, manası bitmez, rootlanması imkansız bir karakter olan resto druid'e buff getirildi.

Cem yılmazdan çalarak ve biraz değiştirerek son birşey söylemek istiyorum. Bu oyunda "ağlamak, ağlamaksa eğer ağlamak, ağlamak değildir..."

• asas rogue oynaması hakikaten kolay .. rupture ve comboları takip etmek yeterli.. sakin sakin oynarım diyen adam için birebir.. ama pvpde biraz sıkıntılı asas oynamak.. güzel dps ve enerji üretimini hızlandırmak için rotasyona uymak gerekiyor.. ama genelde vakit cc yeme durumu veya cc leme ihtiyacı yüzünden rotasyon hep kacıyor.. rupture vursanız slice and dice koyamıyorsunuz.. hadi onu yapsanız envenom vuracak enerji kalmıyor.. poisonlar dispelleniyor.. enerji olsa yine vuramıyorsunuz.. biraz sıkıntılı.. bu arada warrior gibi leather avcılarından tek yememek içinde güzel gearınız olması gerekiyor..

subta malesef armoru yüksek classlara o kadar iyi vuramıyor.. bence pvpde yinede tercih edilmeli..
  • 5.2 öncesi mecburen ass oynuyordum. 5.2 sonrası yeni talent düzelimi ile suba geçtim. Şu an sub gayet iyi konumda. PVP de iş yapar halde. Çok OP olmasada 5.2 öncesine göre kat kat iyi. Haa şunu beklemeyin. Hemen 2 hareket yapayım rakip yok olsun. Öle bişey yok artık ama şu an sub ile karşıdaki yavaş yavaş inleye inleye ölüyo. Bölesi daha iyi. Sub da senin ölmen imkansız. Bir sürü kaçış yolun var.E sende Warr gibi gaza gelip pata küte dalıyosan ne işin var rogue ile. dimi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.