Şimdi Ara

Assassin's Creed ve Altyazı olayları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
37.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Arkadaşlar Assassin's Creed aldım bugün daha yeni =) Oyun güzel iyi hoş, fazla demo var. Ingilizce kelimeler telefuzu biraz garip geldi. Oyun içinde demoları izlerken altyazıları yokmudur? Yani böle oyunda ilerlemek biraz saçma gibi geldi bana.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Assassin's Creed Oyunlarında Altyazı Açma

Assassin's Creed oyunlarında altyazı açmak, diyalogları ve oyun içi metinleri anlamanıza yardımcı olacak önemli bir özelliktir. İşte farklı Assassin's Creed oyunlarında altyazıları nasıl açacağınızla ilgili bir kılavuz:

Assassin's Creed 1 Altyazı Açma

• Oyunu başlatın ve "Seçenekler" menüsüne gidin.
    • "Oynanış" sekmesine tıklayın.
    • "Altyazılar" seçeneğini bulun ve "Açık" olarak ayarlayın.

Assassin's Creed Unity Altyazı Açma

• Oyunu başlatın ve "Ayarlar" menüsüne gidin.
    • "Görüntü" sekmesine tıklayın.
    • "Altyazılar" seçeneğini bulun ve "Açık" olarak ayarlayın.

Diğer Assassin's Creed Oyunları

• Assassin's Creed 2 ve sonraki oyunlarda, altyazı ayarları genellikle "Ayarlar" veya "Seçenekler" menülerinde bulunur.
    • "Görüntü", "Oynanış" veya "Erişilebilirlik" sekmelerini kontrol et.

Altyazı Gözükmüyor

Bazı durumlarda, Assassin's Creed oyunlarında altyazılar görünmeyebilir. Bu genellikle oyunun güncel olmayan sürümlerinden veya oyun dosyalarının bozuk olmasından kaynaklanır.

• Oyunu en son sürüme güncelleyin.
    • Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın (Steam kullanıyorsanız).
    • Oyunu yeniden yükleyin.

Bu adımları uygulamak, genellikle Assassin's Creed oyunlarında altyazı sorunlarını çözmeye yardımcı olur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • @ Ladrub

ne yazık ki Assassins Creed de altyazı bulunmuyor...

quote:

Orjinalden alıntı: Ladrub

Merhaba. Arkadaşlar Assassin's Creed aldım bugün daha yeni =) Oyun güzel iyi hoş, fazla demo var. Ingilizce kelimeler telefuzu biraz garip geldi. Oyun içinde demoları izlerken altyazıları yokmudur? Yani böle oyunda ilerlemek biraz saçma gibi geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spindle23

@ Ladrub

ne yazık ki Assassins Creed de altyazı bulunmuyor...

quote:

Orjinalden alıntı: Ladrub

Merhaba. Arkadaşlar Assassin's Creed aldım bugün daha yeni =) Oyun güzel iyi hoş, fazla demo var. Ingilizce kelimeler telefuzu biraz garip geldi. Oyun içinde demoları izlerken altyazıları yokmudur? Yani böle oyunda ilerlemek biraz saçma gibi geldi bana.
    ben açılabiliyordu diye hatırlıyordum demek yanlış hatırlıyormuşum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dombilibili

ben açılabiliyordu diye hatırlıyordum demek yanlış hatırlıyormuşum

Alıntıları Göster
    assassins de altyazı yok arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyi aile robotu babür

assassins de altyazı yok arkadaşlar.

Alıntıları Göster
    tsk ama cok sacma. adamların telfuzu cok kotu. Hayır o iyi olsaydı hiç deilse anlardık dediklerini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuxven

tsk ama cok sacma. adamların telfuzu cok kotu. Hayır o iyi olsaydı hiç deilse anlardık dediklerini.

Alıntıları Göster
    dostum bende daha dün oyunu aldım ve oynamaya başladım,bende aynı dertten müzdaripiim..konuyu,olayları fln anladıkta telefuzları iğrenç adamların
  • quote:

Orijinalden alıntı: glazer

dostum bende daha dün oyunu aldım ve oynamaya başladım,bende aynı dertten müzdaripiim..konuyu,olayları fln anladıkta telefuzları iğrenç adamların

Alıntıları Göster
    altyazı yok,ama ingilizcen çok kötü değilse prof olmanı beklemiyorum yani :D iyise anlarsın ya sorun etme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeTaFiLL

altyazı yok,ama ingilizcen çok kötü değilse prof olmanı beklemiyorum yani :D iyise anlarsın ya sorun etme

Alıntıları Göster
    Altyazı koymamaları çok saçma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7ender

Altyazı koymamaları çok saçma.

Alıntıları Göster
    Ubisoft bundan sonraki oyunlara altyazı koyma kararı aldı.. FarCry 2 gibi isimlerde uygulayacaklarmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bat-333

Ubisoft bundan sonraki oyunlara altyazı koyma kararı aldı.. FarCry 2 gibi isimlerde uygulayacaklarmış...

Alıntıları Göster
    Ubisoft bundan sonraki oyunlar derken Assassin Creed hariç butun oyunlarında alt yazı var. =) Prince of Persia 'da var mesela :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuxven

Ubisoft bundan sonraki oyunlar derken Assassin Creed hariç butun oyunlarında alt yazı var. =) Prince of Persia 'da var mesela :)

Alıntıları Göster

20dk. dır orjinalini yazayım diye dergiden o haberi arıyorum bulursam yazarım ...

• quote:

Orijinalden alıntı: bat-333

20dk. dır orjinalini yazayım diye dergiden o haberi arıyorum bulursam yazarım ...

Alıntıları Göster
    God of Wardaki gibi bu oyundaki konuşmaları çeviren babayiğit oldu mu? Tamamen anlayarak ilerlemek daha iyi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arielortega77

God of Wardaki gibi bu oyundaki konuşmaları çeviren babayiğit oldu mu? Tamamen anlayarak ilerlemek daha iyi olacak.

PC'de altyazı var ,konsolda olmaması garip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ego555

quote:

Orijinalden alıntı: arielortega77

PC'de altyazı var ,konsolda olmaması garip.

Alıntıları Göster
    Telaffuzlarının kötü gelmesinin sebebi İtalyan aksanıyla konuşmaları eğer AC2 veya Brotherhood oynuyorsanız tabii

• quote:

Orijinalden alıntı: mericgenc

Telaffuzlarının kötü gelmesinin sebebi İtalyan aksanıyla konuşmaları eğer AC2 veya Brotherhood oynuyorsanız tabii

Alıntıları Göster
    Brotherhood da ingilizce altyazı olması lazım.
  • quote:

Alıntıları Göster
    AC2 oynuyorumda Türkçe altyazılı oynama şansım yok dimi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: KRL11

AC2 oynuyorumda Türkçe altyazılı oynama şansım yok dimi ?

Alıntıları Göster
    21 Aralık 2008; 21:08:59

• quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

ben de ciddi ciddi cevap veriyorum ya
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

ben de ciddi ciddi cevap veriyorum ya

Alıntıları Göster
    oyunu bugün aldım, 1incisini bitirmeden diğerlerine geçmeyeyim diye. bu sürümün update olayı var mı? konu bırakalı 3 yıl olmuş amam son takip eden arkadaşlar en azından bu konuda birşey biliyorsa cevap verirlerse çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: onurelmas

oyunu bugün aldım, 1incisini bitirmeden diğerlerine geçmeyeyim diye. bu sürümün update olayı var mı? konu bırakalı 3 yıl olmuş amam son takip eden arkadaşlar en azından bu konuda birşey biliyorsa cevap verirlerse çok sevinirim.

Alıntıları Göster
    arkadaslar assassin creed III türkçe altyazı bulunmuyor diye bişey yok bulunuyor...

size verdigim bu yamayı ilk önce pc nize kurun buyrun link :
    https://disk.yandex.com.tr/public/?hash=zg0egWVn17%2BwYARw2E40jdPDqw%2BE/emRgmEmltdKWGg%3D&locale=tr

kurduktan sonra oyununza girin ayarlar>genel ayarlar>altyazılar>acık deyin ve oyuna girin altyazılar türkçe olarak gözükecektir

++rep vermeyi unutmayınız saygılar ...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.