Şimdi Ara

Assassin's Creed Valhalla Xbox Series X'te Minimum 30 FPS Çalışacak (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
13.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu boyle uzar gider 10 yıl sonraki konsollarda bu sefer 8K uğruna yine 30 fps yapacak bu konsollar mahkum bu 30 fpsye.
    sadece rezillik

Ryzen 9 3900x | ASUS ROG x570-f | ASUS ROG RTX 2080 SUPER | Gskill Neo 32GB
  • quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

Konsol oyuncusu oyunlarda kaliteye bakar önce grafiğe değil,konsolda 30 fps pc de 50 fps ye eş değer akıcılıkda,grafik ve fps isteyen direk gitsin 15 bin liralık pc alsın....

aynen kardeşim senin gözlerden herkese lazım 30 fps i nasıl 50 olarak görüyorsan büyük icatmış.Bu kadar cahil olmayın yorum yaparken fps değeri sabittir ekranın yenileme hızına bağlı olarak belki biraz daha akıcı görürsünüz görüntüyü bu kadar.
  • Demek ki bu nesilde de böyle şeyler göreceğiz. Ubisoft bu gün Xbox'a özel şekilde optimize edilmiş bir oyun olmasına rağmen ne tarz bir teknik kısıtlama yüzünden bunu yapıyorsa yarın bir gün başka firmalar içinde bir benzeri olabilir sorusu geliyor akıllara.

Bence grafiksel detaylardan kısmaktansa fps değerlerini uçuk kaçık yapmamak daha iyi zaten. Ama o güç hypelamasına bakıldığı zaman 30 kare komik duruyor. En iyi detaylarda 60'ı görebilmeliydi en azından. Eğer bu tip şeyleri daha sık görmeye devam edersek Microsoft ikinci bir "yanlış beklentiler oluşturduk" vakası yaşayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal-Gear -- 12 Mayıs 2020; 2:7:7 >

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Vay be alet 120 Fps destekleyecek falan diyorlardı, ben 60a da razıyım ama böyle AAA oyunlarda 30-40 fps konuşulacaksa benden yeni nesil konsollara zırnık yok. Yeni nesil konsol fiyatına bi Pc toplayıp bu 30 fps iskencesine son veririm 4k da olmayı versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

60 fps ultra preset dinamik çözünürlük yapın geçin yerim sizin 4k’nızı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konsolda 30 pc de 50 diyen var hala :D

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Konsol oyuncusu oyunlarda kaliteye bakar önce grafiğe değil,konsolda 30 fps pc de 50 fps ye eş değer akıcılıkda,grafik ve fps isteyen direk gitsin 15 bin liralık pc alsın....
    30 fps 30 fpsdir, istersen matrixde yaşa farketmez.
    Fatih Şahinyoutube
    Hassikome Yaa, Hasikome Çak Babaa.
    https://www.youtube.com/watch?v=zDnY-opNAV8&feature=youtu.be

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yıl olmuş 2020 30 fps nedir ya? Komedi resmen, bari insanlara seçenek verin, isteyen 1080p 60 fps 720p 120 fps oynasın. PC'nin gözünü seveyim.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

Orijinalden alıntı: shad0w

Vay be alet 120 Fps destekleyecek falan diyorlardı, ben 60a da razıyım ama böyle AAA oyunlarda 30-40 fps konuşulacaksa benden yeni nesil konsollara zırnık yok. Yeni nesil konsol fiyatına bi Pc toplayıp bu 30 fps iskencesine son veririm 4k da olmayı versin.
    120 fps olayı Dirt 5 ile servis edildi, araba oyunu. Bu tip oyunlarda araçlar üzerindeki shader materyalleri de gerçekçi oluyor zaten başka oyunlara nazaran, PS3 dönemindeki yarış oyunlarında bile bu böyleydi. Teknik bir şey olduğu için çok detaya inmeyeceğim ama yarış oyunlarındaki tek tip obje ve tek tip shader kullanımından ötürü hem görsel olarak iyi hem de yüksek kare oranlarında çalışan oyun yapılabiliyor.

Yani yarış oyununa bakıp vay be konsol 120 fps'ye çıkabiliyor demek yanlış bir ölçüt. Tıpkı bütün meseleyi baştan sona TFLOPs'a bağlamanın yanlış olduğu gibi. Masa başında daha ilk günden 30 kare çalışacak bir açık dünya oyun haberi geldi bile. Eğer Xbox için optimize edilmiştir ifadesi olmasa uğraşmamışlar derim, ama bu gösteriyor ki konsola özel olarak uyarlamaya çalışmışlar oyunu. Yani yazılım dünyasında işler kağıt üzerindeki rakamlara göre yürümüyor maalesef, tam olarak böyle olmuyor en azından. O yüzden bakmayın 120 fps Hypelamasına. 4K olması bile oyunlardan neleri götürecek bu nesil merak ediyorum.

RDR 2'yi de 4K çalıştırdılar bir sürü detay kapalıydı oyunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: fitamino

Ya hocam traş alayı. 4 nesildir konsol aliyorum her nesilde 60fps gazi veriliyor sonuc husran.
    Her gazı almayın hocam siz de. PS4 Pro ve X de zaten 60fps olmayacağı bariz belliydi

PSN: akilsizadam Battletag: akilsizadam#2625 XBox: akilsizadam
  • hemde tam anlamıyla yeni nesil bir oyunda değil, cross gen dediklerinden. bu bile 30 fps ile telafuz ediliyorsa önümüzdekileri tahmin etmek zor değil.

Ve din de yok...
  • Guzel guzel isime gelir crossplay oyunlarda takiyorum pc ye gamepadi konsol oyuncularina karsi yuksek akicilikta bir adim onde oluyorsun. Warzone da mesela pc de gamepad ile oynuyorum konsol oyunculariyla eslestiriyor. Ps4 te denedim warzone u bildigin kastigini hissediyorum cok hantal geliyor pc ye alisinca cekilmiyor hic. Bu demek ki yeni nesildede boyle devam edecek. Buyuk yapimlar icin.

• Arkadaşlar belliki adamlar yeni bir "Unity" faciası olsun istemediler ve donanımı da tanımadıkları için 30 fps çıkaracaklar. Zaten yeni nesilde 30 fps'in oyuncular tarafından kabul görmeyeceğini firmalar anlayacak. Hemen gaza gelmeyin. Görelim bir diğer oyunları hele.
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.