Şimdi Ara

Assassin's Creed Valhalla Türkçe Yama (Animus Projesi) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
10
Favori
152.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skywalkerx

    Ubisoft un ac, far cry veya division oyunlarına kuzey grönlandca bile gelir ama Türkçe gelmez bu kadar net bu olay. Ayrıca ubisoft un dandik bir twitinden bu kadar umutlanmakta komik ve üzücü bir durum  

    Assassin's Creed Valhalla Türkçe Yama (Animus Projesi) Assassin's Creed Valhalla Türkçe Yama (Animus Projesi)  Tam yatıyordum iyi güldürdün kardeşim..

  • beş yıla oynarmıyız ?

  • Kranyen kullanıcısına yanıt

    En az 6 yılı var.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: luganoguz

    Her sene şu çöp serinin oyunlarına yama yapıyorlar ya.

    Bıkmadılar da ha.

    Salın lan şu seriyi.Çeviri yapılmaya değer bir seri falan değil bu seri.

    Merak etme bir sonra ki sene yapmazlar, yapamazlar çünkü yamaları eskisi gibi rağbet görmeyecek.


    Oyunun dil dosyalarına erişildiği gibi 1 hafta içinde GPT-3 ile %100 yama çıkar ve bekleyen çok büyük bir kesim de o yama ile oyunu bitirir ve animus un 1-1,5 yıl sonra çıkan yamasına da kimse bakmaz. AC bu zaten dönüp dolaşıp baştan bitirebileceğin bir RPG oyunu değil tek atımlık oynadın bitti.


    Potansiyel müşteriler bedava yamaya kaçıyor :) işte bu yüzden tüm çeviri grupları başta anonymous olmak üzere translate yamalara deli gibi saldırıyorlar. Adamların DC grubunda translate ve GPT-3 yazınca sorgusuz sualsiz banlanıyorsunuz inanmayan gidip deneyebilir Assassin's Creed Valhalla Türkçe Yama (Animus Projesi) 


    Neyse ben bu yamayı @zartzurt456 dan bekliyorum Assassin's Creed Valhalla Türkçe Yama (Animus Projesi) 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 128MilyarDolar -- 8 Kasım 2020; 1:59:11 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 10kdays

    Fazladan dil seçenekleri eklenecek oyuna Resmi Türkçe altyazı da gelebilir.

    İhtimal eksilerde

  • Assassin's Creed Valhalla Türkçe Yama (Animus Projesi)

    Keşke türkçe gelse fakat uplay (yeni adıyla ubiconnect) üzerinden erişebilen store kısmından alınan ekran görüntüsü

  • Zaten son 3 oyun aynı.Origin, Odyses,Valhalla sadece isimler harita karakterler degisiyor.Temel yapi vurus su bu hepsi aynı.Zaten odysses witcher cakmasiydi.Kocaman harita yapiyolar birkaç farklı görev koyuyolar sen oraya gidesiye kadar 2 saat geciyor sonra oynanış 130 saat densin.Millette hala oynamaya devam steamda yüzde 88 beğeniye devam.Adamlar niye değiştirsin ki ayni yapida öğelerin degismis oldugu oyunu at gitsin bunlara ki 3 oyundur atiyolar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mosta13 M kullanıcısına yanıt

    Aynen katılıyorum. Bir yerden bir yere giderken çok zaman geçiyor. Sırf bu yüzden haritada giderken hızlı gitmeyi sağlayan speed hack kullandım. Normalde haritada keşif yapmayı severim. Ama o kadar fazla boş harita görevi var ki dayanamadım bir yerden sonra. Originsden farklı olarak yan görevlere animasyon koymuşlar, bir kaç skill eklemişler. Gemi mekanikleri desen ac 4 ün yarısı bile değil. Yine de çok kötü bir oyun değildi, iyi sayılırdı. Ancak Valhalla yı da görünce yeter artık dedim. O kadar imkanları var, çok güzel fikirleri var ancak ortaya çıkan iş vasat oluyor. Bakıyorsun diğer firmalara oyundaki neredeyse her npc ye karakter yazıyorlar, haritanın her köşesine mükemmel detaylar ekliyorlar. Bunlar ise haritayı belli algoritmaları takip eden görevlerle dolduruyorlar. Ac serisi sırf tarihi atmosferi hatırına oynanır artık.

  • ubinin bize layık gördüğü tek şey Türkçe alt yazılı videolar. Tepkinizi gösterin dilimize önem vermeyen oyuncularla dalga geçen firmaların oyunlarını almayın aldırmayın.

  • AC Odyssey yaması ücretsiz olacağı söylenmiş buna DLC’ler dahil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • r0ket kullanıcısına yanıt

    Hem 2 yıl sonra hem de ücret vererek sahip olmak isteyenler buraya +1.

  • Reiskonen kullanıcısına yanıt

    Hayır değil

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmet-d

    Hayır değil

    Ahahhahahahha


    Animus kadar rezil başka bişi görmedim yeminle. Bide milletin yumuşak kalbine oynayıp yamayı 10 kasımda çıkaracaz diyorlar ama dlcler hariç demiyorlar. Çüşşşşşşş




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0ket -- 10 Kasım 2020; 1:4:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmet-d kullanıcısına yanıt

    AC Origins ve DLC'leri peki?

  • Animus ilk ekran görüntüsünü paylaşmış.

  • Site savaş alanına dönmüş yine. Madem Animus Projesinin yaptığı yamayı yavaş bulup beğenmiyorsunuz, bakın bu sefer yamayı başka bir grup daha yapıyor buraya hiç gelmeden gidip onların konusunda yazsanıza. Neden buraya gelip gereksiz yere tartışma çıkarıyorsunuz ki. İster kimin yaması daha önce çıkarsa onu ister de kimin yamasının daha kaliteli olacağını düşünüyorsanız onu kullanın. AMA karşı tarafın konusuna gelip kavga çıkarmanın anlamı yok.


    Ellerinde çok fazla proje olduğu için hemen bitiremeyeceklerini tahmin ettiğim için ben şahsen önce diğer grubun yamasını kullanacam ama eğer onların çeviri kalitesini de beğenmezsem oyunu beklemeye alıp animusun yamasını bekleyeceğim. Ama ne onların grubuna gidip kalitesiz iş yapıyorsunuz diyorum ne de buraya gelip yavaşsınız diyorum.


    Herkesin emeğine saygı gösterin göstermiyorsanız bile saygısızlık etmeyin yeter.

  • Bende şu olayı anlayamıyorum işte "neden buraya gelip yazıyorsunuz" iyi veya kötü, kurallar dahilinde cevap yazdıktan sonra ister gündelik haber başlıklarında yorum yapar insanlar ister çeviri başlıklarında, ne bu baskılama tutumu gerçekten anlayamıyorum.


    Projeye gelirsek animus hem ücretli hem yavaş bir ekip adamlar ilerleme yüzdesini bile önce para verene söylüyor bence bencilce etrafta onlarca gönüllü çevirmenlik yapacak kişi var neden ekiplerine dahil etmiyorlar çünkü bazı şeyleri paylaşmak istemiyorlar demek ki zannımca konu tamamen duygusalAssassin's Creed Valhalla Türkçe Yama (Animus Projesi)  Assassin's Creed Valhalla Türkçe Yama (Animus Projesi) 

  • Ellerine kollarına sağlık. Bekliyoruz. :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shawarpers -- 10 Kasım 2020; 0:56:48 >
  • r0ket kullanıcısına yanıt
    Kardeş bir sıfır eksik yazmışsın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 senede eklerler onda da dlc'ler eksik çıkar. Bunlardan zamanında enayi gibi para verip yama satın almıştım. Pişmanım. Kimseye de önermem.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.