Şimdi Ara

Assassin's Creed uzmanlarına soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

iyi bir laptop alıcam yakında ama almadan önce Assassin's Creed serisnii indirmek istiyorum bu tarz oyunları seviyorum , Assassin's Creed serisini bana yazarmısın indirmem gerekenleri ve en begendinizle beğenmedigiz oyunu söylermisiniz...

1 den başlıcam en son oyunına kadar oynıcam ingilizcem yeterli olmadıgı için türkçe yamaları yükliyicem.. bana başka oyun tavsiyeniz varmı

• Assasians creed en sevdiğim oyunlardan ama 1 oyunu hiç bitiremedim sıkıcı ve uzun geldi bana.
    Bence 1 oyunun hikayesini oku 2 oyundan başla. Zaten 1 oyun hariç diğer oyunların oyunceviri.comda yaması mevcut.

Assassin's Creed

1191'den günümüze kadar süren eşi benzeri olmayan bir macera... Uzun bir tarihe sahip olan suikastçı birliğinin önemli ferdlerinden Altair ile bilinmeyen, sır dolu, ölümcük, itaat gerektiren ve heyecan dolu bir serüvene başlangıç yapın. Tarihi içeriğiyle neredeyse birebir dijital oyuna eklenen Kudüs, Şam ve Akka gibi önemli şehirleri görün. Tapınakçı ve suikastçılar arasındaki savaşa tanıklık edin, bu savaşta ezilen halkın neler çektiğini öğrenin. En önemlisi bu savaşın günümüze dek nasıl geldiğini kavrayın. Assassin's Creed sizleri bekliyor... PlayStation 3, Xbox 360, Microsoft Windows.

Assassin’s Creed 2

Ezio Auditore da Firenze doğumuyla dünyanın da kaderini çizdi. İtalya’dan çıkan cevheri Assassin’s Creed 2′de tanıdık. Altair’den yaklaşık 300 yıl sonra Rönesans İtalya’sında yine aynı amaçla tapınakçıların, zalimlerin peşinde koşturuyoruz. Venedik, Floransa, Roma ve diğer tarihi şehirler... Buram buram tarih kokan, içerisinden sanat fışkıran oyun, serinin en büyüklerinden bir tanesi. PlayStation 3, Xbox 360, Microsoft Windows, Mac OS X

Assassin’s Creed Brotherhood

Ezio, düşmanlarının bittiğini sanarken beklenmedik vurgunlar sonucu kendini Roma sokaklarında bulur. Tamamıyla Roma ve etrafındaki bölgelerde geçen oyun adeta bir belgesel gibidir. Roma'nın tarihi güzelliği ve zenginliği bir yana Ezio'nun öç alma uğrundaki savaşı dillere destandır. Yeni bir çok sırra vakıf olan Ezio, öyle şeyler öğrenirki artık vakıf oldu sırları kaldırmaz hale gelir. Peki onun yardımına kime yetişir? Tabi ki biz oyuncular... PlayStation 3, Xbox 360, Microsoft Windows, Mac OS X

Assassin’s Creed Revelations

Ezio, vakıf olduğu sırların kaynağını ve atası Altair'in mirasına ulaşmak için İstanbul'a gelir. Tapınakçılarla savaş burada da devam etmektedir. Süre kısıtlıdır, Altair'in mirası her şeyin cevabıdır. Onca senenin sonunda rahata ermek isteyen Ezio daha ölümcül bir savaş vermektedir.

Assassin’s Creed 3

Assassin's Creed serisinin beşinci büyük oyunu olan oyun Amerikan Devrimi'ni konu alıyor.

Assassin’s Creed 4 Black Flag bu yıl çıkacak.

• Kesinlikle I'in de oynanması gerekir.Tarihiyle, diyaloglarıyla, Altair'iyle bir başka havası vardır.
  • gyusufg kullanıcısına yanıt
    1 oyunun çevirisi yoksa oynamam galiba , hikayesini nereden okuyabilirim tamamını
  • Hikaye senaryosunda uzmanlaşmak istiyorsan HAŞHAŞHİN bunu oku araştır hikayesi bundan alıntıdır.
  • veniversum kullanıcısına yanıt
    okumadım ama biliyorum alamut kalesi kitabında falanda geçiyor ama oyun bu sonuçta biraz değişiklik vardır elbet
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayko57

1 oyunun çevirisi yoksa oynamam galiba , hikayesini nereden okuyabilirim tamamını

Abi önce yükle oyunu oyna baktın sıkıcı silersin. Çoğuna insana sıkıcı gelmez. Hem ilk oyun diğer oyunlara göre bence daha iyi detaylandırılmış Grafiklerde diğer oyunlardan aşağı kalır yanı yok 2008 de çıkmasına rağmen.

Şimdi 1 oyunu oynamadan 2 den başlarsan hikayeye ısınazmazsın. Hemen hemen her oyunda altair(1. oyundaki başrol) adını duyacaksın hele Revelations baya işli dışlı olacaksın. Seriyi kaçırma ve 1 den başla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: veniversum

Hikaye senaryosunda uzmanlaşmak istiyorsan HAŞHAŞHİN bunu oku araştır hikayesi bundan alıntıdır.

Abi nasıl onun altında allahını seversen :) Yani sen demek istiyorsunki örnek veriyorum. Ac 3 te yönettiğimiz kişi kızıl derili kızıl derilileri oku hikaye bunun altında diyorsun. Öyle değil. Desmond elmayı felan bulmak içni altaiirin bedenide girmek zorunda oda haşhaşin tarikatından. Buna tesadüf bile diyebiliriz. :D

KONUYU AÇAN KARDEŞ HİÇ BİR YERDEN SPOİLER YEMEDEN SERİYE BAŞLA BENCE :D
  • sayko57 kullanıcısına yanıt
    Tabikide var Al-Mua'lim denen kişi gercekte yaşamış bir idir masyaf kalesi etrafında

Rivayete göre bi ögrencisi tarafından öldürülmüş o ögrencide Al-ta'ir oluyo oynamanı tavsiye ederim. Ama fazla beklentin olmasın oyun o kadarda gercekci bi suikastci havası vermiyor yani keko gibi oluyor herşey.

Hasan Sabbah konuda işlenmemiş nedenini bilemiyorum ama oynayıp karşılaştırırsan her acıdan iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayko57

okumadım ama biliyorum alamut kalesi kitabında falanda geçiyor ama oyun bu sonuçta biraz değişiklik vardır elbet

Ben de ilk oyundan başlamanı tavsiye ederim,hikayeyi ne kadar okumuş olsan bile Revelations oyununda bazı şeyler eksik kalacaktır konu olarak.Başla ilk oyuna,eğer çok sıkıcı gelirse,konuyu takip etmez ve oynamak istemezsen senaryosunu şuradan okuyabilirsin

http://tr.wikipedia.org/wiki/Assassin's_Creed

Assassin kelimesi Haşhaşhinden gelir.

+ Oyundaki herşey Haşhaşhine baglanmıstır tesadüf yoktur ortada, O suikastcilerin hepsi haşhaşhin ustaları tarafından egitilmiş kendi evlatlarına torunlarına emanet bırakılmıstır oyunda Ezio'da oldugu gibi.

Giovanni Auditore Ezio'nun babası eski suikastcidir oyunun bilgilerinde mutlaka bulunur, Ezio babası ölünce onun yolundan gidip intikamı almak ister. Ama Assassin Creed Revelations yine ana konuyla bagdaştır.

Yani Haşhaşhin'in tesadüf oldugu gülünctür

Assassin Creed 1 = Tapınakcılarla savaşıyorduk
    Assassin Creed Revelations = Tapınakcılarla savaşıyorduk.
    Assassin Creed Brotherhood gibi bölümler kendi ana karakterimizi yansıtmak amaclı yapılmıs oyunlar Paket sistemi gibi bi nevzede.
    Assassin Creed 3 (Kızıldereli olan suan tam kafamda degil seri) = Masonlarla savaşıyorduk.

Haşhaşhin tesadüf degildir kısacası yani bu oyunda zaten haşhaşhin tesadüf olursa oyununda ismi tesadüf olmalı.

• quote:

Tabikide var Al-Mua'lim denen kişi gercekte yaşamış bir idir masyaf kalesi etrafında

Rivayete göre bi ögrencisi tarafından öldürülmüş o ögrencide Al-ta'ir oluyo oynamanı tavsiye ederim. Ama fazla beklentin olmasın oyun o kadarda gercekci bi suikastci havası vermiyor yani keko gibi oluyor herşey.

Hasan Sabbah konuda işlenmemiş nedenini bilemiyorum ama oynayıp karşılaştırırsan her acıdan iyidir.

Tamam böyle bir olay olmuş diyelim. Ama bu oyunun genel konusu değilki.
  • quote:

Ama fazla beklentin olmasın oyun o kadarda gercekci bi suikastci havası vermiyor yani keko gibi oluyor herşey.

Spoiler verdiğini düşünemedin mi?
  • Tavsiye verdim.
  • quote:

Assassin kelimesi Haşhaşhinden gelir.

+ Oyundaki herşey Haşhaşhine baglanmıstır tesadüf yoktur ortada, O suikastcilerin hepsi haşhaşhin ustaları tarafından egitilmiş kendi evlatlarına torunlarına emanet bırakılmıstır oyunda Ezio'da oldugu gibi.

Giovanni Auditore Ezio'nun babası eski suikastcidir oyunun bilgilerinde mutlaka bulunur, Ezio babası ölünce onun yolundan gidip intikamı almak ister. Ama Assassin Creed Revelations yine ana konuyla bagdaştır.

Yani Haşhaşhin'in tesadüf oldugu gülünctür

Assassin Creed 1 = Tapınakcılarla savaşıyorduk
    Assassin Creed Revelations = Tapınakcılarla savaşıyorduk.
    Assassin Creed Brotherhood gibi bölümler kendi ana karakterimizi yansıtmak amaclı yapılmıs oyunlar Paket sistemi gibi bi nevzede.
    Assassin Creed 3 (Kızıldereli olan suan tam kafamda degil seri) = Masonlarla savaşıyorduk.

Haşhaşhin tesadüf degildir kısacası yani bu oyunda zaten haşhaşhin tesadüf olursa oyununda ismi tesadüf olmalı.

Tesafüftür derken yanlış anladın beni bak şimdi Desmond geçmişe gidiyorya elmayı almak için. Atasıda altairmiş yani Yavuz sultan selim olsa oraya gidecekti ordan elmayı bulmaya çalışacaktı.

Yani özet sen diyorsunki bu Assassin Creed 3 te connoru bile görünce suikastci diyorlar te bu amerikaya kadar sıçrayan büyük tarikat diyelim bu tarikatı hassan sabah denilen adammı kurdu.

"Hikaye senaryosunda uzmanlaşmak istiyorsan HAŞHAŞHİN bunu oku araştır hikayesi bundan alıntıdır." dedin bu adam araştırsın okusun hikayede ne cennet elmasından bahseder ne ilk insanlardan bahseder ne demosndan bahseder ne bu anümus denilen şirketten bahseder ne şu geçmişe gönderen koltuk varya adı her neyse ondan bahseder. Okusa sadece haşhaşinler ve haclı seferlerini felan öğrenir :D

Oyunun genel senaryosu genel konusu bu yakarda yazdığım şeylerden oluşuyor yani desmonda ve cennet elmaları. Haşhaşin olayı ufak bir şey bence :)

Tapınak Şövalyeleriyle alakadır neyse daha fazla kounsmim oynicak arkadaşin hevesi kırıldı herşeyi söyledim
    O elma denen zımbırtıyı bulmasını isteyenler kim peki ?

Sonradan konu kayar bi nevze Desmond gercekleri ögrenmek ister nerden geldigini

+ O elmanın bulunmasınıda Tapınak Şövalyeleri ister günümüz cagında tabi.
  • quote:

Tavsiye verdim.

Düşünemedin yani.
  • Verdigim tavsiye görüş yokki sadece yapılması gerekeni söyledim bu düşünememekse düşünmedim.
  • karışmış ortalık

beyler tek bir sıkıntı var ben biri oynarım oynarımda benim ingilizcem biraz zayıftır anlayamamki mal gibi oynarım anca hikayeyi anlamadan ( çok da kötü dğeil ingilizcem ama duyduklarımın çogunu anlayamam)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.