Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED UNITY TÜRKÇE YAMA (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
18
Favori
132.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

quote:

Orijinalden alıntı: Prozacc

Biz daha olamayız :D korsanın %97 civarı bir orana sahip olduğu ülkemizde kusura bakmayalım da iplememeleri gayet normal...

Oyunu Türkçe çıkarsınlar bak bakalım nasıl satıyor. Bir insan dilini anlamadığı oyuna neden 150 tl bayılsın ki?

Düzenleme: Sega, çıkaracağı yeni Total War oyununda Türkçe dil desteği sunacakmış. Bakın hele yapan nasıl yapıyor.

http://oyunhab.com/steame-gore-total-war-attila-turkce-dil-destegi-icerecek/

23 Studios sağolsun, çok çaba ve önem gösteriyorlar Sega oyunlarına. Zaten Football Manager serisiyle gelen bir alışkanlık vardı Sega'da, Rome 2: Total War ile süregelen şekilde artık Total War oyunlarına resmi Türkçe dil desteği gelmeye başladı 23 Studios ile beraber.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsRuleS -- 26 Kasım 2014; 11:50:11 >

• bu ubisoft size verse bu işi oyun bitene kadar kırk kere çeveirirsiniz...
    HLL olsun...Allah razı olsun...
  • Merhaba , ben oyundan bir veritabanı aktarmak . Eğer Rusça oyundan bana iki metin dosyaları verirseniz minnettar olacaktır . Ya da kendi ivlecheniya için yarar , şimdiden teşekkürler .
    P.S. Google çevirmen aracılığıyla yazdı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrunPS

Merhaba , ben oyundan bir veritabanı aktarmak . Eğer Rusça oyundan bana iki metin dosyaları verirseniz minnettar olacaktır . Ya da kendi ivlecheniya için yarar , şimdiden teşekkürler .
    P.S. Google çevirmen aracılığıyla yazdı .

Send me PM. But please, in English this time, I can't understand Google Translate Turkish.
  • görevdeki herkese başarılar
  • Kolay gelsin.Iyi çalışmalarr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir güncellesek fena olmaz sanki.
  • kolay gelsin yoldaşlar
  • Çeviriye başladığınız için teşekkürler ama neden güncelleme yapılmıyor ? Haftada 1 kere demiştiniz sanırım 2 hafta oldu.
  • Bu haftasonu güncelleme geliyor. Sınav zamanı olduğu için geçen hafta biraz yavaşladı arkadaşlar. Ocak'ta yarıyıl tatiline girince epey hızlanırız zaten. Şimdikinin dört katı bir hıza sahip olacağımızı tahmin ediyorum Ocak-Şubat aylarında.
  • Yaza kadar biter mi ?
  • ne zaman biter
  • Prensip olarak bitiş tarihi için belli bir zaman vermiyorum AC2'den beri ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki yaza kadar her türlü biter. Diğer AC oyunlarının kaç ayda bittiğini takip edenler bunun da tahmini ne kadar zamanda tamamlanacağını hesaplayabilir. AC4'ten az bir şey daha uzun oyun.
  • Yani AC4 22-25.11.2013 gibi çıktı desek,yamasıda Temmuz sonu 2014 gbii çıksa bir 7-8 ay gibi yamayı görürüz...Şimdiden teşekkürler...
  • Güncelleme:

"SON DURUM:
    Güncellemeler bir-iki haftada bir yapılır ama günü belli değildir.

-Dosya büyüklükleri ve çeviri yüzdeleri
    Ekran yazıları dosyası (Altyazılar haricinde oyunda gözüken her yazı)
    Yaklaşık 120.000 kelime (25%)
    Altyazı dosyası
    Yaklaşık 90.000 kelime (Henüz başlanmadı)
    GENEL YÜZDE: 15%"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-47 -- 5 Aralık 2014; 16:12:15 >
  • Hocam sizin gibi insanlardan Allah Binlerce kez razı olsun sizin sayenizde bu gibi oyunları anlayarak oynuyoruz.
    tabi ki diğer Türkçe siteleri içinde aynı şeyler geçerli sağolun.
  • 6-7 ay çok uzun bir süre değil mi? Grup halinde çalıştığınız için 2-3 ayda biter sanıyordum. Size kolay gelsin, iyi çalışmalar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

6-7 ay çok uzun bir süre değil mi? Grup halinde çalıştığınız için 2-3 ayda biter sanıyordum. Size kolay gelsin, iyi çalışmalar

6-7 ay diyen ben değilim başka bir arkadaş tahmin yürüttü sadece:)
  • Reid Rider kullanıcısına yanıt
    Evet benim o hocam.Sizin dediğiniz gibi 2-3 ayda bitse tadından yenmez...Ben işimi kış tutayım yaz çıkarsa bağtıma
  • Bütün çeviri ekibi ve Said beye kolay gelsin. Malum eski sitenizden beri sizi takip etmekte her zaman desteklemekteyim. Bizim gibi ingilizcesi yetersiz insanları düşünüp yaptığınız için ne mutlu size. Başarılarınızın devamını diliyorum inşallah en kısa sürede biter. Kolay gelsin elleriniz dert görmesin. Takipteyim.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.