Şimdi Ara

assassin's creed unity kasma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • sa, bu oyun en üst düzey sistemlerdedemi böyle çünkü oyunu r9 290,8320,8g ram, ile oynuyorum yani acayip kasıyor lowdada açsam yine kasıyor, ben kartta problem olduğunu düşünüyorum sizin sistemlerinizde nasıl performans?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İşlemci: İ5 3570k@4.3 ghz Anakart: GİGABYTE Z77X-D3H Ram: GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL10 Ekran kartı: Sapphire R9 290 TRI-X GDDR5 4GB 512Bit AMD Radeon DX 11.2 Kasa: CORSAIR CARBİDE SERİSİ 300RW Güç kaynağı: THERMALTAKE LITEPOWER BLACK EDITION 700W Cpu soğutucu:Cooler Master X6
  • Oyunun cikmis en son patchinin kurulu oldugundan emin olun fps konusunda artis var ve en son cikmis omega driverini kurun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sıradan insan -- 9 Mart 2015; 21:23:40 >

Orijinalden alıntı: sıradan insan

Oyunun cikmis en son patchinin kurulu oldugundan emin olun fps konusunda artis var ve en son cikmis omega driverini kurun

son pathc'e kadar kurulu yine kasıyor bazı yerlerde gayet iyi iç mekanlar falan insanların içinde aynı.
  • Seninle ayni sistemim var oncelikle omega 14.12 driverini kurun ikincisi islemci 3.5ghz ise kesinlikle onu o.c ile en az 4.0 a cikarin bu bende yaklasik 10-15 fps fark etti sanirim darbogaz yapiyor.ucuncusu ise oyunda nvidia destekli ayarlari kapatin sorununuz duzelecektir yaklasik 45-60fps almaniz lazim 1080p-ultra ayarlarda

>>Assassin's Creed: Revelations<<
    15 yıl önce açıldı
    Assassin's Creed: Revelations™
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.