Şimdi Ara

Assassin's Creed Unity için Etkileyici Bir Video Yayınlandı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Videoda çalan müzik hakkında bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaal

Videoda çalan müzik hakkında bilgisi olan var mı ?

Woodkid - The golden age
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArcosS3

Alakası yok. Oynamasanda olur. Biri Karayipler biri Fransa. Ayrıca AC 4'te sadecw Desmond'ın ölüşünü gösteeiyor o kadar. Onda da bir şey yok adamlar alıp götürüyor

Hocam bende bugün türkçe yamayla bitirdim oyunu. Hakkaten çok kızdım bu olaya. 3-4 dk desmondu 3-4 dk junoyu gösterdi o kadar. 1 dk da ac3 deki haytham kenway in veletligini gördük o kadar. Shaun ve rebeccayı söylemiyorum bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk oyunun açılış videosuna ne kadar çok benziyor

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senseman62

quote:

Orijinalden alıntı: ArcosS3

Alakası yok. Oynamasanda olur. Biri Karayipler biri Fransa. Ayrıca AC 4'te sadecw Desmond'ın ölüşünü gösteeiyor o kadar. Onda da bir şey yok adamlar alıp götürüyor

Hocam bende bugün türkçe yamayla bitirdim oyunu. Hakkaten çok kızdım bu olaya. 3-4 dk desmondu 3-4 dk junoyu gösterdi o kadar. 1 dk da ac3 deki haytham kenway in veletligini gördük o kadar. Shaun ve rebeccayı söylemiyorum bile

Oyun aslında çok güzel. Edward iyi karekter falan fakat AC ile alakası yok. Korsan oyunu yaptık AC grafik motorunu kullandık deseler eyvallah diyecektik ama oyun ha AC ile ilgili bir şeynolacak ha olacak diye oyun bitti. Ama Unity'den çok umutluyum çok. Yaiini yeni nesil şu bundan değil. Senaryo ekledikleri kontrollü iniş Arno'nun parkur hareketleri çok hoşuma gitti. Zaten yan görevlerle uzun süre oynatır. Arno Ezio'dan daha iyi olacak gibi ama alışmak lazım

• quote:

Woodkid'in Golden Age albümünü dinleyin, hoşunuza gider. Eski çağ temalı bütün oyunlara uygun bir yapısı var

• quote:

Orijinalden alıntı: StrangerLovely

Arkadaşlar Ac4'te kaçıracağımız bunu anlamak için bilmemiz gereken birşey var mı ben onu es geçtim???

İlk başta bazı arkadaşlar AC4'ü pek beğenmemiş ama ben oyunu farklı ve güzel yapmaları açısından gayet güzel buldum. Denizlerde gezmek eğlenceliydi. (Galiba AC4'ü tek seven benim :) )

Soruna gelirsek

----SPOİLER

Anladığım kadarıyla desmond'ın ölümünden sonra onun DNA'sını kullanarak birçok kişiyi animusa bağlayıp geçmişi kurcalıyor tapınakçılar. Hani üçün sonunda bir kadını serbest bırakmıştık. O da dünyayı ele geçirmek için kendine beden arıyor galiba. Sonunda da pek önemli bir şey olmuyor. Muhtelemen Unity'de günümüzde o kadınla uğraşacağız.

• quote:

Golden Age - Woodkid
  • hala doru düzgün karakterleri tanıtmadılar
  • videonun frame yaa kaç çok gözüme battı

• benim anlamadıgım assasianlar tepmlar ları avlıyordu bu kızı neden kurtarıyorki
  • muhtesem fena gaza geldım
  • oyun hele şükür assassins ruhuna dönmüş ben şahsen 4 ü beğenmemiştim çok kopuk gelmişti bu aynı ezio gibi olacağa benziyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.