Şimdi Ara

Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU] (99. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.182
Cevap
11
Favori
85.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birilerinin eğlendiğini görmek çok hoş. Ben hikayenin %50'ine kadar dayanabildim sadece. oyun hep sağ gösterip sol vuruyor. yeni patch geliyor yüklüyoruz tamam fps drop bitti diyirouz hoppa gene aynı muhabbet. Bakış açısı belki ama ben rahat oynayamadığım oyundan zerre zevk almam. sistem de güçlü oysa bi türlü kafam almadı.

sistem:
    gtx760 2gb
    i5 4690
    8gb 1600 mhz ram
    500W psu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nipheria -- 15 Ocak 2015; 4:12:35 >
  • Ubisoft takiler uzatınca saçmalamaya başlıyor bir süre sonra bunu iyice belli ettiler. Güzel ve heyecanlı başlayan oyunların hepsi kısa bir sürede konu olarak sapıtmaya başlıyor...
  • Dead Kings'ten görüntüler:

Bitirdim az önce bir DLC'ye göre iyi olmuş uzunluğu ve detayı falan uğraşmışlar yani %90 şeklinde bitirmek 5-6 saatimi aldı. Francide diye ayrı bir şehirde geçiyor Versailles gibi bir yer. Puslu ve mistik bir havası var özellikle katakomplar falan bana AC Brotherhood'dakilerin havasını verdi güzel tasarlamışlar o tarzı sevenler için

• arkadaşlar bi bölümde kaldım tünele iniyoruz çocuğu kurtarıyoruz yarasalı bi yol var sonunda tümsek var atlamıyor nasıl geçebiliriz ?

dead king dlcsi
  • Bu oyuna adam akıllı güncelleme ne zaman gelecek? 6970 CF var, 25 fps'i geçmiyor genellikle 15-20 arası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haydaa... DLC yi başlatmak için...

To start the DLC, you don't need to have finished the game but you do need to have finished Sequence Four: the one in which you slosh around in the sewers and then kill the King of Rats.

4. sequence bitmesi lazımmış... E ben oyunu bitirdim ama silmiştim.. saveler gitti şimdi tekrar yükledim herşeyi rld olarak.. birisi bana full save atsın ya rld nin...

saveler şurada: C:\ProgramData\Orbit\720\RLD!

Lütfen birisi atsın bana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 15 Ocak 2015; 16:33:33 >
  • !rld kullanan birisi atsın bana saveleri... dlc kaldı öyle.
  • arno'nun kadının birini elise diye kovalaması dokunaklıydı gerçekten,normalde ana oyunda pek dokunmadı ama dlc oyundan daha iyi olmuş bana göre
  • ]100% sae reloaded !rld buldum beyler, dlc ye girdim sonunda.. bulamayanlar için ss attım.. 100% save içinse pm atın.

haritada işaretli yere gidin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 15 Ocak 2015; 21:27:22 >

• Dead Kings bende bitirdim... Ortamda biraz daha kasvetli ve karanlik... Paris in ışıltılı saraylari yok... Oynanis anlaminda yeni gelen silah, balta tufek karisimi birsey... birde magralardaki adamlarin dovus sitili biraz farkli... patronu dovunce hepsi korkup kaciyor yada hayatta kalmak icin yalvarmaya basliyorlar... :) Oyundan basindan beri hep adam dovup temizliyoruz... tam adamin isini bitirecegiz, eleman basliyor ben evliyim, karim ve cocuklar var ?? eee ne yapayim diye dusunuyorsun... sonra hanceri sapliyorsuın tabii... ne olur ne olmaz... Sonra cesaret alip tekrar saldirabiliyorlar... ilginc.
  • Counter attack kaldırılmış......
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

]100% sae reloaded !rld buldum beyler, dlc ye girdim sonunda.. bulamayanlar için ss attım.. 100% save içinse pm atın.

haritada işaretli yere gidin...

PM

• Oyunda dlc yükledik yine kasar bir hale gelmiş sanki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dreamboi kullanıcısına yanıt
    Yolladım isteği burdaki nickimle aynı
  • co op beraber oynamak isteyen arkadaşlar ekleyebilirler,

uplay id: confuest
  • Oynamaya değer mi beyler bu oyun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diehard diye tabir edilecek düzeyde hayranı olmama rağmen cevabım genel anlamda hayır olur.

Seriyi takip eden birinin senaryo anlamında hiçbir karşılık alamayacağı gerçeğine rağmen sırf zincirdeki halkayı bozmamak adına oynaması gereken bir oyun. Seriyi takip etmeyenler ise vakit geçirme amacıyla oynayabilir; gerçi Black Flag veya yakında PCye gelecek Rogue varken bu oyun vakit geçirme amacıyla bile oynanmaz. Kısaca olsa da olur, olmasa da olur tadında bir oyun.
  • Sahi ne zaman çıkacak şu Rogue PC'ye? Bir kere duyurdular ondan sonra daha ses gelmedi.
  • busterr kullanıcısına yanıt
    Bu yılın ilk çeyreğinde bekleniyordu. Erteleme olmazsa Mart'ın ilk haftalarında çıkmasını umuyorum. Sanırım Unity'nin yankıları kesilmesin diye reklam konusunda sessiz duruyorlar. Ya da oyun kadar yer kaplayan yama çıkarmamak için uğraşıyorlar.
  • Beyler 2 şey farkettim, oyun ayarlarını köklüyorsunuz en sona fxaa ile. FAKAT! 2 config dosyasına baktım.... reflections sadece 2 de kalıyor max değer 3 ama... birde tesellation=0 diyor..

reflections ı 3 yaptım.
    tesellation ı da 1 yaptım aktif ettim.

Yani oyunda tesellation 1.4 ile gelmiş ama oyun içinden aktif edilemiyor bilginize...
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.