Şimdi Ara

Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU] (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.182
Cevap
11
Favori
85.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gtx 760 oyntmaz mı şimdi oyunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU]

Ubisoft sistem gereksinimlerini doğrulamış resmi olarak.Şimdiden geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Maximus is BACK -- 24 Ekim 2014; 12:24:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU]

Enteresan kısım minu8mumda ve önerilende aynı işlemciyi istiyor oysaki açıklamalarında konsolların 900 p olmasında en büyük etkenin konsolların işlemcilerinden kaynaklandığını söylemişlerdi. Enteresan.

• Yersen işte, optimzasyon özürlü demesin herkes diye abarttılar bence gereksinimleri. Çıktığında göreceğiz bu kadara ihtiyaç var mı diye gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kukumela

quote:

Enteresan kısım minu8mumda ve önerilende aynı işlemciyi istiyor oysaki açıklamalarında konsolların 900 p olmasında en büyük etkenin konsolların işlemcilerinden kaynaklandığını söylemişlerdi. Enteresan.

Yalniz bildigime gore minimum gtx 680 istemiyor.onerilen gtx 680.ultra oynamak istenirse 780.daha belli olmadi diye biliyorum minimum sistem gereksinimleri

Edit:yanlis biliyormuşum gtx 680 ney lan minumum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 24 Ekim 2014; 13:25:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Faithful Blood Day

quote:

quote:

Yalniz bildigime gore minimum gtx 680 istemiyor.onerilen gtx 680.ultra oynamak istenirse 780.daha belli olmadi diye biliyorum minimum sistem gereksinimleri

Edit:yanlis biliyormuşum gtx 680 ney lan minumum

Nerden baktın sen bunu söyleyince ben bir kaç siteye baktım her yerde gerekli olarak 680 önerilen olarak ise 780 istiyor yani minumum yazmıyor biraz kafa karıştırıcı. Bu oyunda pc için 4k var mıydı?

• 50 gb alan istemesi doğru ise, Ubisoft tarafından yapılan en yüksek kapasiteli oyun olacak demektir, bu aynı zamanda oyunun içerik kalitesinin yüksek olacağı sinyallerini de veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 24 Ekim 2014; 14:28:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

50 gb alan istemesi doğru ise, Ubisoft tarafından yapılan en yüksek kapasiteli oyun olacak demektir, bu aynı zamanda oyunun içeriğinin kalitenin yüksek olacağı sinyallerini de veriyor.

Cod da 50GB ama.
  • Experience adlı video serisinin yeni bölümü yayınlandı.

Türkçe altyazılı:http://www.bolumsonucanavari.com/VideoIncelemeler-Assassins_Creed_Unity_Oyun_Evreni_Turkce_Altyazili-12795.htm
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 02:24; Ezio'nun Armor setini vitrinde görmek güzel oldu.

@Romulus
  • R9 290 ile full ayarlarda oynayabilirmiyim?

• Desteklenen gpu lar eurogamer sitelinde açıklandı nvidia gtx680,700 serisi amd için ise 7970,r9 200 serisi. gtx 900 serisini göremedim ben galiba oyun çıkmadan önce güncelleyecekler
    Kaynak için telefondan nedense linki koyamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 25 Ekim 2014; 8:48:58 >
  • Minimum işlemci için şöyle bir güncelleme yapılmış:

Processor
    Minimum
    Intel Core i5-2500K @ 3.3 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz or AMD Phenom II x4 940 @ 3.0 GHz

FX-8350@4.0 GHz ile Phenom 2 x4 940@3.0ghz aynı performansı mı veriyor ki?İlginç...
  • GT750M açar mı acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

Desteklenen gpu lar eurogamer sitelinde açıklandı nvidia gtx680,700 serisi amd için ise 7970,r9 200 serisi. gtx 900 serisini göremedim ben galiba oyun çıkmadan önce güncelleyecekler

Desteklenen ne demek oluyor tam olarak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

Desteklenen gpu lar eurogamer sitelinde açıklandı nvidia gtx680,700 serisi amd için ise 7970,r9 200 serisi. gtx 900 serisini göremedim ben galiba oyun çıkmadan önce güncelleyecekler

Desteklenen ne demek oluyor tam olarak.

Bu ekran kartları öneriliyor demek mesela mobil gpu lar oyunu açar ama performans beklemeyin demişler açıklamada

• HD7850-70 gibi kartların ortalama ayarlarda çok rahat oynatabilecek bir oyunda böyle sistem istemesi harbiden çok saçma.
    Ben PC de oynamak istiyordum ileride yama çıkar diye, ama mecbur konsolda oynayacağız İngilizce öğrendikten sonra.
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    Orda geçmiş diğer assassinlerin de armorları var herhalde başta Altair'in vardı.
  • Gtx 760 oyunu açar mı lütfen bi cevap verin

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.