Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
32
Favori
117.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler yama için umarım tam sürümde kısa zamanda bitmiş olur. Oyunu dün gold olarak aldım. Beta yamasını bugün yükledim şu an bir sorun yok. Oyunda yaşadığım tek sorun tam ekran yapıp 1920x1080 yapınca laptop ekranından dışarıda görüntü kalması ne yaptıysam bunu çözemedim, çözümü bilen varsa söylerse sevinirim. Şimdilik çerçevesizde çalıştırıyorum onda sorun yok ama tam ekran yapınca sorun oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu karındeşen jack dlc sinin yaması ne zaman çıkar veya bir çalışma varmı ?
  • KuvvetMira27 kullanıcısına yanıt
    Bende onu merak ediyorum. DLCye bir baktım ve çok heyecanlandım oynamadım türkçe yamayı bekliyorum.
  • Jack The Ripper Please :)
  • hocam merhabalar google çeviri yeni bir sisteme geçmiş durunda ve şu an teknik olsun normal yazılar olsun ingilizceden türkçeye gerçekten mükkemmel çeviriler yapmaya başladı 1-2 haftadır. Google çeviriyi oyunlara entegre etme durumu söz konusu mu? Yapılabilir mi?
  • Site kapanmış sanırım yamayı indiremiyorum elinde olan varsa upload edebilir mi diğer sitelere pek güvenemiyorum
  • Hocam o farklı bir konuyu mu anlatıyor ki? Ben ana oyunu bitirdim. Karın deşen jack'e başlıyım dedim ama başlangıç falan aynı hep konuşmalar da öyle. Ve Türkçeydi. Bende mi bi sorun var acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akhee kullanıcısına yanıt
    DLC Başında güzel bir yerden yakalıyor insanı ve merak uyandırıyor, Bende şahsen öyle oldu. Spoiler vermek istemediğimden yazmıyorum.
  • yani ilk başta aynı gibi gözüküyor sonra değişiyor mu hocam konu?
  • Site kapanmadı arkadaşlar sadece kısa süreli bir sorun oldu. DLC'ler ile ilgili de gelecek ay bir güncelleme gelir. Bu tempo bizi çok yordu, bu sene yeni oyun çıkmadığı için ağırdan alıyoruz.
  • akhee kullanıcısına yanıt
    Ben DLC'nin ilk 20-25 dakikasını oynadım insanı heyecanlandıran bir şekilde başlıyor ama Türkçe olmadığı için kapattım. Çünkü içeriğini öğrenemiyorum, böyle olunca da oyundan alacağım zevk yarı yarıya düşüyor. DLC yamasını bekliyorum yakın zamanda çıkar inşallah.

Not: İlk 20-25 dk'sı beni tatmin etti ama daha sonra hikaye örgüsü nasıl işlenmiş bilemiyorum. Oynamadım çünkü.

[spoiler=5828373505]Karın Deşen Jack ve Jacop Frye bir münakaşaya giriyor. Daha sonra Evie Frye olay yerinde kan izleri buluyor. Jacop'a ne oldu acaba merak ediyorum mesela, ama devamını oynamadığım için daha sonrasında neler oluyor bilmiyorum. [/spoiler]
  • Anladım hocam büyük ihtimal bende bi sorun oldu çünkü turkçe olmaması gerekiyordu normalde. Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Said Bey,AC Chronicles:India ve Russia oyunlarını da sonraki bir zamanda Türkçe'ye çevirmeyi düşünüyormusunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reallygood -- 25 Aralık 2016; 12:8:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidsrc

Site kapanmadı arkadaşlar sadece kısa süreli bir sorun oldu. DLC'ler ile ilgili de gelecek ay bir güncelleme gelir. Bu tempo bizi çok yordu, bu sene yeni oyun çıkmadığı için ağırdan alıyoruz.

dlc'lerin Türkçe yaması aralık ayında mı çıkacak ?
  • Kolay gelsin herkese öncelikle çeviri için teşekkürler bu ekibe. Benim ufak bir sorunum var pachi attım ana klasöre oyuna girdim ama sadece windows'a dön ve emin misin? gibi iki üç cümle Türkçe geri kalanı normal ve oyundaki alt yazılar da hala Türkçe. Alt yazılar kısmına girip baktım Türkçe yok nasıl yapmam gerekiğini açıklayabilecek biri var mı?
  • saidsrc'nün hayatımda gördüğüm en yavaş yaması bu. Çok uzadı bu yama. Bir an önce bir açıklama yapmalısınız ?
  • Said abi zaten açıklama yapmış burda

Site kapanmadı arkadaşlar sadece kısa süreli bir sorun oldu. DLC'ler ile ilgili de gelecek ay bir güncelleme gelir. Bu tempo bizi çok yordu, bu sene yeni oyun çıkmadığı için ağırdan alıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkaanck -- 1 Aralık 2016; 9:18:42 >
  • Arkadaşlar orjinal alıpda Türkçe yamada sorun yaşamayan var mı ?

Kesin sorunsuzsa steamden almayı düşünüyorum. Uğraştırcaksa gerek yok.
  • Uplay aldım sorun yaşamıyorum. Steam de alsan uplay açacaksın zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkaanck

Said abi zaten açıklama yapmış burda

Yeni bir oyun çıkmayacak tamam da ağırdan almak kötü oldu. Bekleyenler çoktu bu yamayı. 19 Kasım 2015 tarihinde başlanan bir yama. 15 Ekim 2016'da başlanan bir proje 3 Aralık 2016 tarihinde hayla çıkmadı. Ne tam sürüm ne de DLC'ler. Adamlar 1 yılda 1 oyun geliştiriyor.

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.