Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
32
Favori
117.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amatörce bir çalışma kardeşim çok birşey bekleme koyulan sayaca göre illa çıkartacak değiller çünkü yamaya ilk başlandığında mart nisan gibi biter diyorlardı bak haziran bitti tık yok.Daha beta çıkartacaklar yani test bitmemiş olacak.Amme hizmeti anca bu kadar zamanda olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarın kaçta çıkar ?
  • yok haci yok dalga geciyorlar sabrin da bir siniri var

• yapmak zorunda değilsiniz diye burda insanların sabrını sınamanın bir anlamı yok. eģer yapacağız dediyseniz en kısa sürede düzgün bir şekilde yapmalısınız şu işi, kimse size bedava yapın demiyor siz yapacağınızı söylüyorsunuz biz de bekliyoruz lüten biraz profesyonellik...

• son olarak emeğinize saygı duyuyorum orası ayrı

• Bir bitmediniz

• la ne sabırsız millet olduk arkadaş

sanki ayakta bekliyonuz

eskerde kış gecesi 3-5 nöbetinize taktılarda nöbetçi çavuşa kızar gibi tripler felan noluyo la

başka bi uğraşınız yokmu? bi bu oyunmu var bilgisayarınızda?

açın diğer oyunları oynaya dökün yarın öbürgün çıkar oynarız allah allah
  • Amatörce diyen arkadaş boşalt burayı kurban olayım. Adamların neler yaptıklarını bilmeden gelmiş burada konuşuyor bide. Bu adamlar kaç tane işin içinde çeviri işi hayatları vesaire bide bu yamayla uğraşıyorlar gelmiş hala konuşuyor. Vallahi sizin gibileri anlamıyorum ben. Böyle insanlar her çebiri konusunda olabilir mi diye soruyodum kendime demek ki oluyomuş. Ulan adamlar zaten 30 hazirana girer girmez 1 dk içinde yama çıkacak mı dediler. 30 haziran dediler. İşleri güçleri vardır bu saatte uyuyorlardır az mantıklı olun. Anlama özürlü olmayın. Empati yapın. Adam daha gece vakti açıkladı zaten betayı yayınlayacağız diye daha neyin muhabbeti bu anlamıyorum. Yazmayacam diyorum ama insanın konuşasını getiriyosunuz. Yeter bi bitin artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1man1

Amatörce diyen arkadaş boşalt burayı kurban olayım. Adamların neler yaptıklarını bilmeden gelmiş burada konuşuyor bide. Bu adamlar kaç tane işin içinde çeviri işi hayatları vesaire bide bu yamayla uğraşıyorlar gelmiş hala konuşuyor. Vallahi sizin gibileri anlamıyorum ben. Böyle insanlar her çebiri konusunda olabilir mi diye soruyodum kendime demek ki oluyomuş. Ulan adamlar zaten 30 hazirana girer girmez 1 dk içinde yama çıkacak mı dediler. 30 haziran dediler. İşleri güçleri vardır bu saatte uyuyorlardır az mantıklı olun. Anlama özürlü olmayın. Empati yapın. Adam daha gece vakti açıkladı zaten betayı yayınlayacağız diye daha neyin muhabbeti bu anlamıyorum. Yazmayacam diyorum ama insanın konuşasını getiriyosunuz. Yeter bi bitin artık.

Boşuna ellerini yorma kardeşim. Alayı kıt, yobaz, laftan anlamayan kişiliksiz insan onlar. Harbi diyorum boşuna üzme kendini. Emin ol said abi ve ekibide hiç dikkate almıyordur onları. Alsalar bu işi senelerdir devam ettiremezlerdi.

• Başıma bir iş gelmezse bu akşam/gece yayınlayacağım. Yapacak son birkaç önemli şey kaldı.

• alperens_creed kullanıcısına yanıt
    kusura bakma, kimse senin keyfin için gecenin 2'sinde yama yayınlamak zorunda değil.
    para vermediğin iş için profesyonellik bekleme. ayrıca çalışmalarını profesyonelce yaptıklarını düşünüyorum. eğer saat verilmediyse gece 00.00 da 30 HAZİRANDIR, yine gece 23.59 'da. dalga geçer gibi gece yarısında mesaj atıyor emeğe saygısı olmayan insanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidsrc

Başıma bir iş gelmezse bu akşam/gece yayınlayacağım. Yapacak son birkaç önemli şey kaldı.

Sayın hocam doğru olan %100 testi bitmiş halini yayınlamanız olurdu. 1-2 hafta sorun olmazdı. Benim görüşüm ya tam olsun yada hiç olmasın. Size yakışanda bu olurdu.

Fakat şu saatten sonra yapıcak birşey yok sanırım.... Saygılar.
  • Çok iyi oldu elinize sağlık. Bayram tatilinde yavaş yavaş sindire sindire oynarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoRaCe -- 30 Haziran 2016; 11:11:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

quote:

Başıma bir iş gelmezse bu akşam/gece yayınlayacağım. Yapacak son birkaç önemli şey kaldı.

Sayın hocam doğru olan %100 testi bitmiş halini yayınlamanız olurdu. 1-2 hafta sorun olmazdı. Benim görüşüm ya tam olsun yada hiç olmasın. Size yakışanda bu olurdu.

sen indirme tam test edilmiş ve dlc ler dahil olan çıkınca indirirsin allah allah ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecan12bjk

quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

quote:

sen indirme tam test edilmiş ve dlc ler dahil olan çıkınca indirirsin allah allah ya.

Sakin ol genç. Bu kadar bağımlılık iyi değil.

• oh 1080 le bir keyfini çıkarayım tr yamanın, kardeşler emekleriniz için teşekkürler
  • Emeği geçenlerin eline yüreğine sağlık
  • V 1.5 güncellemeyi nereden bulabiliriz yardımcı olabilirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladio81

V 1.5 güncellemeyi nereden bulabiliriz yardımcı olabilirmisiniz ?
    quote:

Orijinalden alynty: gladio81

V 1.5 güncellemeyi nereden bulabiliriz yardymcy olabilirmisiniz ?

kardeşim assassin's creed syndicate 1.5 olarak arat ilk siteden indir skidrow çıkar zaten rahatlıkla edinebilirsin 1.2 1.3 1.4 gibi güncellemeleri de yaptığını düşünüyorum tabi ki yoksa hepsini oradan da bulabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pessi -- 30 Haziran 2016; 16:10:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero Limit

oh 1080 le bir keyfini çıkarayım tr yamanın, kardeşler emekleriniz için teşekkürler

Görmemişin 1080'i olmuş tutmuş fan kablosunu koparmış Bir de kalın harfler ile Gigabyte G1 GAMING GTX 1080 yazmış.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.