Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
31
Favori
117.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • emrecan12bjk E kullanıcısına yanıt
    Bilader kaç para alıyon söyle ben sana 10 katını vericem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1man1

Bilader kaç para alıyon söyle ben sana 10 katını vericem.

1 milyon dolar alıyorum 10 katı'nı vereceksen özelden hesap numaramı atayım sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zimberdyal

Unity nin Türkçe yaması var zaten Syndicate yaması çıkacak :)

yanlıs yazmısım :D unityi bitireli cok oldu :)
  • emrecan12bjk E kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: 1man1

• bu yıl çıkacağını sanmıyoru m
  • quote:

Orijinalden alıntı: olishernandez

bu yıl çıkacağını sanmıyoru m

bi konuya göz gezdirin bari adamlar basbas bağırmış 30 haziran diye illa hazırdan birileri tek tek size cevap verecek

• quote:

Orijinalden alıntı: TruvaTR

quote:

bi konuya göz gezdirin bari adamlar basbas bağırmış 30 haziran diye illa hazırdan birileri tek tek size cevap verecek

2017 30 HAZİRAN MI 30 HAZİRAN NE YHA 30 HAZİRAN NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
  • quote:

quote:

quote:

2017 30 HAZİRAN MI 30 HAZİRAN NE YHA 30 HAZİRAN NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

he yav he 2017 30 haziran 2017
    seni 8 gün sonra görüce azının suyu aka aka tr uamayı indirirken el insaf adamlar 8 aydir uğrasıyolar iste karsılığı
    sanki bunu yapmak zorundalarmış muamelesi gösteriyorsunuz

• quote:

quote:

quote:

quote:

he yav he 2017 30 haziran 2017
    seni 8 gün sonra görüce azının suyu aka aka tr uamayı indirirken el insaf adamlar 8 aydir uğrasıyolar iste karsılığı
    sanki bunu yapmak zorundalarmış muamelesi gösteriyorsunuz

ztn beno yunu bitirdim ve çevirmenlik için başvurdum amma alım yokmuş

hyr madem alım oyk o zmn hızlı yapın beni alsalar bitirmiştim

• olishernandez kullanıcısına yanıt
    biraz iyimser ol bence demekki olabildiginin en iyisi bu diye düşün yani ne bileyim
    adamlar kafayı vurup yatiyolar 3 dk lik isi 3 saate siğdırıyolar demek bi fayda vermez
    parasıyla yaptirmiyoruz sonuçta
    bi allah razı olsun deyip gecicez hepimiz
    zaten oyunu bitirmissin kendi adıma konusayim ben bitirdiyim bi oyunu oynamam / oynayamam sarmaz 2 . kez
    zaten dün aldım oyunu g2a dan ttnet saolsun 250kb/s 3 gün diyor geceleri calistiririm sadece buda yamanın ciktigi güne tekamul eder
    herşey ucu ucuna gelir
    bak ne kadar iyimserim deyil mi ??

• yahu illa ki 29 haziran saat 23.59 da mı yayınlayacaksınız değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecan12bjk -- 22 Haziran 2016; 1:08:57 >
  • Ben, emrecan12bjk isimli arkadaşın son mesajına katılıyorum. 30 Haziran kadar geri sayım verdiler diye 30 Haziranda yayınlayacak diye bir şey yok ki. Yani En fazla bu süreye kadar çıkar dediğini hatırlıyorum. Belki 3-4 gün içinde de çıkar belli mi olur.
  • Bu kadar panik yapmanıza gerek yok. 30 haziran maximum tarih, öncesinde de çıkabilir çıkmayabilirde. Çevirmenler bu projeyi ellerinde iş olmadan çevirmeye kalksaydı zaten çoktan bitirmişlerdi. Said kendi ağzından ekibin başka resmi projelerde çevirmenlik yaptığını ve arta kalan zamanla bu oyunu çevirdiklerini açıklamıştı. Siz burda çemkirerek bağırarak istediğiniz sonuca ulaşamassınız. 30 haziran diye denilmişse beklemek zorundasınız. Aslında bir tarih de verilmeye bilirdi siz buna şükredin elinizde belirli bir tarih var. Forumu gezin bakın bakayım kaç tane iptal olmuş yama var. Halinize şükredin bence resmi çevirmenlik yapan kişiler tarafından çevirilen bir oyun var elinizde bunun kıymetini bilin. Yama çıktığında saçma sapan çeviri hataları olmaz en azından. Bknz:Far cry 4 ilk yaması (BİSMİLLAH)".
    oyunu 2 kere 100% sync ile bitirdim 3. kez bitirmek icin de sabirla yamanin cikmasini bekliyorum. madem cok biliyorsun sen de kur kendi ekibini, cevir oyunu, paylas oynayalim. yok yapamam ben diyorsan da sus edebinle bekle.

bu adamlarin tek isi gucu AC oyunlarini cevirmek degil, gonullu olarak yapiyorlar, yapmak zorunda bile degiller. cidden biktirdiniz artik, su konuya yamanin cikisi ile ilgili sikayette bulunmak icin gelmeyin
    Çeviri yapmak istiyorsan başka bir oyunu çevir arkadaşım.

Mesela Dark Souls 2 ?!
  • sake_16 kullanıcısına yanıt
    Troll kardeş o ne çevirmeni adam daha Türkçe doğru düzgün cümle kuramıyor. Gidip birde çevirimi yapacak güldürmesin bizi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perseus4EveR -- 22 Haziran 2016; 7:36:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perseus4EveR

Troll kardeş o ne çevirmeni adam daha Türkçe doğru düzgün cümle kuramıyor. Gidip birde çevirimi yapacak güldürmesin bizi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mbp098

Said Bey tüm çıkardığınız AC yamalarıyla oyunları oynadım bitirdim. Bizi bu oyunları Türkçe oynama fırsatı verdiğiniz teşekkür ederim. ACS yamasını da ilk açıkladığınız günden beri bekliyorum. İsterse 1 yıl sürsün biz bekleriz. Önemli değil size güvenimiz tam. Hayırlı Çalışmalar...

sen bekliyorsun diye bizde mi bekleyecez ?

sen 1 yıl sonra gel hem yorum yap hem de indir oyna
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.