Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
31
Favori
117.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkçe yamada oyundan atmaya sebep olan büyük bir sorunu gidermeye çalışıyorduk son bir haftadır. O sorun giderildi şimdi oyun içindeki çeviri hatalarını düzeltmeye başlıyoruz.

Ayrıca yukarıdaki hakaret içeren nick hala silinmemiş. Hadi bugün Pazar, eğer yarın akşama kadar silinmezse Donanım Haber'i de bir daha çevirilerimde kullanmayacağım. Böyle bir terbiyesizliğe göz yuman bir siteye boşuna 40 bin hit kazandırmaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-47 -- 19 Haziran 2016; 16:27:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidsrc

Türkçe yamada oyundan atmaya sebep olan büyük bir sorunu gidermeye çalışıyorduk son bir haftadır. O sorun giderildi şimdi oyun içindeki çeviri hatalarını düzeltmeye başlıyoruz.

Ayrıca yukarıdaki hakaret içeren nick hala silinmemiş. Hadi bugün Pazar, eğer yarın akşama kadar silinmezse Donanım Haber'i de bir daha çevirilerimde kullanmayacağım. Böyle bir terbiyesizliğe göz yuman bir siteye boşuna 40 bin hit kazandırmaya gerek yok.

bilgi için teşekkürler.
  • beklemedeyiz ;)
  • Arkadaşlar benim oyunum sürekli 1600 çözünürlükte başlıyor her oyuna girdiğimde düzeltmek zorunda kalıyorum ve sürekli baştan başlıyor nedeni nedir acaba yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidsrc

Türkçe yamada oyundan atmaya sebep olan büyük bir sorunu gidermeye çalışıyorduk son bir haftadır. O sorun giderildi şimdi oyun içindeki çeviri hatalarını düzeltmeye başlıyoruz.

haklısın kardeş...sabrınıza hayranım gerçekten..ben şimdiye kadar çoktan bırakırdım ve de ana avrat girerdim
  • Başkan kime sinirlendin sen ? Başkanım takma sen onları . Seni Seviyoruzzz Başkannnnnnn

• lFrodo L kullanıcısına yanıt
    Oyunu yönetici olarak çalıştır.
  • Konuyla alakasız olacak ama Desmond'ın ölmesinden sonra oyun pek eskisi gibi değil ya. Soundtrack'ları dinleyince daha bi farkına varılıyo (2veBrotheerhood)
  • Detrow kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Ezionun hikayesini oynarken hiçbir oyundan böyle zevk almamıştım. Ama sonra geçmiş ve şimdiki zaman hikayeleri saçmaladı,basitleşti. Sırf gizlilik oyunlarını sevdiğim için oynuyorum hala.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Detrow kullanıcısına yanıt
    Eskiden ac3 e kadar minerva desmond falan farklı bi hava katıyordu oyuna şimdiki ac lerde eksikliği hissediliyor gelecek olan ac serilerinde bunun gibi karakterler eklense daha zevkli olacaktır.Said hocam bide siz ne düşünüyorsunuz ac hayranı olarak.Karşılaştırma yaparmısınız yeni ile eski ac leri.

• Said Bey daha önceki mesajımda da belirttiğim gibi bence de forum kullanmamanız sizin ve çevirmenlerin projeyi daha sağlıklı yürütebilmesi için daha faydalı olur. Animus Projesi sitenizden aylık olarak ya da belirli aralıklarla yamayı güncelleyebilirsiniz.(Sadece bir öneri) Sabır gösteremeyenlere sesleniyorum şurada
    30 hazirana 10 gün var biraz daha sabırlı olun. Çünkü çevirmenleri ve proje yöneticisini cidden bezdirdiniz. Yama için başarılar.
  • Forumlarda aktif olarak pek bulunmuyorum. Bu forumda da en son mesajımı tam 10 sene önce yazmışım. Tuhaftır ki o mesaj da gene bir Türkçe yama konusu olmuş. Assassin's Creed serisini severek oynayan bir bilgisayar oyuncusuyum. Sizin sayenizde de oyunu kendi ana dilimde oynayarak çok daha güzel bir keyif alıyorum. Bunun için size teşekkür ederim. Bir süredir konuyu takip ediyorum. Daha önce ki çalışmalarınızda da olduğu gibi bazı can sıkan durumlar oluşmuş. Bununla alakalı olarak bir kaç şey söylemek istedim. Öncelikle yaptığınız bu iş gerçekten çok anlamlı. Sadece oyunculara oynadıkları oyunları kendi ana dillerinde sunmuyorsunuz. Aslında daha büyük bir iş yapıyorsunuz. Özellikle son zamanlarda ülkemizdeki orjinal oyun alımlarının artışında büyük bir payınız var. Dünya genelinde oyun piyasası için Türkiye küçük bir pazardı. Ama büyümeye başladı. Dikkat çekmeye başladı. Bu da oyunlarda resmi olarak Türkçe dil desteği gelmesine kapı açtı. Ki bu çok güzel bir şey. Gurur duyulacak bir şey. Ama bu yola girdiğinizde bu forum başlığı altında olduğu gibi olumsuz yorumlar da alacağınızı zaten tahmin ediyorsunuzdur. Bunları umursamamalısınız. Çünkü emin olun ki yaptığınız işlerin değerini bilen ve size teşekkür eden yüzlerce insan var. Belki binlerce. Bu insanların bir çoğu bu başlık altında size mesaj atmıyor olabilir. Ben de yapmıyordum bunu. Ama bu benim gibi insanların olmadığı anlamına gelmiyor. Burada olumsuz olarak mesaj atan insanların da tahminimce büyük bir çoğunluğu çocuk yaşta. Henüz okul çağında. Okul zili çaldığında hızlı adımlarla evine gidip bilgisayarını açan bir nesil. Ve bu kesimin yaptığınız işin önemini ve değerini anlamalarını beklememelisiniz. Lütfen bu gibi insanların size karşı olan olumsuz yorumlarını kayda almayın. Emin olun onlar da belli bir yaşa geldiklerinde ve bazı şeyleri görmeye başladıklarında pişman olacaklar. Bu mesaj da benim gibi düşünen yüzlerce, binlerce kişinin ufacık bir temsili olsun. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Kolay gelsin...

• Beklemedeyiz üstat. Herkes söylemiş zaten forum parazitlerini takmaman gerektiğini. Oyun masaüstünde bekliyor. Normalde iyi kötü konuyu anlıyoruz fakat Türkçe oynamak ayrı bir keyif veriyor. O yüzden size, emeğinize ve yaptığınız işe saygımız büyük. Doğru, kaliteli, Türkçe'mize saygılı böyle yamaları gördükçe mutlu oluyoruz. Umarız sayınız artar. Dahası, umarız firmalar oyunlarını sizin gibi ustaları destekleyip resmi yamalarla çıkarır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoRaCe -- 20 Haziran 2016; 9:52:00 >
  • Çalışmada emeği geçen herkesin eline emeğine sağlık
  • Yukaridaki arkadaşlar gayet net ifade etmiş. Sabırsız olan kötü yorum yapan arkadaşları takmayin siz . Onlar hep burada oldu olacak . Yapılan işin kıymetini hiçbir zaman bilemediler bilmeyecekler. Kolay gelsin artık sonuna geldiniz .beklemedeyiz ne zaman çıkarsa .

• emek var, beklemedeyiz
  • Helal olsun gerçekten. Assassins Creedi Türkçe oynamak çok daha zevkli olacaktır. Çok teşekkürler.

• Said Bey tüm çıkardığınız AC yamalarıyla oyunları oynadım bitirdim. Bizi bu oyunları Türkçe oynama fırsatı verdiğiniz teşekkür ederim. ACS yamasını da ilk açıkladığınız günden beri bekliyorum. İsterse 1 yıl sürsün biz bekleriz. Önemli değil size güvenimiz tam. Hayırlı Çalışmalar...
  • said bey öncelikle siz ve ekibinize çok çok teşekkürler. sayenizde ac serisini baştan sona oynadım deminde rogue bitirdim şimdi unityi kuruyorum ama malesef türkçe yama çıkmadan oynamayacağım inşallah çok kısa bir sürede yayınlanır.
  • Unity nin Türkçe yaması var zaten Syndicate yaması çıkacak :)
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.