Şimdi Ara

Assassin's Creed:Revelations/Total Sync %100 Save Game (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
2
Favori
29.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ANDREI

Assassin's Creed:Revelations/Total Sync %100 Save Game

Il Principe Achievement Unlocked

Uyarı:Görevlerle alakalı konuşmalar olduğundan,konu Spoiler içerebilir.

ps3'e almaya degermi ?

• wow şekil olmuş eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: comennias

wow şekil olmuş eyvallah

Sağol
  • ANDREI senden beklenir zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: darker2010

ANDREI senden beklenir zaten

Teşekkür ederim

• ben oyunda arkadaşımdan çok ilerledim synclerim daha yüksek ama hemde daha ilerdeki bölümlerde olduğum halde shopta onda olan şeyler bende yok hem de ben nerdeyse tüm dükkanları aldım sync lerimde fazla 12 tane asker yerinide açtım nasıl silah zırh vb şeyleri çabuk ya da nasıl açıyoruz syncle mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin2w

ben oyunda arkadaşımdan çok ilerledim synclerim daha yüksek ama hemde daha ilerdeki bölümlerde olduğum halde shopta onda olan şeyler bende yok hem de ben nerdeyse tüm dükkanları aldım sync lerimde fazla 12 tane asker yerinide açtım nasıl silah zırh vb şeyleri çabuk ya da nasıl açıyoruz syncle mi ?

Shop'ların içeriği sadece kaçıncı sequence'da olduğuna bağlıdır.
  • tam anlayamadım ? yani ben ondan daha çok sync ve sequence bitirdim biraz açabılır mısın beyin basmıyo da benim daha küçük olnca :D
  • quote:

tam anlayamadım ? yani ben ondan daha çok sync ve sequence bitirdim biraz açabılır mısın beyin basmıyo da benim daha küçük olnca :D

Bahsettiğiniz gibi bir durum olması imkansız.Sizin Total Sync'ınız daha yüksek olmasına rağmen, arkadaşınız daha ileri bir sequence'da olabilir.Eksik itemlerden kastınız ne mesela?
  • mesela ben tüm askerleri açtım total sync daha yüksek görevlerimizede baktım daha fazla sequence yapmıştım diye gördüm mesela bende azap zırhları açıldı bayadır öyle baktım daha sync benden az baya mamluk zırhları açılmaya başlamış fazladan 2 çeşit silah falan da açılmış
  • quote:

mesela ben tüm askerleri açtım total sync daha yüksek görevlerimizede baktım daha fazla sequence yapmıştım diye gördüm mesela bende azap zırhları açıldı bayadır öyle baktım daha sync benden az baya mamluk zırhları açılmaya başlamış fazladan 2 çeşit silah falan da açılmış

Dediğim gibi, Total Sync ile bulunduğunuz Sequence'ın alakası yok.Oyunun yarısına kadar tüm görevleri Full Sync ile bitiren biriyle, oyunun tamamını Full Sync yapmadan bitiren birinin Total Sync'ları aynı ve %50 olur.Ünlemle işaretli ana görevleri yapmaya devam edin.
  • teşekkür ederim peki yapamadğım syncleri tamamlamam için bir yol var mı en baştan mı açayım hani ilerlemiştim o kadar bilgisayar da kötü olunca yenisine başlamak pek içten gelmiyo ama yol yoksa başlarız :)
  • quote:

teşekkür ederim peki yapamadğım syncleri tamamlamam için bir yol var mı en baştan mı açayım hani ilerlemiştim o kadar bilgisayar da kötü olunca yenisine başlamak pek içten gelmiyo ama yol yoksa başlarız :)

Oyunu bitirdikten sonra, Options > DNA sekmesinden istediğiniz bölümü tekrar tekrar oynayabilirsiniz.Rica ederim, iyi eğlenceler;
  • quote:

quote:

teşekkür ederim peki yapamadğım syncleri tamamlamam için bir yol var mı en baştan mı açayım hani ilerlemiştim o kadar bilgisayar da kötü olunca yenisine başlamak pek içten gelmiyo ama yol yoksa başlarız :)

Oyunu bitirdikten sonra, Options > DNA sekmesinden istediğiniz bölümü tekrar tekrar oynayabilirsiniz.Rica ederim, iyi eğlenceler;

bende de görevler bitti %48 de bunları nasıl %100 yaparım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolwerine0

quote:

quote:

bende de görevler bitti %48 de bunları nasıl %100 yaparım ?

Dediğim gibi işte, DNA sekmesine girdikten sonra tüm bölümleri ayrı ayrı oynayabilirsin.Görevin altında zaten Full Sync olup olmadığı yazar.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1z1a1q

Bu save'i 1.2 patchine uyarlaman mümkün müdür? Bende orjinal oyun varda bu eski versiyon herhalde damaged save game diyor oynayamıyorum...

Yükseltirim bi ara, upload ederim
  • Andrei abi ya master assasins konusunu bir türlü bulamadım sana sorayım , 4 5 tane 14 level var 1 master assasins var 2 tane 12 var kalanlar 10 ama master assasins yapamıyorum bir i görevde master oluyo zaten onları nasıl master assasins yapabilirim ?
  • quote:

Andrei abi ya master assasins konusunu bir türlü bulamadım sana sorayım , 4 5 tane 14 level var 1 master assasins var 2 tane 12 var kalanlar 10 ama master assasins yapamıyorum bir i görevde master oluyo zaten onları nasıl master assasins yapabilirim ?

Templarlar tarafından ele geçirilen Den'leri savunma yaparak geri aldıktan sonra, haritada siyah renkli Assassin Logolu Master Assassin Mission'larını yaparak, mevcut Assassinlerine Rank atlatabilirsin.Bahsettiğim görev logoları, haritada herhangi bir yerde olabileceği gibi, Aldığın Den'in içinde de olabilir.Her Den savunmanda farklı bir görev açılacaktır.
  • Save game güncellenmiştir:

Link burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berjk -- 8 Şubat 2012; 17:57:42 >
  • süper eline sağlık
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.