Şimdi Ara

>>Assassin's Creed: Revelations<< (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.799
Cevap
6
Favori
95.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gokhantiryaki

quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Başka bir konuda yazmıştım.Oyunda eğer OSMANLI varsa kesin alacağım ve ''EĞER TARİHİMİZ - OSMANLI - İLE DALGA GEÇERLERSE VE PADİŞAHA SUİKAST'' girişimi olursa , Forumda yemin ettim (ilk oluyor bu) ''OYUNU BLU-RAYDAN - KUTUSUNA VE KİTAPÇIĞINA KADAR KIRIP YAKMAYA YEMİN ETTİM.HATTA VİDEOYA ÇEKİP BURAYA BİLE KOYACAĞIM''

Ama güzel bir tarih ve şerefli OSMANLIMIZI en iyi şekilde gösterirlerse TÜRK TARİHİNİN EN ÖNEMLİ OYUNU OLARAK TARİHE GEÇERLER (Yada benim için gelecekte tek saklayacağım oyun halini alır)

Sakin ol şampiyon.Tabi padişah öldürecez templarlar gücü o bölgede elinde bulunduran insanlardır ve assasinlere düşmanlardır. Osmanlıda templar kim olabilir ? Padişah

ac2 oynarken italya krallığını şerefli gördünmü,Vatikan ile savaşırken iyiydi osmanlıya gelince kötü oldu tabi

Ayrıca senin tarihin osmanlıdan ibaret olabilir ama benim tarihim ASYA dır.

Asıl sakin olması gereken şampiyonumuz sensin Kardeşim,Bizim insanımıza senin Tarih'in Osmanlı'dan ibarettir dedin ama sadece onun değil senin dışında hepimizin Tarih'i Osmanlı'da yatar kardeşim

• Acaba oyunda Bizans-Osmanlı savaşı olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhantiryaki

quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Başka bir konuda yazmıştım.Oyunda eğer OSMANLI varsa kesin alacağım ve ''EĞER TARİHİMİZ - OSMANLI - İLE DALGA GEÇERLERSE VE PADİŞAHA SUİKAST'' girişimi olursa , Forumda yemin ettim (ilk oluyor bu) ''OYUNU BLU-RAYDAN - KUTUSUNA VE KİTAPÇIĞINA KADAR KIRIP YAKMAYA YEMİN ETTİM.HATTA VİDEOYA ÇEKİP BURAYA BİLE KOYACAĞIM''

Ama güzel bir tarih ve şerefli OSMANLIMIZI en iyi şekilde gösterirlerse TÜRK TARİHİNİN EN ÖNEMLİ OYUNU OLARAK TARİHE GEÇERLER (Yada benim için gelecekte tek saklayacağım oyun halini alır)

Sakin ol şampiyon.Tabi padişah öldürecez templarlar gücü o bölgede elinde bulunduran insanlardır ve assasinlere düşmanlardır. Osmanlıda templar kim olabilir ? Padişah

ac2 oynarken italya krallığını şerefli gördünmü,Vatikan ile savaşırken iyiydi osmanlıya gelince kötü oldu tabi

Ayrıca senin tarihin osmanlıdan ibaret olabilir ama benim tarihim ASYA dır.

Asıl sakin olması gereken şampiyonumuz sensin Kardeşim,Bizim insanımıza senin Tarih'in Osmanlı'dan ibarettir dedin ama sadece onun değil senin dışında hepimizin Tarih'i Osmanlı'da yatar kardeşim

Adam haklı beyler...
    Sanal dünyada olsa Osmanlı Devleti'nin onurunu ayaklar altına verecek değiliz! Bende gerçekten AC fanıyım fakat bu yeni oyunda Padişahlara herhangi birşey yaparsak oyunu almayı bırak elimi bile sürmem hatta eski AC oyunlarımı bile atarım!!!
    Unutmayın Atalarımız dünyayı fethetmiş insanlar eğer onları kötü göstericek bir oyun çıkartırsa Ubisoft bence onlara para yedirmeyin derim...

• Ubisoft tamam Fransız firması ama daha ne yapacağı belli değil hemen saldırmayalım.Oyun çıksın ona göre yorum yapalım.Bunlar için daha erken.

Birde yeni haberler geldikçe paylaşalım.
  • Ben Osmanlıyı kötü göstereceklerini ya da padişa suikast yapmamızı isteyeceklerini düşünmüyorum. Bu çok çocukca ve saçma olur. Herhangi bir oyun firmasının böyle şeyler yapması için saf olması lazım.
  • @ 1165 Altair'in doğum tarihi Anadolu Selçuklu Devletinin kurulusu 1077  1307. Sultanı II. Kılıç Arslan ile Bizans imparatoru I. Manuel Komnenos arasında Anadolu'da Türk hakimiyetinin kabul edildiği savaş (17 Eylül 1176)

@ 1459 Ezio Auditore'un doğum tarihi, Fatih Sultan Mehmet Han'in Sirbistani Fethi.

@ 1494 Kanuni Sultan Süleyman'ın doğum tarihi,

@ 1509 Marmara'da olan ve "Küçük kıyamet" olarak adlandırılan büyük bir depremin tarihini belirtiyor.

@ 1512 Sultan 2. Beyazıt'ın vefaatı

@ Dikkat !! Oyunun gectigi tarihin ilk ceyregi haric butunu Osmanlı imparatorlugunun Yükselme Devri zaman dilimi icerisinde yer aliyor. (1453-1579) istanbulda yasanan haritanin seklini degistiren Marmara depremi buyuk bir yikim ve bu senaryo icerisinde dahil. istegim Tarihi kafalarina gore islerine geldigi gibi islememeleri zira bu imkansiz cunku Batmayan Gunesin Yukselis devri. (1453-1579)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 4 Mayıs 2011; 22:23:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KRL11

Buda videosu http://www.youtube.com/watch?v=kb6FhZ3wYEo

Valla tarihler çok farklı nasıl birbirne bağlıyacaklar şaşırdım.

E3'te sanırım asıl bilgiler gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

@ 1165 Altair'in doğum tarihi = Anadolu Selçuklu Devlet kurulusu 1077 ? 1307. Sultanı II. Kılıç Arslan ile Bizans imparatoru I. Manuel Komnenos arasında Anadolu'da Türk hakimiyetinin kabul edildiği savaş (17 Eylül 1176)

@ 1459 Ezio Auditore'un doğum tarihi, Fatih Sultan Mehmet Han'in Sirbistani Fethi.

@ 1494 Kanuni Sultan Süleyman'ın doğum tarihi,

@ 1509 Marmara'da olan ve "Küçük kıyamet" olarak adlandırılan büyük bir depremin tarihini belirtiyor.

@ 1512 Sultan 2. Beyazıt'ın vefaatı

@ Dikkat !! Oyunun gectigi tarihin ilk ceyregi haric butunu Osmanlı imparatorlugunun Yükselme Devri zaman dilimi icerisinde yer aliyor. (1453-1579) istanbulda yasanan haritanin seklini degistiren Marmara depremi buyuk bir yikim ve bu senaryo icerisinde dahil. istegim Tarihi kafalarina gore islerine geldigi gibi islememeleri zira bu imkansiz cunku Batmayan Gunesin Yukselis devri. (1453-1579)

Yani osmanlının çöküş değil.. Çıkış dönemini ele alıcak ac3'ün seneryosu

• quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

quote:

Buda videosu http://www.youtube.com/watch?v=kb6FhZ3wYEo

Valla tarihler çok farklı nasıl birbirne bağlıyacaklar şaşırdım.

E3'te sanırım asıl bilgiler gelecek.

Aynen,insan daha da meraklanıyor.Aynı losta döndü buda.
  • Oyun ağırlıklı İstanbul'da geçicek ama Bizans döneminden birkaç birşey gösterecekler herhalde.Birde aceba hangi padişah döneminde oynayacağız Fatih Sultan Mehmet?, Kanuni Sultan Süleyman?.Karakter Altair olacak herhalde ama doğum tarihi oyunun geçtiği tarihlerdeyse o biraz zor olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

Oyun ağırlıklı İstanbul'da geçicek ama Bizans döneminden birkaç birşey gösterecekler herhalde.Birde aceba hangi padişah döneminde oynayacağız Fatih Sultan Mehmet?, Kanuni Sultan Süleyman?.Karakter Altair olacak herhalde ama doğum tarihi oyunun geçtiği tarihlerdeyse o biraz zor olur.

Altair bence olamaz yani 1.oyunda ki karakter olamaz...3 videoda verilen tarih ile ilk oyunda geçen zaman dilimi arasında çok fark var... ama belki onun soyundan gelen birisini canlandırabiliriz.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRL11 -- 4 Mayıs 2011; 22:35:52 >
  • quote:

quote:

Oyun ağırlıklı İstanbul'da geçicek ama Bizans döneminden birkaç birşey gösterecekler herhalde.Birde aceba hangi padişah döneminde oynayacağız Fatih Sultan Mehmet?, Kanuni Sultan Süleyman?.Karakter Altair olacak herhalde ama doğum tarihi oyunun geçtiği tarihlerdeyse o biraz zor olur.

Altair bence olamaz yani 1.oyunda ki karakter olamaz...3 videoda verilen tarih ile ilk oyunda geçen zaman dilimi arasında çok fark var... ama belki onun soyundan gelen birisini canlandırabiliriz.

O videolarda Altair ve Ezio'nun doğum tarihlerini veriyorlar.2si olabilirde olmayabilirde daha belli değil bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: mamacık

GERÇEK ile SANAL dünyayı birbirine karıştırmayın beyler..Önceki oyunda o kadar avrupalı adam öldü de çok mu iyi oldu...Ne güzel Osmanlı'da geçiyor Ubisoft bui Osmanlı'yı en güzel biçimde yansıtacak,bundan emin olabiliriz.Normalde ülkemizde böyle birşey yapan yok, göremeyiz daha ne olsun...

Papa bile öldü be 6. Alexander sanırım. Bu arada benim fikrim oyun Osmanlıda Mısırda falan geçmesin isterim ben... Ben Ezio'yu çok sevdim. Bi aralar Fransa falan bi muhabbet dönüyodu bsc de ben onu beğnmiştim. Bence o daha iyi olur. Ha bide Arapça isim flan anlamını soruyolar. Altair isim tamamda Ibn-La Ahad "kimsenin oğlu olmayan" anlamına geliyor diye bişey okumuştum ben ne kadar doğrudur bu. Saçma bişey sormuş olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brotherho0d -- 4 Mayıs 2011; 22:49:48 >

• quote:

quote:

quote:

O videolarda Altair ve Ezio'nun doğum tarihlerini veriyorlar.2si olabilirde olmayabilirde daha belli değil bence.

Bunu bilmiyordum neyse ya beklemek en iyisi belki yeni bir karakter çıkar hiç belli olmaz :)

•  >>Assassin's Creed: Revelations<<
    Osmanlimizi kötüleyeceklerse miting yapalim.
  • Yenisi;

http://www.facebook.com/assassinscreed?sk=app_150031305061905
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  •  >>Assassin's Creed: Revelations<<
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Yenisi;

http://www.facebook.com/assassinscreed?sk=app_150031305061905

çift başlı kartal ne anlama geliyo ki
  • Arkadaşlar bugün Konsolüssü'nü canlı izleyenler varsa onlar Tiglon'la irtibata geçmiş.Sormuşlar nerede geçecek oyun büyük bölümü İstanbul'da geçecekmiş.Birkaç yerde daha geçecekmiş.Türkçe olacak mı sorusuna ise biz size bilgi vereceğiz demişler.Hadi hayırlısı.Bence büyük bölümü İstanbul'da geçerse kesinlikle dublaj bile gelir.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.