Şimdi Ara

>>Assassin's Creed: Revelations<< (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.799
Cevap
6
Favori
95.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Daxteroy

quote:

Orijinalden alıntı: KiowaApacHe

Beyler belki saçma bulacaksınız ama bu videoları Ubisoft'un yaptğı ne belli ?

Öyle bir şey olsaydı yalanlama hemen gelirdi. Ayrıca resmi Facebook sayfası olduğundan dolayı böyle bir şey söz konusu olamaz.

Anladım. Peki bana bu Facebook sayfasının linkini verebilir misiniz?
  • Altair Ibn la Ahad : Altair Ibn al Ahad

bu ikisi arasında kaldılar. birisi "babası olan altair" diğeri "oğlu olan altair" yani biri oğul altair diğeri baba altair gibi bir anlamı var.

ilk oyunda altair sevişiyordu ya karıyla kalenin surunda. ac 2 de görmüştük hani hatırlıyonuz mu? sanırım o çocuklarından biri ezio. yani torununun torunu gibi. zaten o da türk şelçuklu imparatorluğunda geçiyordu.

Tahir büyük ihtimalle türkdü ama soyu sopu bilinmiyordu. sanırım gene bir türkü oynuycaz bu oyunda da. kısaca önceden türk dü zaten, hem türk devletinde geçiyordu hem hasan sabbah medresede okumuştu.

tüm oyun tamamen türk efsanesi üzerine kuruluydu. Türkleri çok ezer şekilde bir bölüm de yoktu. bunda da bişey olacağı yok. türk olacağız ve piece of eden in peşine düşeceğiz aynı zamanda "bu zamanda" da görevler olacak bence. yani istanbul ve new york gibi mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: king_of_the_movement

quote:

Orijinalden alıntı: Modernova

quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

king_of_the_movement: Yazilanlari anlamiyormusun? Bir zamanlar adi Islambol du, zamanla Istanbul oldu. Öncelere inmedim.

Benimde bildiğim İslambol'du.

şehrin ismi hiçbir zaman islambol değildi. yakından uzaktan hiçbir alakası yoktu.

Evet arkadaşım önceden şehrin ismi İslambol'du.Örn:İslamabat.Ama bize İstanbul olarak gelmiş.
  • quote:

quote:

quote:

Öyle bir şey olsaydı yalanlama hemen gelirdi. Ayrıca resmi Facebook sayfası olduğundan dolayı böyle bir şey söz konusu olamaz.

Anladım. Peki bana bu Facebook sayfasının linkini verebilir misiniz?

http://www.facebook.com/home.php#!/assassinscreed

• quote:

Resmi sitede yayınlandığına göre Ubisoft yapmış demektir.
  • king_of_the_movement: SIFIR tarih bilginle birde bana akil vermeye calisiyorsun, :) Istanbul un adinin önceden ISLAMBOL oldugunu bilmeyen bir adamla tartisamam.
  • Biraz daha açıklama yapsalarda neyin ne olduğu anlasak.
  • facebook sayfasında ilk ss yayınlandı ve oyun hakkındaki ilk bilgilerin 13 mayısta geleceği duyuruldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevinckan_216 -- 5 Mayıs 2011; 20:00:54 >
  •  >>Assassin's Creed: Revelations<<

>>Assassin's Creed: Revelations<<

İkinci resimdeki grafikler biraz kötü geldi bana. İnşallah oyun el konsolları için değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: RIDANES

İkinci resimdeki grafikler biraz kötü geldi bana. İnşallah oyun el konsolları için değildir.

Gayet güzel. Beklemdeyiz.

• Arkadaşlar Altailr Türk değil, Arap'ti. Her şeye Türk damgasi vurmayalim.
  • bence oyunun osmanlı ile tek ilgisi,osmanlı topraklarında geçmesi olacak.
  • Oyunda iki karakter olacak galiba. Oyunun Facebook sayfasında Altair ve bu resimdeki Assassin'in sırt sırta resmi var. Altarin tarafında Masyaf, bu Assassin tarafında Ayasoyfa var.

http://www.facebook.com/assassinscreed?sk=app_150031305061905
  • of inanılmaz bir oyun olacak en sevdiğim oyun serisi birde üstüne istanbulda geçince off acayip mutluyum şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIDANES

Oyunda iki karakter olacak galiba. Oyunun Facebook sayfasında Altair ve bu resimdeki Assassin'in sırt sırta resmi var. Altarin tarafında Masyaf, bu Assassin tarafında Ayasoyfa var.

http://www.facebook.com/assassinscreed?sk=app_150031305061905

ikinci karakter Ezio zaten onun hikayesinin sonu olucak zaten baya yaşlanmış görüldüğü üzere istanbul ve ezio düşünemiyorum.
  • Arkadaslar bence sakallı karakter bizans li :)
  • quote:

Grafikler kötü mü, bana mı öyle geliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Arkadaslar bence sakallı karakter bizans li :)

ne bizanslısı ezio o yaşlanmış hali ayrıca grafiklere kötü diyen arkadaş daha dur bismillah oyun kasım ayında çıkacak hemen kötü deme
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.