son 7 gün salı günü çıkacak tam evde olduğum gün çıkıcak offff sabır be
O kadar bekledik,bir günde bitirmeyin bence
yan görevlere asılcam hocam zaten
quote:
Orijinalden alıntı: * KıL
quote:
Orijinalden alıntı: ANDREI
quote:
Orijinalden alıntı: * KıL
son 7 gün salı günü çıkacak tam evde olduğum gün çıkıcak offff sabır be
O kadar bekledik,bir günde bitirmeyin bence
yan görevlere asılcam hocam zaten
Achievement'lar da var
son 6 gün beyler ayık olun
Yine bol zaman ama Ubisoft yine kıllık yapıp erteledi pc sürümünü bekliyoruz işte
Kuru kuruya beklemekte olmuyor
Girmeyeyim, girmeyeyim diyorum da yine giriyorum şu başlığa. Neyse ki zamanlama iyi spoilerı yemedim Son 6 gün kaldı. Bundan bir sonraki haftasonu için her şeyimi erteledim, bekliyorum.
bu spoiler konusunu fazlamı abartıyoruz acaba arkadaşlar tmm oyun harika hepimiz bekliyoruz da sanki tepkiler biraz fazla geldi bana sonuçta hepimiz insanız arada olur öyle şeyler bişiler yazılsa okusak oynamayacakmıyız hiç birimiz ??
Son 6 GÜN Arkadaşlar...
quote:
Orijinalden alıntı: mawice
bu spoiler konusunu fazlamı abartıyoruz acaba arkadaşlar tmm oyun harika hepimiz bekliyoruz da sanki tepkiler biraz fazla geldi bana sonuçta hepimiz insanız arada olur öyle şeyler bişiler yazılsa okusak oynamayacakmıyız hiç birimiz ??
İyi de ne gerek var değil mi böyle bir şeye.En olmadı Spoiler içerisine alınsa,yine sorun yok da çat diye oyunun sonunu yazmak biraz uçuk bir hareket oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: ANDREI
quote:
Orijinalden alıntı: mawice
İyi de ne gerek var değil mi böyle bir şeye.En olmadı Spoiler içerisine alınsa,yine sorun yok da çat diye oyunun sonunu yazmak biraz uçuk bir hareket oluyor
doğrudur dediğiniz benim tek demek istediğim biraz fazla üstüne gitmek o kadar :)
Bu oyunu oynamak için bir sürü zamanım olacak.Ballandıra ballandıra oynayacağım bu oyunu ölüp ölüp dirileceğim zıplayıp atlayıp kaçacağım bütün ek görevleri yapacağım.
El-Tahir 4ever... Adam tahir ya.. :D. Keşke 1 Seq Altair bir "Seq" Ezio oynasaydık. Ne güzel olurdu.
Yav şaka maka Skyrim oynamaktan oyunun PC versiyonuna kaldık bizde. Neyse bu sefer iyi PC için çok gecikmedi. Spoilerıda yemedik Allah tan.
Birde çıktı çıkacak PC için Collectors Edition satan bir yer bulamadım? Nereden alacağız şimdi ortada kalmayalım?