Şimdi Ara

Assassin's Creed: Revelation

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ubisoft’un en popüler serilerinden Assassin’s Creed’in birkaç gün önce duyurulan yeni üyesi Assassin’s Creed: Revelations hakkında ilk detaylar su yüzüne çıktı.

    Dünyanın en prestijli oyun dergilerinden Game Informer’ın yeni kapağının duyurulmasıyla birlikte resmi olarak doğrulanan Assassin’s Creed: Revelations’ın ilk resmi ekran görüntüsünü birkaç gün önce sizlerle paylaşmıştık. Aradan geçen saat ve günlerle birlikte oyuna dair ilk detaylar da birer birer ortaya çıkmaya başladı.

    Yayınlanan ilk ekran görüntüsünden de anlaşılacağı üzere, yeni oyun Konstantinapolis’te, yani İstanbul’da geçecek. Önemli detaylar arasında, serinin ana karakterlerinden Ezio’nun 50 yaşını aştığı göze çarparken İstanbul da Konstantin, Beyazıt, İmparatorluk ve Galata olarak dörde bölünmüş durumda. Sadece İstanbul’la sınırlı kalmayacak oyunda Kapadokya’yı da ziyaret edebileceğiz.

    Assassin’s Creed: Revelations’ın oynanış konusundaki yenilikleri arasında, Ezio’nun 300 civarı farklı kombinasyonla hazırlayabileceği patlayıcılar ve “hookblade” adlı ekipman göze çarpıyor. Bu ekipman sayesinde şehrin üstünü iplerle aşabilecek, düşmanları yakalayabilecek ve kombo saldırılar yapabileceğiz. Yapımcıların belirttiğine göre hookblade, seyahat süresini %30’a kadar kısaltabilecek bir hız sağlayacak.

    Serinin önemli özelliklerinden "Eagle Vision" sistemi, yeni adı olan "Eagle Sense" ile karşımıza çıkacak bu sefer. Artık direkt olarak bir karaktere odaklanıp onun son olarak hangi noktalarda göründüğünü takip edebileceğiz. Sadece bununla da kalmayan Eagle Sense, aynı karakterin sonraki adımlarını da bize gösterecek ve bu sayede ileriye yönelik tuzaklar kurmak mümkün olacak.

    Bir önceki oyun olan Assassin’s Creed: Brotherhood’daki “Borgia Towers” konsepti, yeni oyunda “Assassin’s Den” ile devam ediyor. Oyun boyunca bu isimdeki bölgeleri ele geçirebilecek ve yeni saldırı yöntemlerine imkan sağlayabileceğiz. Ayrıca ele geçirilen bölgelerdeki binaları geliştirmek ve hookblade’i kullanabileceğimiz ağlar kurmak da mümkün olacak.

    İçeriği zenginleştirmek konusunda da önemli adımlar atan yapımcılar, yan görevlerle bu konuda önemli bir adım atıyorlar. Artık ana görevimiz için şehirde gezerken, karşımıza çıkacak muhtemel görevlere de atılabileceğiz. Örneğin; saldırıya uğrayan ve soyulan bir dükkan sahibine yardım edebilecek ya da dikkatimizi bizden yardım isteyen küçük bir çocuğa yönlendirebileceğiz.

    Son olarak oyunun multiplayer moduna dair detaylara geçelim. Multiplayer’daki Assassin seviye sisteminin üst sınırı 10’dan 15’e çıkarılıyor. Evet, oyunda multiplayer modu olacak ama yapımcılar, senaryo üzerine daha fazla yoğunlaşıyorlar ve belki de İstanbul’da geçecek bir oyunda bizim de öncelikli tercihimiz bu olabilir.

    kaynak:www.level.com.tr

     Assassin's Creed: Revelation







  • Paylaşım için teşekkürler, ++repp.
  • istanbul,osmanlı da geçiyor,süper olcak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.