Şimdi Ara

Assassin's Creed oyunları sıralaması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ana oyunlarını sıralayın desem sıralamanız nasıl olurdu ?

Benim sıralamam şöyle :

9. Assassin's Creed 3

Bana göre aşırı sıkıcı bir oyundu. Sanırım daha önceki güzel hikayelere alıştığım için. Oyuna ilk başladığımda beğenmeyip silmiştim sonra seri yarım kalmasın diye tekrar yüklemiştim. Yeni gelen ağaç tırmanma özelliği iyiydi fakat gemi kullanımı tam oturmamıştı. Hikayesi de sıkıcıydı.

8. Assassin's Creed

Başları güzel ve aksiyonluydu fakat sonralarında farklı şehirlere gittiğimizde bile hep aynı görevleri yapıyorduk ve hikayesi neredeyse yoktu. Yüzme özelliği gibi özellikler yoktu(sonuçta ilk oyunu normal bir şey). Ama yine de güzel bir oyundu ilk oyunu olarak bakınca güzel bir giriş oyunu oldu.

7. Assassin's Creed Black Flag

Birçoğunuz bana hak vermeyebilir ama ben açıkçası bu oyunu sevemedim. Hikayesini sorsanız bilemem oynarken aşırı sıkıldım ve çabuk bitsin diye hile yaptım. Sırf hikayeyi tamamlamak için yani. Bizi amele gibi bomboş okyanuslarda gezdirdiler bir görev haritanın öbür ucunda 1 saat boş okyanusta git babam git. Ayrıca gemi savaşları da zor geldi pek becerememiştim ilk başlarda. Adalar desen boş bir şey herhangi bir görev veya gizemli birşey yok anca hayvan avla. Ama yine de grafikleriyle mekanıyla ve oynanışıyla güzel bir oyundu

6. Assassin's Creed Revelations

İstanbul'da geçmesi 6.sırada olması için en büyük etken. He birde ezio ve altair de var. Hikayesi için eh işte diyebilirim. Çok daha güzel bir oyun olabilirdi bence. Yeni gelen kancalı bıçak ve bomba gibi özellikleri de beğenmiştim. Ayrıca altair görevleri aşırı güzeldi. Şu diski alsam da altair görevine devam etsem deyip dururdum. Ezio altair ve istanbul olmasaydı benim için listenin sonu olurdu herhalde

5. Assassin's Creed Unity

Biliyorum hiç sevilmeyen bir oyundu. Sürekli olan bugları çok sinir bozucuydu. Ayrıca hikayesi de güzel değildi. 5.olmasının nedeni Fransa da geçmesi,yeni oynanış mekanikleri, geliştirilen tırmanış özelliği, co-op olması, grafiklerin güzelliği, şehrin canlılığı ve yeni gelen birçok özellik. Ayrıca oyunun en sevdiğim yeri oyunun başıydı. Dedim acaba bu zamanlarda mı geçecek bu oyun diye birde direk savaş esnasında oyuna başladık muhteşem bir giriş oldu. Sonra bizim çocukluğumuzu gördük falan derken birden asıl hikaye başladı fakat başta yaşanan aksiyondan sonra hikaye sıktı. Ama o güzel girişle oyuna devam edebildim.

4. Assassin's Creed Rogue

Beklediğimden çok daha güzel bir oyun çıktı. Yeni gelen bir çok özellik var ama sanki grafikler unity e göre daha düşük. Ayrıca oynanış ve arayüz olarak 4.oyuna geri dönülmüş. Ama 4.oyuna nazaran ilk defa okyanuslarda gemiyle gezmeyi sevdim. Her yer dolu dolu. Harita küçük olsa da içerik bakımından zengin. Şu an devam ediyorum oyuna ama yine de listenin başlarında oldu benim için.

3. Asssassin's Creed Brotherhood

2.oyuna göre daha gelişmiş bir oyundu ve arkadan suikast daha kolaylaştı. Ayrıca suikastçi yetiştirme özelliği çok iyiydi. Demirci,terzi gibi yerleri de satın alabiliyorduk o bakımdan da güzeldi. Hikayesi de çok güzeldi fakat çabuk bitti sanki. Daha dolu bir hikaye olsaydı çok daha iyi bir oyun olabilirdi fakat yine de harikaydı. Tekrar tekrar oynadığım bir oyun ve hiç de sıkılmıyorum.

2. Assassin's Creed 2

Tamamen efsane. Müthişti. İlk oyundan sonra çağ atladı resmen. Dönem olarak rönesans dönemi de vardı ve çok güzeldi. Resmen oyunun içine girdim. Dolu bir oyundu ve her şehirde ayrı ayrı maceralar yaşadık. Grafikleri de güzeldi ve harika manzaralar vardı. Bu oyunla birlikte İtalya'yı tanıdım. Aynı grafik motoruyla aynı zamanda aynı yerde güzel bir hikaye ile oyun çıkarsalar eminim son çıkan oyunlardan çok daha iyi olur. Birde grafiklerinin şimdiki zamana göre geliştiğini düşünemiyorum bile. Bir daha böyle güzel bir oyun(Assassin's Creed serisi içinde) çıkar mı bilemiyorum ama benim için assassin's creed 2'nin yeri her zaman ayrıdır.

1. yok çünkü daha son oyununu oynamadım ama oynasam bile biliyorum ki 1.olmayacak yine de boş bırakayım dedim :)

Evet arkadaşlar benim sıralamam ve oyunu değerlendirmem bu şekilde siz ne düşünüyorsunuz sizin sıralamanız nasıl ?

• up
  • Sirayla 1 2 3 4 güzeldi gerisi çöp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • başka yorum yazacak yok mu bekliyorum görüşlerinizi...
  • 3 bence güzeldi.O orman falan hele karlı hali beni çok etkilemişti.Bi de Connor'un babasını oynamak falan daha da hava katmıştı bence güzeldi.Son sıraya koyman sanki değişik olmuş biraz :=/
  • 2>4>rogue>syndicate>3>1>unity>brotherhood>revelations
  • Lord Sherlock kullanıcısına yanıt
    2 ve brothorhood benzer oyunlardı sondan ikinciye koymana şaşırdım doğrusu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şehir dışı güzeldi ama ne bileyim oyun yine de kısıtlı ve sıkıcıydı şehire girince üzülüyordum niye geldik yine buraya diye. Ayrıca hikayesi de pek hoşuma gitmedi
  • Bana sorarsan ben yan görevleri yapmadım ama şu an yan görevlerle uğraşan bir arkadaşım var.Anlattıgına gore gerçekten çeşitli görevler varmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11_serhat_11 kullanıcısına yanıt
    Syndicate nerede?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O oyun için 1.yeri boş bıraktım daha oynamadığım için
  • Rogue, Black Flag ve Assassin's Creed III arasındaki dönemi anlatan bir oyun. Ayrıca oyunun sonu Unity'nin girişine bağlanmış. Unity yeni nesil için geliştirilirken eski konsolların hatrı kalmasın diye Rogue önceki nesle geliştirildi, arayüzün ve grafiklerin 4. oyuna benzemesinin sebebi bu. Unity ile aynı yıl çıktılar zaten. İlk kez bir tapınakçısın ayrıca, oyunun bir artısı da bu. Açıkçası III ve Black Flag benim ilgimi çekmemişti fazla, bu oyundan da beklentim yoktu o yüzden ama fazlasıyla iyi iş çıkarmışlar. Hikayenin içindeki boşluğu doldurmuşlar. Ezio'nun hikaye serisi gibi bu 3 oyunda bir seri olmalıydı, 3-4 diye ayrı bir oyunmuş gibi lanse edeceklerine.
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Bugün bitirdim bende Rogue yi unitydeki sahneyle bağlamaları çok iyiydi ayrıca !!!!!!Spoiler: haytham achilles in bacağına vurdu silahla ve 3. oyundaki achilles de başımla yürüyordu galiba herşeyi önceden planlamislar ama güzel olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: 11_serhat_11

2 ve brothorhood benzer oyunlardı sondan ikinciye koymana şaşırdım doğrusu

Brotherhood 2'nin çakması gibi olduğu için sona koydum. Ezio'nun hikayesi 2'de bitmişken sırf karakter tuttu diye 2 tane oyun çıkardılar.
  • bu seriyi ilk çıktığı zamandan beri oynarım. 2. ve 1. oyunu defalarca bitirmeme rağmen brodherhood ve revalations u sadece 1 kez bitirdim. daha sonra ki oyunları yüklemedim bile
  • bladeGny kullanıcısına yanıt
    Son çıkan oyunları da gayet güzel tavsiye ederim

• 1-Assassin's creed 2
    2-Assassin's creed
    3-Assassin's creed Brotherhood
    4-Assassin's creed Syndicate
    5-Assassin's creed Revelations
    6-Assassin's creed 3
    7-Assassin's creed Unity
    8-Assassin's creed 4 Black Flag
    9-Assassin's creed Rogue

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BooMANx -- 13 Mart 2017; 3:8:33 >
  • 2
    1
    3
  • BooMANx kullanıcısına yanıt
    Rogue u beğenmedin galiba :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 11_serhat_11

Rogue u beğenmedin galiba :)

Rogue kötü bir oyun diyemem ama AC serisinde yeri burasıdır benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BooMANx -- 16 Mart 2017; 3:5:22 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.