Şimdi Ara

Assassin's Creed: Origins (2017) [ANA KONU] (75. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.682
Cevap
31
Favori
109.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet öyle yapıyorum zaten odessy nin dlc lerini oynamadım origins ten sonra başlıyacağım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, ubisoft club haftalık görevler için level sınırı vs mi var. Aktif edemiyorum da.

İyi forumlar.
  • bu oyunda en üst ayarlarda, 5700xt ile FPS 55lere düşebiliyor. güzel bir 60 fps deneyimi için, kısılması gereken ayarlar ile ilgili tavsiyesi olan var mıdır?
  • gurkank35 G kullanıcısına yanıt
    İlgili mesajdaki gibi deneyebilirsiniz. İskenderiye kısmında sıkıntı yaşıyorsanız yapacak pek bir şey yok. Bu oyun ekran kartından çok işlemciye abanıyor. 4 Çekirdekli bir işlemciye sahipseniz zaten geçmiş olsun.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/144565938
  • aslinda i5 9400f var. youtubedakilerle benzer bir performans aliyor gibiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gurkank35 G kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi kıstas olarak İskenderiye(Alexandria) şehrini alabilirsiniz. Bu kısımda 55 FPS alıyorsanız zaten sorun yaşamıyorsunuzdur.
  • Düzgün detaylı rehber bulamadım. Biri aydınlatabilir mi lütfen.

- Kullanmadığımız silah ve kalkan şeylerini satmak mı mantıklı yoksa parçalamak mı?

- Hangi silahları yükseltmeli? Favoriniz hangisiydi?

- Yan görevlerde nasıl daha yüksek XP kazanıp daha çabuk kabiliyet kazanılır?

- Helix puanı oynadıkça kazanılıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reiskonen -- 3 Ağustos 2020; 23:26:35 >
  • Herkese merhabalar; origins oyununu epic games üzerinden satın aldım. Ancak internette de benim gibi birçok kişinin karşılaştığı bir sorun; "tıklıyorum ön yükleme penceresi çıkıp kayboluyor,oyun açılmıyor" veya "görev yöneticisinde çok kısa süre gözüküyor ve kayboluyor, açılmıyor" şeklinde konular var. Ancak hiçbirinde çözüm yok, girmediğim site kalmadı neredeyse.
    Böyle bir sorun yaşayıp aşan var mı aranızda ?

Sistemim biraz eski acaba bilgisayarın gücü yetmediği için mi açmıyor diyorum, ancak youtube da benim ekran kartı ve işlemciyi kullanarak düşük ayarlarda açan var.
    Sistemim ; "HD7770 + Phenom IIx6 1090t + 4gb ram"

Yardımcı olabilecek varsa minnettar olurum. Hepinize hayırlı günler dilerim.
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Odyssey'e geçiş yaptınız mı bilmiyorum ancak şöyle söyleyebilirim. Harita daha büyük, oyun daha uzun, dövüşler daha zevkli. Hele hele Atlantis paketinde skiller daha bir değişik moda geçiş yapıyor karakter insanlıktan çıkıyor. Ama her iki oyununda birbirine göre daha iyi yönleri var. Origins piramitler (onlara tırmanma onlardan inme vs) sebebiyle kendini benzersiz kılıyor. Ayrıca DLC'leriyle, özellikle de The Curse of the Pharaohs ek paketi kesinlikle mükemmel. Yani atmosferi sebebiyle mükemmel. Bu atmosfere Odyssey Atlantis paketiyle yaklamış olsa da bence zirve Oirigins'te. The Curse of the Pharaohs ve Afterlife üstüne tanımam. Oynarken inanılmaz etkilenmiştim. Odysey'de de bunlara karşılık Atlantis paketi var, Elysium var. Heykeller güzel, karanlık atmosfer de güzel. Odyssey doğa ve özellikle deniz manzarası yönünden öne geçiyor. Çok gerçekçi deniz suyu ve kartpostallık manzaralara gebedir Odyssey. Yani bunlardan daha iyi kareler yakalayacağına bahse girerim.

• Çok güzel oyunmuş ya. Odyssey'i de ilk indirime girdiği an alacağım.
  • Uplay üzerinde oynuyorum, aldığımız ekran görüntülerini hangi klasörde bulabilirim?

Harika görüntüler yakaladım ve PC WP yapmak istiyorum bulamadım görüntüleri.

• Reiskonen kullanıcısına yanıt
    C:\Users\Windowsisminiz\Pictures\Uplay

Yada

Resimler\Uplay
  • çok fazla görev var, biraz karmaşık geldi. onun dışında fena değil
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Uplay klasörü var ama içi boş görünüyor hocam.

• Korsan oynuyorum allah affetsin, keşke para olsa da orjinal alsam dediğim bir oyun.

• Reiskonen kullanıcısına yanıt
    Uplay ayarlarından ekran görüntüsü kaydetme konumunuza bakın. Bende orada görünüyorlar.

Assassin's Creed: Origins (2017)  [ANA KONU]
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Buldum hocam belgeler klasöründeymiş.
     Assassin's Creed: Origins (2017)  [ANA KONU]
  • Arkadaşlar buralarda sizlerin yorumlarını okudukça habire tekrar tekrar gazlandığım iki oyun var: The Witcher III ve AC: Origins, aman diyeyim Origins için elim download'a gidiyor duruyorum kendimi zor tutuyorum :) HDD'de yer darlığı çekmeme rağmen dayanamadım (W3TR.PIDACS Türkçe Yamasını unutmayalım) Witcher 3'ü tekrar indirdim ve ahanda şu Mod'un final sürümünü bekliyorum "The Witcher 3 HD Reworked Project"
    nexus mods :: the witcher 3
    The Witcher 3 HD Reworked Project
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/1021

AC: Origins deseniz zaten çok canım çekiyor çok oysa ki zamanında 150 saatin üzeri oynayış ile %100'leyip bitirmiştim. Hem yeni AC oyunu diye AC: Odyssey kurulu daha bunu bitirmem lazım (daha başlamadık bile) ee yanına tekrar Origins gelirse bilemiyorum ya.

Sizler benim durumumda olsanız AC: Origins için en iyi hangi yolu tercih ederdiniz? %100'lemiş olduğum oyunu eski Save'den başlayıp boş boş haritayı gezmek tozmak sadece zevkine oynamak mı? fakat zaten Origins'in tüm haritasını ezbere biliyorsunuz, yoksa her şeyini bildiğiniz oyuna hiç acımadan New Game yapıp tekrar antik Egypt firavunlar diyarına çöllerine düşmek mi, Aya & Bayek ile tekrar maceralara atılmak mı?.

• Ravenholm kullanıcısına yanıt
    Bence Origins tekrar new game yapılacak bir oyun değil. Evet harika bir atmosferi ve dünyası var ama hikayesi de bir o kadar yavan. Origins den ziyade Odyssey daha ilgi çekici new game yapma konusunda. Üstelik rpg sosu ve harika açık dünyası da Origins'i aratmayacak cinsten hatta bence ondan da daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackF!Re

Bu oyunda stuttering (anlık takılma) sorunu yaşayan varmı? Ara sıra yapıyor nedense.

Sistemim şu şekilde;

cpu: Amd Ryzen 3700x
    Ram: 32 gb 3600mhz gskill ram
    ekran kartı: rtx 2070 super
    ssd: samsung 970 evo 1 tb
    Aylar sonra gelen edit:

Bios update yapınca sorun çözüldü.İmzamdaki sisteme benzer sisteme sahip olupta aynı sorundan muzdarip olanlar varsa, anakartı son sürüm bios'a güncellesinler.

Ayrıca oyun atmosfer olarak muazzam olmuş çok beğendim atmosferini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 13 Ağustos 2020; 14:21:51 >
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.