Şimdi Ara

Assassin's Creed Odyssey | PS ANA KONU | Rehber ilk sayfada (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.293
Cevap
25
Favori
111.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bana origins'in grafikleri daha guzel gibi geldi ama sadece simdilik. Henuz oyunun basladigi adayi yeni bitirdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunda bi stabilite sorunu var gibi, fps droplar oluyor güncellemeler ile çözülür umarım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dark-Samurai

    Bekledigim cevap buydu. Origins te cöl ortamindan dolayi sari renkler hakimdi. Bu oyun da renkler daha cıvıl cıvıl. Peki oynarken Origins oynuyormus hissiyati veriyor mu? Gerci dovus sistemi cok iyi gorunuyor.

    Alıntıları Göster
    origins le hemen hemen aynı dövüş sistemi, sadece bir kaç tuş farklı, ve özel olağanüstü yetenekler var uçuk mesela 10 metre ilerdeki adama ışınlanıp gizli şekilde öldürebiliyorsun. bu durum biraz gerçekçiliğin dışına çıkartmış oyunu ama yapması çok zevkli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_Non_Grata -- 6 Ekim 2018; 20:19:38 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dark-Samurai

    Oynarken origins oynuyormus gibi hissettiriyor mu?

    Alıntıları Göster
    Suana kadsr oynadigim kisimda origins te neler yaptiysam aynisinj yaptim location lari tirmanip acma,banditleri temizleyip hazineleri bulma gibi eski oyundaki philakes denilen elemanlar yerine pesime daha farkli kisiler bounty hunter benzeri takildi gordugum yenilikler ise konusmalarda artik secim yapabiliyoruz ve yeni skillerin kullanimi biraz daha farklilasmis.ayrica arkadasin soyledigi gibi renkler daha canlilamis col atmisferinden cikildigi icin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Persona_Non_Grata

    origins le hemen hemen aynı dövüş sistemi, sadece bir kaç tuş farklı, ve özel olağanüstü yetenekler var uçuk mesela 10 metre ilerdeki adama ışınlanıp gizli şekilde öldürebiliyorsun. bu durum biraz gerçekçiliğin dışına çıkartmış oyunu ama yapması çok zevkli.

    Alıntıları Göster
    Bir video da gormustum dusmana aparkat vuruyor aparkatin etkisiyle dusman havaya ucuyor ve ardindan hemen oyunu agirlastirip havada ki dusmana ok atiyor. Daha baska seyler de yapilabilir. Bu da benim cok hosuma gitti.




  • Gow oynamamış olsam dövüş sistemi iyi derdim ama kıyaslayınca sınıfta kalıyor bana göre. Gow ile kıyaslarım çünkü Gow’dan baya etkilenmiş. Skill sistemi neredeyse aynısı olmuş. Santa Monica’nın değeri böyle anlaşılıyor. Tutup da bu konuda Gow güzellemesi yapmak istemem ama silahla vurma hissini Gow çok iyi veriyordu.

    Biraz patch ile animasyonları düzeltseler combat çok daha zevkli olur çünkü düşmanların yürümesi ve hareketleri biraz garip geldi.

    Bunlar haricinde çok güzel olmuş tabii ki. Hem çevre hem hikaye çok başarılı. Oynarken sıkmıyor hiç. Görevleri unutup etrafı geziyorum ki normalde hiç yapmadığım bir şeydir. Hiç ummadığınız bir yerden yan görev çıkıyor.

    Şimdilik iyi gidiyor oyun. Umarım bu şekilde devam eder.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunun tek şanssızlığı GOW ve RDR2 ile aynı yıl çıkıyor olması, yoksa yılın oyunu olabilirdi. Görsel kalitesi, içeriği, müzikleri, oynanışı her şeyi müthiş. RDR2 hakkında en ufak detayda insanlar ayılıp bayılıyor ama Ubisoft'da sessiz sedasız bir köşede harikalar yaratmış. Teknik anlamda bence rakiplerinden hiç aşağı kalır bir yanı yok. Özellikle değinmek istediğim içeriğinin zenginliği ve inanılmaz büyük haritası ayakta alkışlanacak cinsten, helal olsun. En son AC3 almıştım, Origins'e kadar serinin geri kalanını oynamadım ama Origins ile beraber bu seri tam olması gerektiği gibi bir hale büründü, Odyssey ise sanat eseri resmen. Ubi'nin tek yapması gereken çeşitli yeniliklerle bu yapıyı zinde tutmak, belki biraz da yakın mesafe dövüşün üzerine eğilmeliler zira gizlilik bazlı oynanış ile karşılaştırınca zayıf kalıyor. Ancak her şeye rağmen epik bir oyun, tam 9 puanı net hak ediyor.




  • Ubisoft, Odyssey ile Origins'in üstüne koymayı başarmış bence. Özellikle oyunun RPG olması karakterleri, diyalogları, yan görevleri ve ara sahneleri çok daha kaliteli yapmış. Origins'de ayak üstü muhabbet edip yan görev yapıyorduk, görevin havasına giremiyorduk bunda ise karakterlerle diyaloğa giriyoruz ve görevler yan görev dahi olsa kendine has olduğunu hissediyor. Etrafı gezmesi ve keşfetmesi yine keyifli, devasa bir dünya var, menüye girip haritayı açınca bu kadar büyük bir dünyayı nasıl gezeceğim diye kendime sormadan edemiyorum açıkçası. Yeni eklenen Paralı Asker olayı, güzel olmuş fakat oyunda acayip bir kaos yaratıyor. Bir yeri basıyor veya görev yapıyorken bu arkadaşlar bir anda belirip insanı hayata küstürüyorlar. Yaban domuzu avındayken bunlardan bir tanesi geldi, bir tarafta domuz bir tarafta bunla uğraştım, acayip bir kaos vardı. Bölge kontrolü olayı ve sonrasında yapılan meydan savaşı da heyecanlı geçiyor özellikle Zor veya Nightmare zorluğunda oynayınca resmen hayatın pahasına savaşıyorsun. Origins'den daha dolu ve daha oturaklı bir oynanışı var bence, Origins bu oyuna kıyasla daha basit kalıyor. Videolar izlendiğinde çok bir şey değişmemiş gibi görünebilir fakat birçok şeyin değiştiğini hissediyorsunuz oynayınca. Ubisoft güzel bir oyun yapmış, Mısır ve Antik Yunan'ı çok iyi yaptılar, Roma İmparatorluğunu nasıl yapacaklar gerçekten merak ediyorum.




  • Dante kullanıcısına yanıt
    Valla hocam bana da öyle geldi sanki bir süre sonra. Hatta ben karakterimizin yürüyüş animasyonlarını hiç beğenmedim. Dandik MMORPG oyunundaki karakterler gibi yürüyor. Originste daha oturaklıydı ama Odyssey'in dünyası gerçekten çok başarılı :)
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Hocam tek eleştirim, sanki Originste karakterimizin yürüyüş animasyonları daha başarılıydı. Öyle mi yoksa bana mı öyle geliyor yorumunu almak istedim :)
  • egonschiele kullanıcısına yanıt
    Oyunun benimde bir tek beğenmediğim yönü karakterin yürüyüşü ama müzikleri,haritası,dövüş sistemini falan çok beğendim tam ana göreve gidicem keşif yapmaktan görevi unutuyorum origins'i beğenerek oynadım ama bu oyunu daha çok beğendim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ana hikaye de baya baya güzel haa, origins in ki tırttı ama bunun 10 saatlik deneyimimde gayet iyi gidiyor ve insana merak ettirtiyor. Kim ne derse desin seviyorum bu ubisoft u. Adamların oyunları eğlenceli arkadaş, son çıkan watch dogs serisini far cry3,4, 5 ve ac origins i , rayman i zevk ala ala oynadım. Bir formül tuttumu ısrar ediyorlar ama ubisoft kafanıza silah dayayıp alın demiyor, eğleniyorsanız alın oynayın. İnsanlar sevip alıyor ki arka arkaya çıkartıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_Non_Grata -- 7 Ekim 2018; 3:53:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Persona_Non_Grata kullanıcısına yanıt
    benimde 9 saat geride kaldi. beklediğim gibi keyifli ilerliyor şuan..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlaşılan 4 yıldan sonra ilk kez assassins's creed oyunu alacağım bayağı olumlu yorum var . Black Friday'da 200TL ' yi görür mü ki
  • Keşke görse hocam ama hiç sanmıyorum bu fiyatlardan

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • origins gecen sene %30 indirm görmüştü black fridayda aralik ayi indirimlerinde ise %55 indirim olmuştu. ayni düzeyde indirm görürse yil sonuna doğru 200e yakin olur. tabi hiç indirm görmiyede bilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sercan3734 kullanıcısına yanıt
    İlk başta bana da yürüyüşü kötü geldi ama kıyafet vs giydikçe göze batmıyor.

    Bana yükleme süresi uzun geldi origins e göre. Oyun başlarken menü açarken origins e göre daha uzun beklettiriyor.
    Bu arada yunuslar balina güzel olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eonmg -- 7 Ekim 2018; 12:13:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda cok fazla yapacak var. Ama cook cok fazla. devasa haritanin her noktasinda bir seyler var ikonlar yan gorevler soru isaretleri bir suru degisik olaylar. Harita inanilmaz buyuklukte. Su am kara kara dusunuyorum Red dead cikana kadar bu haritanin her yerine adim atmak nasil olacak bakalim. Resmen beyninizi yoruyor ne yapacaginiza karar vermek ustunuze biniyor. Ubisoft her oyunda gelistiriyor olaylari. O kadar eglenceli sekilde oyalayici bir oyun olmus ki. Gir birak kendini tarihi yunan dunyasinda. Bir sey yapmaya karar verirken bambaska bir seyle ilgilenir halde kaliyorsunuz. Kontrolu ve duzeni elden birakmayan takintili biri olarak bu oyun cok yordu beni bu konuda. Hayran kaldim ama.

    Tek begenmedigim PS4 proya ozel gelistirme olmamasi. Proya ozel frame rate modu olmasini cok isterdim. 30 fps bu oyunda nedense motordan dolayi olabilir goz yorabiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 7 Ekim 2018; 14:16:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheMute23 T kullanıcısına yanıt
    330 civari omega sürümü bende almayı düşünüyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.