Şimdi Ara

Assassin's Creed III[Ana Konu](2012'de Geliyor ! ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
7
Favori
23.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gamer-x

quote:

Orijinalden alıntı: aoki:3

iyi günler ben pek season pass kullanmıs biri değilim.bende Assasins creed'in season pass ı var bunu nasıl kullanabilirim season pass içeriğinde gerek multi geren single olarak dlcler olduğunun farkındayım ama bu alınan season pass downloadda edilmiyor. daha önceden alan biri varsa acıklayabilir mi bana .-. suan store'da birtane dlc mevcut durumda bu season pass her dlc icin gecmiyormu anlamıs değilim

ve redcoat karakter kodu olanlar bana ulasabilirmi kullanmıyorlarsa eğer aramızda anlasırız..

kodu aktive etmezsen oyundaki bazı görevleri oynayamazsın ama ana hikayeyi kesinlikle etkilemez

yanlıs cevap sanırım

• ortak aranıyor kk mevcut

Orijinalden alıntı: shadowsluck007

Oyunun konusunu biri tam olarak anlatabilir mı.ingilizce olmadıgı icin anlamadım.once Deniz'de savaşan biri oluyoruz sonra küçük bi kizildereli.ne oluyoruz?

Oyuna babamiz yani haytham olarak basliyoruz. Oyunda desmond ve ekibinin girdigi magarayi o zamanlarda bulmaya ve acmaya calisiyorlar. Gorevler oyle geciyor iste en sonunda Haytham kapiyi buluyor fakat acamiyor cunku piece of eden elinde olmuyor. Bu kapiyi bulmasina bir kizilderilli kadin yardim ediyor bunlar birbirine asik olup birlikte oluyorlar. Fakat Haytham'in gitmesi gerekiyor ve o anda Haytham'in templar oldugunu anliyoruz. Kizilderilli kadin hamile kaliyor ve Connor doguyor. Kizilderilli olarak yetisiyoruz sonra Achilles bizi Assassin olarak egitiyor. Babamizin pesinden gidiyoruz sonrasinda

Oyunda counter sistemi kotu olmus diyenler bence siz beceremiyorsunuz savasirken tam saldiri aninda yuvarlaga basip kareye basarsaniz ardindan feci dovus hareketleri sagliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DamonSalvatore

quote:

Oyunun konusunu biri tam olarak anlatabilir mı.ingilizce olmadıgı icin anlamadım.once Deniz'de savaşan biri oluyoruz sonra küçük bi kizildereli.ne oluyoruz?

Oyuna babamiz yani haytham olarak basliyoruz. Oyunda desmond ve ekibinin girdigi magarayi o zamanlarda bulmaya ve acmaya calisiyorlar. Gorevler oyle geciyor iste en sonunda Haytham kapiyi buluyor fakat acamiyor cunku piece of eden elinde olmuyor. Bu kapiyi bulmasina bir kizilderilli kadin yardim ediyor bunlar birbirine asik olup birlikte oluyorlar. Fakat Haytham'in gitmesi gerekiyor ve o anda Haytham'in templar oldugunu anliyoruz. Kizilderilli kadin hamile kaliyor ve Connor doguyor. Kizilderilli olarak yetisiyoruz sonra Achilles bizi Assassin olarak egitiyor. Babamizin pesinden gidiyoruz sonrasinda

Oyunda counter sistemi kotu olmus diyenler bence siz beceremiyorsunuz savasirken tam saldiri aninda yuvarlaga basip kareye basarsaniz ardindan feci dovus hareketleri sagliyor

Evet bende şimdi çözdüm yuvarlak kare yapınca oluyormuş 2-3 kişi aynanda saldırınca animasyonda giriyor araya geri aldım sözümü beğendim Özellikle ağaçlar üzerinden gitme,yamuk duvara çıkma gibi yenilikler güzel olmuş.Karakterin animasyonları tamamen değişmiş oh dedim.

Haytham'ın templar olduğunu öğrenince şok oldum ya.

İTÜ - Sound Engineering & Design

• quote:

Oyunun bazı bölümleri cok zorluyor.bi yerde takıldım kaldım en az 15 kere denedim yapamadım.bi birliğin icine giriyoruz.kimseye görünmeden ve öldürmeden 2 tane topu etkisiz hale getiriyoruz ama ondan sonra 3.yeri bulamadım ne yapacağımızı

bak bi sekilde 2 topu yok ediyorsan kaleden assagı atla denize sonra cık denizden etrafta asker yok zaten orada gezerek o buluscagin kişi ile bulusuyorsun ve bölum bitiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi udolu1905 -- 3 Kasım 2012; 9:53:53 >
  • bu arada oyun cok guzel bugun 3d olarak da oyniycam bakalim iyi yapmıslarmı ama bazı gecis sahnelerinde ps3 de donma yapıyor sankı takila takila geciyor gibi geldi yoksa sadece ben mi oyle hissettim bilmiyorum ote yandan oyun guzel ama boyle camur binalardan tahtalara gecince bi garip hissetirdi bu arada o ağaçlarin ustunde gitme işini tam çozemedim bayagi zorlaniyorum basit bir yontemi varmi acaba ?
  • oyuna dün başladım. henüz ilk bölümden ağızımın suları akmaya başladı, operalı ve gemili bölüm harikaydı. bu tarz farklı bölümlerin olması güzel olmuş. ilk oyunlarda sürekli aynı atmosferde geçmesi biraz sıkıyordu.

Orijinalden alıntı: MertLIVE

Uplay kodu hala çalışmıyor hiç düzelmeyecekmi bu?

çalışıyor dün gece ben kullandım hatta speacial edition dlc lerini indirdim key ile

Orijinalden alıntı: ErrayN

oyuna dün başladım. henüz ilk bölümden ağızımın suları akmaya başladı, operalı ve gemili bölüm harikaydı. bu tarz farklı bölümlerin olması güzel olmuş. ilk oyunlarda sürekli aynı atmosferde geçmesi biraz sıkıyordu.

O adamla ilgili daha çok şey öğreneceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuyluUcanAtlet -- 3 Kasım 2012; 16:08:46 >
  • quote:

quote:

çalışıyor dün gece ben kullandım hatta speacial edition dlc lerini indirdim key ile

Psn hesabın tr mi

Orijinalden alıntı: mert97s

quote:

quote:

Psn hesabın tr mi

uk hesap tr de var ama neden illa TR hesapta aktive etmeye çalışıyosunuz anlamadım dlc her hesapta ortak kullanılıyor Tr olmasına gerekmi var

• kafam karıştı zaten oyunu orjinal alsam multiplayer için alıcam bide multiplayer mı çalışmıyor yardım

biri beni aydınlatsın lütfen oyunun başında oynadığımız karakter Master Kenway ingiliz belli bizim connor yoksa ta kendisimidir

Ileride goreceksiniz..

İTÜ - Sound Engineering & Design
  • Beyler yok mu oyunu almak isteyen yahu

Tanıtımlardaki karlı ormanda kurtların saldırma bölümü hosuma gitmişti benim.

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Benim oyun yarın geliyor :)

Tanıtımlardaki karlı ormanda kurtların saldırma bölümü hosuma gitmişti benim.

Oo kurtlar fena :)

Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.