Şimdi Ara

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU] (170. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.398
Cevap
19
Favori
162.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ReAl sTORM

Oyunda kasma problemi falan yok. Ati/Amd kartı olanlar 11.12 Beta 8 i kursunlar. Hd 6850 ile 1920x1080 çözünürlükte Environment quality ve AA high olmak üzere diğer bütün ayarlar sonda kasmasız oynuyorum.

Oyun eski AC oyunlarını aratıyor gerçekten. Tek iyi yönü süper grafikleri ve gizliliğin biraz daha öne çıkması. Atmosfer sıfır, ara videolar çok sıkıcı

nereden indiricem en son 12.11 var heralde 12.12 demek istedin
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeC@

quote:

Orijinalden alıntı: jehat21

Arkadaşlar bir kaç sorum var.Öncelikle oyunu orjinal almayı düşünüyorum.
    1)Ubisoftun sitesinden yönlendirince special edition 88 dolar fakat d&r'de 70 tl neden bu kadar ucuz ?
    2)Oyunu alırsam multiplayerde hemen oda bulup oynayabilirmiyim yoksa oyuncu sayısı az mı ? Yurt dışı sunucuda mı oyunuyoruz çok fazla lag olur mu ?

dr den aldım 70 tl multiplayer sorunsuz oda buluyor ayrıca bide ek görev veriyor ubisoft da pahalı olmasının nedini fazla içerikli olmasıdır fazladan ek görev falan drden almanı öneririm !

tesekkurler peki türk oyuncu bol mu ?oyunda lag olur mu ve multiplayeri zevkli mi singleyi bitirdim ben guzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Menthix

quote:

Oyunda kasma problemi falan yok. Ati/Amd kartı olanlar 11.12 Beta 8 i kursunlar. Hd 6850 ile 1920x1080 çözünürlükte Environment quality ve AA high olmak üzere diğer bütün ayarlar sonda kasmasız oynuyorum.

Oyun eski AC oyunlarını aratıyor gerçekten. Tek iyi yönü süper grafikleri ve gizliliğin biraz daha öne çıkması. Atmosfer sıfır, ara videolar çok sıkıcı

Klavyenin azizliği 12.11 olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fura -- 4 Aralık 2012; 22:28:21 >

• quote:

quote:

quote:

12.11 kurdum hala aynı :( kart 6670

• quote:

quote:

quote:

1)Ubisoftun sitesinden yönlendirince special edition 88 dolar fakat d&r'de 70 tl neden bu kadar ucuz ?
    2)Oyunu alırsam multiplayerde hemen oda bulup oynayabilirmiyim yoksa oyuncu sayısı az mı ? Yurt dışı sunucuda mı oyunuyoruz çok fazla lag olur mu ?

dr den aldım 70 tl multiplayer sorunsuz oda buluyor ayrıca bide ek görev veriyor ubisoft da pahalı olmasının nedini fazla içerikli olmasıdır fazladan ek görev falan drden almanı öneririm !

tesekkurler peki türk oyuncu bol mu ?oyunda lag olur mu ve multiplayeri zevkli mi singleyi bitirdim ben guzeldi

türk oyuncu varmı bilmem çünkü konuşma yok bi mikrofonla konuşma var ondanda kimse konuşmadı daha ama 5 türk fln bulunursa wolfpack kuruluyor kendi takımın arkadaşlarınla beraber oynuyorsun işte öyle almanı tavsiye ederim multiplayer çok zevkli

• Arkadaşlar Oyunu Bilmeyenler İçin Söylüyorum 1.si Oyundaki Hiç bir Karakter Aile Değil Bana İnanmaya Bilirsiniz Yabancı Sitelerde Dolaştım ve sonunda Buldum Oyunda Aile Yok Bir de Konuyu Yanlış Yerde Açmışsın
  • quote:

quote:

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=FunGnoz4Joo
    http://www.youtube.com/watch?v=e5wzVFPHtgo bu videoları incele tabi oynaması ayrı bir zevk

• quote:

Orijinalden alıntı: Subject16

Beyler biri ACIII Multiplayer grubu kursun da birbirimizi ekleyip wolfpack felan atalım. Multiplayer acayip zevkli, beraber oynarsak daha zevkli olur bence.

Nejan1 ekle hocam
  • quote:

quote:

quote:

quote:

12.11 kurdum hala aynı :( kart 6670

AAyı high yap Environment qualityi kıs. Diğerleri olduğu gibi kalsın. Beta 11 çıkmış ben az sonra onu deniycem, istersen sen de geç.

• Arkadaşlar bir sorum olucaktı,

Şimdi yolda giderken bir Templer Fort buldum, saldırdım kaleyi ele geçirdim. Patriot denen grup yerleşti kaleye sonra. Bunlar kim? Haritada düşman olarak gözüküyorlar. Kaleyi ben aldım, bunlar neden yerleşti neden bizim adamlarımız yerleşmedi? Patriot'lar kim gerçekte? :)
  • Multiplayerdaki favori adaminiz ne ? Benim sapkali sopali adam :D Ama cok iyi oynayamadim su zamana kadar acemiyim bide hemen oynadimbilk oyunlarimda 300-500 puan aliyodum simdi iyi oynuyom ilk 3 e giriyom genelde :) Ubi İd: Thesymson . eklerseniz sevinirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Işlemciniz ney acaba ?
  • oyun sanırım directx 10 ekran kartlarında daha yüksek fps veriyor,bugün arkadaşın gts 250(directx 10)'de en yüksek ayar kasma yapmadı ama benim gts 450(directx 11))'de mediumda bile boston'da 15 fps'ye düşüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subject16

Assassin's Creed III - DH Multiplayer Grubu

Bu İyiydi İşte.. :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

310.70 WHQL Driver çıkmış nvidia'da deneyen varmı acaba sonuçlar nasıl...

310.70 WHQL Beta yararlı Olabilir.Nvidia Bu Betayla İlgili Şöyle Demiş ; Umarım Far Cry 3'deki Kasma Sorunmu Düzeltir,Deneyip Bilgi Vereceğim.

Bu, NVIDIA Verde Dizüstü Bilgisayar Sürücüsü Programının bir parçası olarak desteklenen NVIDIA dizüstü bilgisayarı GPU'ları üzerine yüklenebilecek bir referans sürücüdür. Ancak, dizüstü bilgisayarı orijinal donanım üreticinizin (OEM) kendi sitesinde sizin dizüstü bilgisayarınız için onaylı sürücüleri sağladığını dikkate alın. NVIDIA, dizüstü bilgisayarınız için önerilen yazılım güncellemeleri hakkında OEM'inizden gerekli kontrolleri yapmanızı önermektedir. OEM'ler bu sürücünün kullanılmasından kaynaklanan sorunlar için teknik destek sağlamayabilir.

Bu sürücüyü yüklemeden önce:
    Lütfen dizüstü bilgisayarınızda desteklenen bir GPU olduğundan emin olun (lütfen aşağıdaki Desteklenen Ürünler sekmesine bakın).
    Mevcut sistem konfigürasyonunuzu yedeklemeniz önerilir. Talimatlar için burayı tıklayın.
    Eğer Dell Inspiron 1420, Dell XPS M1330, Dell XPS M1530 veya Dell Latitude D630/D630c kullanıcısı iseniz, önce bu Dell yazılım güncellemesini yüklemeniz önerilir.

Bu WHQL adayı GeForce sürücü, çok satan tatil oyunlarında en iyi deneyim için önerilen sürücüdür. GeForce 310.70 sürücüleri, %38’a kadar daha hızlı performans sunarak Far Cry 3 oyununa optimizasyonlar getirmektedir.

Bu sürücüler ayrıca, TXAA kenar yumuşatma özelliği ile akıcı, titremesiz grafiklerin yanı sıra Call of Duty: Black Ops 2 oyununda %26’ya kadar ve Assassin’s Creed III oyununda %18’e kadar daha hızlı performans sunarak Call of Duty: Black Ops 2 ve Assassin's Creed III oyunları için daha önce getirilen optimizasyonları içermektedir.

GeForce R310 Sürücüler:

Performans Artışı – GeForce 306.97 WHQL sürücüler ile karşılaştırıldığında bazı PC oyunlarında GeForce 400/500/600 Serisi GPU’larda performans artışı sağlar. Sonuçlar GPU’nuza ve sistem konfigürasyonunuza göre değişecektir:

GeForce GTX 680:
    Far Cry 3 oyununda %38’a kadar
    Call of Duty: Black Ops 2 oyununda %26’ya kadar
    Battlefield 3 oyununda %16’ya kadar
    Assassin's Creed III oyununda %18’e kadar
    The Elder Scrolls V: Skyrim oyununda %9’a kadar
    Medal of Honor: Warfighter oyununda %6’ya kadar
    StarCraft II oyununda %6’ya kadar
    Dragon Age II oyununda %6’ya kadar
    Batman: Arkham City oyununda %6’ya kadar
    S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat oyununda %5’e kadar
    GeForce GTX 660:
    Far Cry 3 oyununda %40’a kadar
    Call of Duty: Black Ops 2 oyununda %24’e kadar
    Battlefield 3 oyununda %10’a kadar
    The Elder Scrolls V: Skyrim oyununda %7’ye kadar
    Dragon Age II oyununda %5’e kadar
    Assassin's Creed III oyununda %5’e kadar
    Batman: Arkham City oyununda %4’e kadar
    Medal of Honor: Warfighter oyununda %4’e kadar

NVIDIA SLI Teknolojisi – Aşağıdaki SLI profilleri eklendi veya güncellendi:
    Dirt: Showdown – SLI profili güncellendi
    Dota 2 - SLI profili güncellendi
    Dou Zhan Shen – SLI profili güncellendi
    F1 2012 - SLI profili eklendi
    FIFA 13 – SLI profili eklendi
    Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad – SLI profili güncellendi
    Hawken – SLI profili eklendi
    Hitman: Absolution – SLI profili eklendi
    Natural Selection 2 – SLI profili eklendi
    Primal Carnage – SLI profili eklendi

NVIDIA 3D Vision – Aşağıdaki 3D Vision profilleri eklendi veya güncellendi:
    007 Legends - Orta olarak değerlendirildi
    Assassin's Creed III - Önerilmez olarak değerlendirildi
    Bloody Good Time - İyi olarak değerlendirildi
    Bullet Run - Orta olarak değerlendirildi
    Bunch of Heroes - İyi olarak değerlendirildi
    CABAL2 - İyi olarak değerlendirildi
    Call of Duty Black Ops 2 - İyi olarak değerlendirildi
    Carrier Command: Gaea Mission - rated 3D Vision Ready
    Dark Souls - Orta olarak değerlendirildi
    Dishonored - Orta olarak değerlendirildi
    Euro Truck Simulator 2 – Mükemmel olarak değerlendirildi
    FIFA 13 - İyi olarak değerlendirildi
    Hawken - 3D Vision Ready olarak değerlendirildi
    Hitman: Absolution - Orta olarak değerlendirildi
    I Am Alive - Orta olarak değerlendirildi
    Lucius - Orta olarak değerlendirildi
    Mabinogi Heroes - Orta olarak değerlendirildi
    Medal of Honor: Warfighter - Orta olarak değerlendirildi
    Metro: Last Light - İyi olarak değerlendirildi
    MLB 2K12 - Orta olarak değerlendirildi
    NBA 2K12 - İyi olarak değerlendirildi
    NBA 2K13 - İyi olarak değerlendirildi
    Need for Speed: Most Wanted - Orta olarak değerlendirildi
    Of Orcs and Men - Orta olarak değerlendirildi
    Painkiller: Hell & Damnation - Orta olarak değerlendirildi
    Planetside 2 - Önerilmez olarak değerlendirildi
    Prepar3D - İyi olarak değerlendirildi
    Sniper Elite V2 - Kötü olarak değerlendirildi
    Sniper: Ghost Warrior 2 - Kötü olarak değerlendirildi
    The Amazing Spider-Man - Önerilmez olarak değerlendirildi
    Tiny Troopers - Orta olarak değerlendirildi
    Tony Hawk's Pro Skater HD - İyi olarak değerlendirildi
    Total War Battles: SHOGUN - İyi olarak değerlendirildi
    Unmechanical - İyi olarak değerlendirildi
    War of the Roses Orta olarak değerlendirildi
    World Rally Championship 3 - İyi olarak değerlendirildi
    XCOM: Enemy Unknown - Orta olarak değerlendirildi

Diğer Profil Güncellemeleri
    Counter-strike: Global Offensive için NVIDIA Kontrol Paneli ortam oklüzyonu desteği eklendi
    Cross Fire için NVIDIA Kontrol Paneli ortam oklüzyonu desteği eklendi
    Darksides 2 için NVIDIA Kontrol Paneli ortam oklüzyonu desteği eklendi
    Dragon Nest için NVIDIA Kontrol Paneli ortam oklüzyonu desteği eklendi
    Guild Wars 2 için NVIDIA Kontrol Paneli ortam oklüzyonu desteği eklendi
    Mechwarrrior Online için NVIDIA Kontrol Paneli ortam oklüzyonu desteği eklendi
    Meng San Guo için NVIDIA Kontrol Paneli ortam oklüzyonu desteği eklendi

NVIDIA CUDA
    CUDA Toolkit CUDA 5 Preview veya daha önceki bir sürümü kullanılarak geliştirilen uygulamalar için destek içerir. Daha fazla bilgiyihttp://developer.nvidia.com/cuda-toolkit adresinde bulabilirsiniz.

Diğer Ayrıntılar

PhysX Sistem Yazılımı 9.12.1031 yükler. Bu sürüm Unreal Tournament III, Trine, and Metro 2033 gibi uygulamaların başlamamasına neden olan bir hatayı giderir.
    HD Audio v1.3.18.0 yükler.
    Supports OpenGL 4.3 for GeForce 400 serisi ve sonrası GPU’larda OpenGL 4.3 destekler.
    GeForce GTX 600 serisi GPU’lar için DisplayPort 1.2 destekler
    GPU hesaplama için çok sayıda dil ve API (uygulama programlama arayüzü) destekler: CUDA C, CUDA C++, CUDA Fortran, OpenCL, DirectCompute ve Microsoft C++ AMP.
    SLI onaylı Intel ve AMD anakartlarda 3 yönlü SLI, Quad SLI ve SLI desteği dahil olmak üzere DirectX 9, DirectX 10, DirectX 11 ve OpenGL üzerinde tek GPU ve NVIDIA SLI teknolojisini destekler.

• Oyunu bende bitirdim.Ama kafam iyice çorba oldu.Minerva ve Juno'nun tam olarak ne üzerine tartıştığını tam olarak anlayamadım.Eğer bi bilgisi olan varsa sevinirim aydınlatırsa :D
  • Oyunu oynamaya başladım ,

-ARAMIZDAN BİRİ OYUNUN SENARYOSUNU ANLATABİLİR Mİ ?

-Ben laptop da oynuyorum ,1280x720 cozunurlukte hersey very high ,hiç bir yerde takılma yaşamadım bir ara yagmur yagdıgında bılgısayar geyirir gibi oldu ama oyun akıyor ,driverlarınızı güncelleyin ...

-Önceki oyunlarda şehirler ,hikaye bütünlüğünü pekiştiren karakterler vardı kısaca oyunda bir dinamizm vardı.

Bu oyunda habire ormanda tavşan avla ,kuzu kulağı toplamakla geçiyor , en az 30 askeri tek seferde baltayla doğrayan ben ,aynı mahaldeki ağacın tekinden düşerek öldüm.Bir de ayıyla uğraşıyorum ,saldırıp kaçtı ara dur işin yoksa... Önceki Ac'lere göre çok monoton olmuş diyebilirim ,daha hikayenın basındayım ama fenalık geçirtecek sanırım.

Oyunun sıkı bir incelemesi lazım , hikaye sürecini anlatan .....

Assasins Serisi bu versiyonla birlikte sona mı erdi ????

• quote:

Orijinalden alıntı: PCkopat!

quote:

Işlemciniz ney acaba ?

Amd fx4100 4.05 ghz de kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fura -- 5 Aralık 2012; 13:22:28 >
  • Serinin ilk oyunu tekdüzeydi falan ama ben o oyunun zevkini başka hiçbir AC oyunundan almadım...
  • 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.