Şimdi Ara

Assassin's Creed III - Multiplayer Rehberi ve Buluşma Noktası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
13.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar "Assassin's Creed III - ÇIKTI" bölümünde böyle bi grup kurulmasının oyunu çok daha zevkli bi hale getireceğini söylemiştim.

Kimseden ses çıkmayınca bari ben açayım dedim.

Amacımız benim gibi Assassin's Creed'in Multiplayer moduyla yeni tanışanları kaynaştırmak.

Ayrıca bu bölüm Multiplayer modlarıyla ilgili bilgi almak için de kullanılabilir.

Gruba katılmak için tek yapmanız gereken "Uplay ID" isminizi yazmak. Böylelikle diğerleri de sizi ekleyebilsin.

Önce ben başlim o zaman, ID: gureci93

--> Uplay ID kullanarak arkadaş ekleme: Uplay programını açın, hesabınızla giriş yapın, programın sağ alt köşesindeki "FRIENDS" yazısına tıklayın, açılan pencereden "Find Friends" butonuna tıklayın, ID ismini girip yandaki arama butonuna basın, aşağıda çıkan kişinin yanındaki "Add to friends" butonuna tıklayın.

Arkadaşlar Multiplayer moduyla ilgili kafanıza takılan herşeyi sorabilirsiniz. Ben bilmesem bile bilen arkadaş mutlaka çıkıcaktır.

Yakında oyun modlarıyla ilgili bilgiler de eklenecektir. (Wolfpack, Deathmatch, Team Objectives, Free for All gibi...)

Herkese iyi oyunlar.

Assassin's Creed III - DH Multiplayer Grubu

01: gureci93
    02: barisamrag
    03: yusyrock26
    04: krmmrt1453
    05: Nejan1
    06: Thesymson
    07: scutaro1
    08: jehat0011
    09: otavasli
    10: BoucheHS
    11: thepro3511
    12: cankurt24
    13: cptgh0st
    14: CagriErol67
    15: cenk1974
    16: dasar123
    17: Knight2399
    18: Burakalip
    19: love1453
    20: qwerfds4123
    21: BERATAZOR
    22: JolllyRoger08
    23: ozturkemry
    24: ysf75
    25: erencancell
    26: Y.M.Y

Arkadaşlar aşağıda oyunun Multiplayer kısmınının modlarını ve bu modların oynanışını anlatan videolar var. İngilizcesi iyi olan arkadaşlar aşağıdaki videoları inceleyebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF9559B5B -- 29 Mayıs 2014; 21:51:26 >

• ID: barisamrag
  • ID: yusyrock26
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizbaris

ID: barisamrag

quote:

Orijinalden alıntı: Menthix

ID: yusyrock26

Listeye ekledim sizi arkadaşlar. Siz de diğer arkadaşları Uplay'den eklemeyi unutmayın.
  • beni de yazabilirisiniz.gerçi ac multide baya acemiyim krmmrt1453
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarı&kırmızı

beni de yazabilirisiniz.gerçi ac multide baya acemiyim krmmrt1453

yazdım dostum, diğer arkadaşları da eklemeyi unutma.
    bu arada herkes acemi sorun yok.
  • Id :Nejan1 hadi beyler bi wolfpack kurak yavv
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ID : Thesymson

Nejan ilk taniyamadim seni kusura bakma :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeC@

Id :Nejan1 hadi beyler bi wolfpack kurak yavv

quote:

Orijinalden alıntı: AhmtMlh

ID : Thesymson

Nejan ilk taniyamadim seni kusura bakma :)
    Listeye ekledim sizi arkadaşlar. Siz de diğer arkadaşları Uplay'den eklemeyi unutmayın.
  • Wolfpack daha once hic oynamadim nasil bisey yani Deatmach Assassinate gibimi yoksa domination gibi takimlimi ? Bide wolf diyince aklima Wolfteam geldi aniden Büyük Kurt diye ses gelirse oyundan sasirim hani

• quote:

Wolfpack daha once hic oynamadim nasil bisey yani Deatmach Assassinate gibimi yoksa domination gibi takimlimi ? Bide wolf diyince aklima Wolfteam geldi aniden Büyük Kurt diye ses gelirse oyundan sasirim hani

Dostum WolfPack şöle bi mod:

- Öncelikle en fazla 4 kişi olmak üzere bi grup oluşturuyosun. ("Invite Only" dersen arkadaşları ekler oynarsın, "Open" dersen de internetteki kişilerle oynarsın.)

- Amacınız takım olarak çalışıp size verilen hedefleri verilen süre içinde öldürüp gereken puanı yakalamak.

- Belli bi puanda Sequence atlarsınız.

- Bu modda kazanma-kaybetme yok. Sequence kaça kadar gelebilirsiniz onu zorluyolar. Yalnız Sequence 25'de oyun bitiyor.

- Örneğin; ilk turda 1 dakika veriliyor. 4 kişilik takım olduğnuzu varsayalım. Doğal olarak 4 hedef veriliyor. Amacınız 1 dakikada 400 puan yapmak. Hepiniz 100 puandan bir hedef öldürseniz toplam 400 yapar ve Sequence 1'i geçersiniz. Sonraki hedefiniz Sequence 2 olur. Yine 4 hedef verilir. Bu sefer 45 saniye içinde 500 puan yapın der.

- Oynadıkça daha iyi anlarsın diye tahmin ediyorum.

- Multiplayerdaki en zevkli mod budur bence.

Aklına takılan ve yardımcı olabilceğim başka bi konu varsa her zaman burdayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Subject16

quote:

Wolfpack daha once hic oynamadim nasil bisey yani Deatmach Assassinate gibimi yoksa domination gibi takimlimi ? Bide wolf diyince aklima Wolfteam geldi aniden Büyük Kurt diye ses gelirse oyundan sasirim hani

Dostum WolfPack şöle bi mod:

- Öncelikle en fazla 4 kişi olmak üzere bi grup oluşturuyosun. ("Invite Only" dersen arkadaşları ekler oynarsın, "Open" dersen de internetteki kişilerle oynarsın.)

- Amacınız takım olarak çalışıp size verilen hedefleri verilen süre içinde öldürüp gereken puanı yakalamak.

- Belli bi puanda Sequence atlarsınız.

- Bu modda kazanma-kaybetme yok. Sequence kaça kadar gelebilirsiniz onu zorluyolar. Yalnız Sequence 25'de oyun bitiyor.

- Örneğin; ilk turda 1 dakika veriliyor. 4 kişilik takım olduğnuzu varsayalım. Doğal olarak 4 hedef veriliyor. Amacınız 1 dakikada 400 puan yapmak. Hepiniz 100 puandan bir hedef öldürseniz toplam 400 yapar ve Sequence 1'i geçersiniz. Sonraki hedefiniz Sequence 2 olur. Yine 4 hedef verilir. Bu sefer 45 saniye içinde 500 puan yapın der.

- Oynadıkça daha iyi anlarsın diye tahmin ediyorum.

- Multiplayerdaki en zevkli mod budur bence.

Aklına takılan ve yardımcı olabilceğim başka bi konu varsa her zaman burdayım.

Oynayacagim yav merak etim bu ara suzede tesekkur ederim

• Ekleyebilirsin.
  • bizide ekleyin :D jehat0011
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

Ekleyebilirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: jehat21

bizide ekleyin :D jehat0011
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FF9559B5B

Arkadaşlar "Assassin's Creed III - ÇIKTI" bölümünde böyle bi grup kurulmasının oyunu çok daha zevkli bi hale getireceğini söylemiştim.

Kimseden ses çıkmayınca bari ben açayım dedim.

Amacımız benim gibi Assassin's Creed'in Multiplayer moduyla yeni tanışanları kaynaştırmak.

Ayrıca bu bölüm Multiplayer modlarıyla ilgili bilgi almak için de kullanılabilir.

Gruba katılmak için tek yapmanız gereken "Uplay ID" isminizi yazmak. Böylelikle diğerleri de sizi ekleyebilsin.

Önce ben başlim o zaman, ID: gureci93

--> Uplay ID kullanarak arkadaş ekleme: Uplay programını açın, hesabınızla giriş yapın, programın sağ alt köşesindeki "FRIENDS" yazısına tıklayın, açılan pencereden "Find Friends" butonuna tıklayın, ID ismini girip yandaki arama butonuna basın, aşağıda çıkan kişinin yanındaki "Add to friends" butonuna tıklayın.

Arkadaşlar Multiplayer moduyla ilgili kafanıza takılan herşeyi sorabilirsiniz. Ben bilmesem bile bilen arkadaş mutlaka çıkıcaktır.

Yakında oyun modlarıyla ilgili bilgiler de eklenecektir. (Wolfpack, Deathmatch, Team Objectives, Free for All gibi...)

Herkese iyi oyunlar.

Assassin's Creed III - DH Multiplayer Grubu

01: gureci93
    02: barisamrag
    03: yusyrock26
    04: krmmrt1453
    05: Nejan1
    06: Thesymson
    07: scutaro1
    08: jehat0011
    09: otavasli
    10: BoucheHS
    11: thepro3511
    12: cankurt24
    13: cptgh0st
    14: CagriErol67
    15: cenk1974
    16: dasar123
    17: Knight2399
    18: Burakalip
    19: love1453
    20: qwerfds4123
    21: BERATAZOR
    22: JolllyRoger08
    23: ozturkemry
    24: ysf75
    25: erencancell
    26: Y.M.Y

Arkadaşlar aşağıda oyunun Multiplayer kısmınının modlarını ve bu modların oynanışını anlatan videolar var. İngilizcesi iyi olan arkadaşlar aşağıdaki videoları inceleyebilirler.

Bende cdsini almayı düşünüyorum orjinal cd alırken hangisini almalıyım?(Deluxe vs...)Birde ben bir cd aldığımda farklı pclerden aynı anda 2 kişi girebiliyormu?Farklı isimlerde.

• Arkadaşlar biri modları açıklayabilir mi?
    Bi oyuna giriyorum aşağıdaki radar var birinde yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

Bende cdsini almayı düşünüyorum orjinal cd alırken hangisini almalıyım?(Deluxe vs...)Birde ben bir cd aldığımda farklı pclerden aynı anda 2 kişi girebiliyormu?Farklı isimlerde.

UP
  • quote:

quote:

UP

İki farklı isimde giremezsiniz ve sanırsam Türkiyede PC için kutulu birtek Special satılıyor Deluxe gelmedi galiba . Exculusive gelebilirmiş öyle bir söylenti var . %40 a kadar düşürüyor fiyatı exclusive etiketi isterseniz bekleyin ama bence bir oyun için 80 lira ahım şahım para değil :)

• Uplay ID: otavasli

Ekleyin beni de arkadaşlar. Henüz AC III almadım ama en kısa sürede alıcam. AC: Revelations'dan beri (yaklaşık 5-6 aydır) AC Multiplayer oynuyorum. Genellikle Deathmatch oynarım, iyi oynadığımı söylerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthas Litch King -- 8 Aralık 2012; 21:59:10 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.