Şimdi Ara

Assassin's Creed (ÇIKTI) (317. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.789
Cevap
5
Favori
553.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RuLz

Yha acaba 106 sayfayı okumak üşengeçlik mi olur bilmem ama bana biriniz lütfenn oyun un arada kendini kapatması rapor göndermesini hallettimi bi söyleyin bide jerusalem e giremedim ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirm..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: RuLz

Yha acaba 106 sayfayı okumak üşengeçlik mi olur bilmem ama bana biriniz lütfenn oyun un arada kendini kapatması rapor göndermesini hallettimi bi söyleyin bide jerusalem e giremedim ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirm..

Hemen birkaç post üstte yazılmış :)

Eski versiyon oyunlarda böyle bir sorun vardı Jerusselam'a gelince hata raporu çıkıyordu.. Yeni versiyon'u netten bulabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: OziiX

quote:

Orjinalden alıntı: RuLz

Hemen birkaç post üstte yazılmış :)

Eski versiyon oyunlarda böyle bir sorun vardı Jerusselam'a gelince hata raporu çıkıyordu.. Yeni versiyon'u netten bulabilirsin

Alıntıları Göster
    Ya bu bayraklari toplamakla ugrasilmiyo gina geldi Full bitirilmis toplanmis bi profile bulabilen var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4EF5D30D9

Ya bu bayraklari toplamakla ugrasilmiyo gina geldi Full bitirilmis toplanmis bi profile bulabilen var mi

Alıntıları Göster
    vayy oyuncakları bilmiyordumm

Orijinalden alıntı: DarkPlayer00

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben bıçak fırlatmayı bi turlu yapamadım nasıl yapılıyo bi anlatabilir misiniz?

Orijinalden alıntı: omer92

Arkadaşlar ben bıçak fırlatmayı bi turlu yapamadım nasıl yapılıyo bi anlatabilir misiniz?

Alıntıları Göster
    bayrakları toplayınca noluyor bende hep mrk ettım..

Orijinalden alıntı: omer92

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: omer92

1'e bas bıçağı seç F'e bas kitlen,sol tık yap fırlat.

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkPlayer00

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: DarkSleep__

Cok hos gorunuyor yav guzel yapmislar ama cok kucuk 6cm mi ne 16cm olan da 40 dolar civari

quote:

Orjinalden alıntı: SmaLLviLLe

Bi yerde okumustum hepsini toplayinca tum templarlari oldurdugunde videodaki gibi crossbow kullanabiliyomusuz

Ayrica bicak kalmadiysa atmayabilir o hancerle dovusebilir ve adam size saldiriken size yakinken felan o zaman da kucuk hancerle dovusur 1de iken uzaktakine bicak firlatir...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4EF5D30D9

quote:

Orjinalden alıntı: DarkSleep__

Cok hos gorunuyor yav guzel yapmislar ama cok kucuk 6cm mi ne 16cm olan da 40 dolar civari

quote:

Orjinalden alıntı: SmaLLviLLe

Bi yerde okumustum hepsini toplayinca tum templarlari oldurdugunde videodaki gibi crossbow kullanabiliyomusuz

Ayrica bicak kalmadiysa atmayabilir o hancerle dovusebilir ve adam size saldiriken size yakinken felan o zaman da kucuk hancerle dovusur 1de iken uzaktakine bicak firlatir...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bişey sorucam şimdi ben jerrusaleme geldim ve ilk açık olan kısmındaki bütün şeyleri tamamladım ondan sonra ne oluyo gerimi dönmem lazım bi yardımcı olursanız sevinirim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: dodos

arkadaşlar bişey sorucam şimdi ben jerrusaleme geldim ve ilk açık olan kısmındaki bütün şeyleri tamamladım ondan sonra ne oluyo gerimi dönmem lazım bi yardımcı olursanız sevinirim :)

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bi yardımcı oun nasıl yapcam bu işi yaw anlamadım birtürlü ekran kartının yükselttim ama directx nasıl yapcaz bide ses kartını ????

Assassin's Creed (ÇIKTI)

• quote:

Orijinalden alıntı: dodos

arkadaşlar bi yardımcı oun nasıl yapcam bu işi yaw anlamadım birtürlü ekran kartının yükselttim ama directx nasıl yapcaz bide ses kartını ????

Assassin's Creed (ÇIKTI)

Alıntıları Göster
    harika bir oyundu özelliklede tapınakçı gibi tarikatlara olan ilgimi arttırdı oyun gerçekçiydi hep ama şu son bölümde o ihtiyarın taşıyla bize halisülasyon gördürmesi gerçekçi değildi belki uzaydan düşmüş olabilir ama saçma

Oyunda bir şu kötü olmuş oyunun başında süleyman tapınağına girdiğimiz arkadaşlardan biri ölmüş diğerinin kolu gitmiş üzüldüm yav adamın bizim yüzümüzden kolu gitti kütüphaneci oldu

oyunun grafikleri bir harika doğrusu oyunu orjinal alacağız mecburi diyen arkadaşlar rusça yama yükleyebilirler veya internetten indirebilirler trymedia online sitesinden indirdin her şeyiyle 60 dk süre var oyunda birde crack olay biter

• quote:

Orijinalden alıntı: Oyun_canavarı

harika bir oyundu özelliklede tapınakçı gibi tarikatlara olan ilgimi arttırdı oyun gerçekçiydi hep ama şu son bölümde o ihtiyarın taşıyla bize halisülasyon gördürmesi gerçekçi değildi belki uzaydan düşmüş olabilir ama saçma

Oyunda bir şu kötü olmuş oyunun başında süleyman tapınağına girdiğimiz arkadaşlardan biri ölmüş diğerinin kolu gitmiş üzüldüm yav adamın bizim yüzümüzden kolu gitti kütüphaneci oldu

oyunun grafikleri bir harika doğrusu oyunu orjinal alacağız mecburi diyen arkadaşlar rusça yama yükleyebilirler veya internetten indirebilirler trymedia online sitesinden indirdin her şeyiyle 60 dk süre var oyunda birde crack olay biter

Alıntıları Göster
    Interaktif haritalarini buldum yani tum mapleri ve templarlari gosteriyor haritada Hem budugunuzu sitede tickliyosunuz hem de noktanin uzerine gelince resim cikiyor nerde oldugu helal olsun valla yapanlara

http://www.assassinscreed-maps.com/Maps.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Green_Devil

quote:

Orjinalden alıntı: heroburakgs

bu ne şimdi arkadaşlar

Bayrağı soruyorsan onları toplayınca bonus kazanırsın.Ekranın o halde nedeen öyle olduğunu soruyorsan grafik ayarlarında full secreen ayarını işaretlemen gerekir.

Alıntıları Göster
    Orjinalden alıntı: Green_Devil

bu ne şimdi arkadaşlar

Arkadaşlar oyunda başta Memory'lerin orada Addinationel(gibi) Memory Var.O Memorynin dolması için:
    1.Şart--- Şehirlerin dışında(acre,jerusalem,masyaf,damascus vs.) şehir kapılarına girmeden gördüğünüz tüm kulelere çıkıp senkronize etmek.
    2.Şart--- Tüm bayrakları (king richard-saracen[türk]--assasin-hospitailer-jerusalem cross vsvsvsvsvsvs)'leri toplamak gerekir. Not:Hepsi farklı memorylerde bulunur.

• quote:

Orijinalden alıntı: WaNtEdSKuLL

Orjinalden alıntı: Green_Devil

bu ne şimdi arkadaşlar

Arkadaşlar oyunda başta Memory'lerin orada Addinationel(gibi) Memory Var.O Memorynin dolması için:
    1.Şart--- Şehirlerin dışında(acre,jerusalem,masyaf,damascus vs.) şehir kapılarına girmeden gördüğünüz tüm kulelere çıkıp senkronize etmek.
    2.Şart--- Tüm bayrakları (king richard-saracen[türk]--assasin-hospitailer-jerusalem cross vsvsvsvsvsvs)'leri toplamak gerekir. Not:Hepsi farklı memorylerde bulunur.

Alıntıları Göster
    Başlığı yukarda görünce bile canım sıkılıyo oyundan yuh artık
    Öyle böyle değilmiş demekki çok sıkıcıymış bu oyun yaf

Bunlara dayanarak asasinz kıriidi en bayık vidyo oyunu ilan ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: poopsy

Alıntıları Göster
    Ya beyler şu bıçakları nasıl alıyoruzda nasıl atıyoruz???

• quote:

Orijinalden alıntı: poopsy

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar gidip birazdan alacağım oyunu.Korsan alacağım.Jerusalem sorunu varmıdırki?Varsa Jerusalem fixini nerden indirebileceğimi yazabilirmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

Arkadaşlar gidip birazdan alacağım oyunu.Korsan alacağım.Jerusalem sorunu varmıdırki?Varsa Jerusalem fixini nerden indirebileceğimi yazabilirmisiniz?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: gyükseltürk

Dışarıdan korsan alırsan %90 Kudüs'e (Jerusalem) giremezsin. Düzeltme dosyası da uğraşılacak gibi değil. Rusça oynamak durumunda kalıyorsun ve bir süre sonra oyun donmaya başlıyor. Bu nedenlerden dolayı sorun yaşamak istemiyorsan ya orijinal alacaksın ya da kotasız interneti olan birinden "repack" sürümünü indireceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

oyun gerçekten güzel ss ler iyiye benziyo bide sistem özellikleri yazsa daha da sevinecem

Alıntıları Göster
    gercekten yükliyeli 1 hafta oldu gercekten mükemel bir oyun adamlar yapıyor cod4 den sonra basından kalkamadıgm tek oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

oyun gerçekten güzel ss ler iyiye benziyo bide sistem özellikleri yazsa daha da sevinecem

Alıntıları Göster
    gercekten yükliyeli 1 hafta oldu gercekten mükemel bir oyun adamlar yapıyor cod4 den sonra basından kalkamadıgm tek oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

quote:

Dışarıdan korsan alırsan %90 Kudüs'e (Jerusalem) giremezsin. Düzeltme dosyası da uğraşılacak gibi değil. Rusça oynamak durumunda kalıyorsun ve bir süre sonra oyun donmaya başlıyor. Bu nedenlerden dolayı sorun yaşamak istemiyorsan ya orijinal alacaksın ya da kotasız interneti olan birinden "repack" sürümünü indireceksin.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Sağolbenim internetim kotasız o zaman gidip oyunu alayım yükleyim hemen repacki indireyim.Kaç MB peki bu repack??

• quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Sağolbenim internetim kotasız o zaman gidip oyunu alayım yükleyim hemen repacki indireyim.Kaç MB peki bu repack??

Alıntıları Göster
    offffff olcak sey mi simdi bu heryeri gez dolas topla o bi taneyi nerden bulcam ben ya

Assassin's Creed (ÇIKTI)

• 
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.