Şimdi Ara

Assassin's Creed (ÇIKTI) (199. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.789
Cevap
5
Favori
553.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun Türkiye'ye gelecek sanırım. Ubisoft oyunlarını Tiglon getiriyor. Muhtemelen Assassin's Creed'i de getirir.

Orjinalden alıntı: Fetih

ilk görüntüler size birşeyler anımsatıyor mu ?

film cennetin krallığı ve ilk görüntüler masyaf yani oyundaki adamımızın şehri doğru bildim mi?

• quote:

harbiden ha

• Bitane hata giderici patch gordum ama kudus sorununu mu çözmekte yoksa jarusalem sorununu onu bilmiorum. Kurcam oynıcam yarıda oyundan atıcak dellenıcem dıye oynamıyorum.saglam bısı beklıyorum

Orjinalden alıntı: baho8282

Bitane hata giderici patch gordum ama kudus sorununu mu çözmekte yoksa jarusalem sorununu onu bilmiorum. Kurcam oynıcam yarıda oyundan atıcak dellenıcem dıye oynamıyorum.saglam bısı beklıyorum

Kudus ingilizce de jurasalem demek zaten... İndir bence eğer sağlamsa faydası olur inşallah...

bi baktım 3 tane kudüs görevi var hatta 6.görev kudüste geçiyor
    of ya napacam ya

Orjinalden alıntı: TheM

arkadaşlar benim ram 1 gb minimum gereksinim diyo 2gb napçamn oynayabilirmiuyim..
    Evet.
    Kendim 1 Gb bellekle oynadım çünkü ve hiç de "sanal bellek en küçük değeri çok düşük" gibi bir uyarı almadım.
  • Arkadaşlar merhabalar. Memory Block 3'te bir görevdeyim. Görevin ismi "Speak with Bureau in Jerusalem". Ben görevi yapmak için jerusalem şehrine gitmeliyim. Fakat jeruasaleme giderken bir köprüden geçiyorum. Tak jerusaleme geçiş yaparken oyun tak diye oyundan atıyor. Kaç kez denedim hep aynı. Değişen hiçbirşey yok malesef. Bi çözüm üretebilmiş veya sorunumu çözebilen bir arkadaş varmıdır? Teşekkürler..

Orjinalden alıntı: 3M®3
    quote:

http://www.youtube.com/watch?v=-oaZ1Jnm9GA

film cennetin krallığı ve ilk görüntüler masyaf yani oyundaki adamımızın şehri doğru bildim mi?

Jaruselam'a girmeniz için jaruselam rus fix i yüklemeniz gerekiyor.

• yahu bu combo kill nasıl yapılyır arkadaslar ?

Orjinalden alıntı: akkinooo2

Arkadaşlar merhabalar. Memory Block 3'te bir görevdeyim. Görevin ismi "Speak with Bureau in Jerusalem". Ben görevi yapmak için jerusalem şehrine gitmeliyim. Fakat jeruasaleme giderken bir köprüden geçiyorum. Tak jerusaleme geçiş yaparken oyun tak diye oyundan atıyor. Kaç kez denedim hep aynı. Değişen hiçbirşey yok malesef. Bi çözüm üretebilmiş veya sorunumu çözebilen bir arkadaş varmıdır? Teşekkürler..

arkadaşım bu sorun herkezde var sorunun düzelmesi için ya rus fixi indiren yada orjinal oyunun çıkmasını beklicen başka şansın da yok.....biraz okusaydın forumda cvabı bulabilirdin nerdeyse her sayfada bu soru var yaa lüfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cell34 -- 31 Mart 2008; 20:33:21 >

• Valla ilk Jerusalem olayını save ile hallettim ama yine çıkınca beklemeye karar verdim.Oyun kurulu Memort Block 6 olması lazım.Öylece bekliyorum.Sadece pratik yapmak için oyuna giriyorum, bir kaç adam öldürüp, vatandaş kurtarıp çıkıyorum.
    Katen Kyoukotsu.

Başlangıçta hiç kimse gökte değildi.
    Ne sen, ne ben, ne de Tanrı.
    Ancak,gökyüzünün tahtındaki dayanılmaz boşluk son bulacak.
  • Ya arkadaşlar bi el atın takıldık kaldık bi yerde. Ok işareti olan bi adam çıkıyo okçunun yanına gidiyorum tepede iki tane okçuyu gösteriyo pusuladada 2 tane adam üstünde de çarpı cıkıyo nasıl geçiçez ya orayı öldürünce mission failed diyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmitcarsi -- 31 Mart 2008; 21:08:16 >
  • Ya arada bi yerde gectiyse konu kusura bakmayın 60kusur sayfa olunca okuyamadım:D Benim islemci P4 tek cekirdek yani. gereksinimlerde Duo dio. Acaba acar mı?? Yada bilgisayarımı kasar oynarken? Nedir??

Orjinalden alıntı: burak159

Ya arada bi yerde gectiyse konu kusura bakmayın 60kusur sayfa olunca okuyamadım:D Benim islemci P4 tek cekirdek yani. gereksinimlerde Duo dio. Acaba acar mı?? Yada bilgisayarımı kasar oynarken? Nedir??
    Bende tek çekirdek 3.2 var, açıyor ama yavaş çalışıyor oyun.

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Orjinalden alıntı: burak159

Ya arada bi yerde gectiyse konu kusura bakmayın 60kusur sayfa olunca okuyamadım:D Benim islemci P4 tek cekirdek yani. gereksinimlerde Duo dio. Acaba acar mı?? Yada bilgisayarımı kasar oynarken? Nedir??
    Bende tek çekirdek 3.2 var, açıyor ama yavaş çalışıyor oyun.

hmm tmm saolasın...

Orjinalden alıntı: izmitcarsi

Ya arkadaşlar bi el atın takıldık kaldık bi yerde. Ok işareti olan bi adam çıkıyo okçunun yanına gidiyorum tepede iki tane okçuyu gösteriyo pusuladada 2 tane adam üstünde de çarpı cıkıyo nasıl geçiçez ya orayı öldürünce mission failed diyor..
    Küçük bıçağı çıkaracaksın, adamlardan gizlenerek sırtlarından küçük bıçakla öldüreceksin.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.