Şimdi Ara

Assassin's Creed Brotherhood trailerdeki adam

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar youtubede oturmuş Assassin's Creed Brotherhood E3 2010Trailer ını izliyordum ki ne göreyim

baş düşmanımız olan şişko bi adam vardı o yaşıyo ayrıca araba başka bir adam var hatırladığım kadarıyla

düşmanlarımızın hepsini çata çuta doubla blade ayırmaksızın kesmiştik

kimse kalmamıştı burada o şişko ibibik yaşıyo kıl oldum (önceki oyunda prophetim prophetim diye geziyordu )

nese şimdiki adam yeni mi videoda yüzünü özellikle gösteriyor acaba Da vinci mi diye düşünüyorum

ama biz onla canciğer kuzu sarmasıydık yani sırf oyun brezilya dizisine dönsün diye canım da vinci kardeşim i bir g.vat olması kötü bişe

sizce kimdir bu resimdeki adam video da yüklicem ama link yüzünden konu gitmesin

Assassin's Creed Brotherhood trailerdeki adam

• Da Vinci'yle alakası yok O şişkoyu da öldürmemiştik, baygın halde bırakmıştık. Bu da yeni yardakçıların biridir herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterm1nd

Da Vinci'yle alakası yok O şişkoyu da öldürmemiştik, baygın halde bırakmıştık. Bu da yeni yardakçıların biridir herhalde.

yok yok hafiften andırıyor bak şimdi

3-5 yıl geçmiş eizo assasin heyetini büyütmüş

sonra da vinci de sanatçı ne de olsa yeni tarz emo tipi saçlar siyah fora

sonra da vinci oyunu bitirince bizim claudia notları tuttuğu odada resim yapıyordu

eizo gel bunları bas üstüne imam nikahı bu nasıl içmiş karısını dövüyo sonra da vinci de kızıyo tabi

öle böle işte ölümüne düşman oluyorlar nasıl senaryo

• Oyunun görüntüleri çok güzel bide bildiğim kadarıyla brotherhood 1.oyun ve 2. oyun arasında geçicek
  • quote:

Da Vinci'yle alakası yok O şişkoyu da öldürmemiştik, baygın halde bırakmıştık. Bu da yeni yardakçıların biridir herhalde.

oğlu olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyaLGuarD

quote:

oğlu olmasın

da vinci nin ölüp oğlunun reismde görüldüğü kadarıyla 30 lu yaşlarda biri olması lazım

o kadar zamn geçiyor hem o dombili hem eizoda fazla değişiklik yok kim acaba harbiden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konuya açıklık getirelim hemen AC 2 'yi bitirdikten sonra hemen oyundaki gerçekte yaşamış olan karakterler hakkında bilgiler almak için wikipedia'yı araştırdım ve o şişko yani Rodrigo Borgia tıpkı oyundaki gibi zorla papa olmuş ve her türlü pisliği yapmış bir adam. BrotherHood'daki bu adam Rodrigo Borgia'nın oğlu Cesare Borgia Aynen babasının yolundan yürümüş bu da hatta Niccolo Machiavelli (Prens) adlı eserinde düzenbaz ve merhametsiz bir Prensi anlatırken Cesare Borgia'yı örnek almıştır.

Ansiklopedik bilgi:
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Cesare_Borgia

• quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

Konuya açıklık getirelim hemen AC 2 'yi bitirdikten sonra hemen oyundaki gerçekte yaşamış olan karakterler hakkında bilgiler almak için wikipedia'yı araştırdım ve o şişko yani Rodrigo Borgia tıpkı oyundaki gibi zorla papa olmuş ve her türlü pisliği yapmış bir adam. BrotherHood'daki bu adam Rodrigo Borgia'nın oğlu Cesare Borgia Aynen babasının yolundan yürümüş bu da hatta Niccolo Machiavelli (Prens) adlı eserinde düzenbaz ve merhametsiz bir Prensi anlatırken Cesare Borgia'yı örnek almıştır.

Ansiklopedik bilgi:

abovvvvvvvv vursun g.vata o zamn eyi olmuş tralierda geçiriyordu bıçağı zati

• quote:

Orijinalden alıntı: mzkaplan

quote:

quote:

oğlu olmasın

da vinci nin ölüp oğlunun reismde görüldüğü kadarıyla 30 lu yaşlarda biri olması lazım

o kadar zamn geçiyor hem o dombili hem eizoda fazla değişiklik yok kim acaba harbiden

Da vinci gay değilmiydi la?

• quote:

Orijinalden alıntı: YourDooM

quote:

Orijinalden alıntı: mzkaplan

quote:

quote:

oğlu olmasın

Da vinci gay değilmiydi la?

vurdu gol oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

Konuya açıklık getirelim hemen AC 2 'yi bitirdikten sonra hemen oyundaki gerçekte yaşamış olan karakterler hakkında bilgiler almak için wikipedia'yı araştırdım ve o şişko yani Rodrigo Borgia tıpkı oyundaki gibi zorla papa olmuş ve her türlü pisliği yapmış bir adam. BrotherHood'daki bu adam Rodrigo Borgia'nın oğlu Cesare Borgia Aynen babasının yolundan yürümüş bu da hatta Niccolo Machiavelli (Prens) adlı eserinde düzenbaz ve merhametsiz bir Prensi anlatırken Cesare Borgia'yı örnek almıştır.

Ansiklopedik bilgi:

dedim o şismanın oglu diye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.