Şimdi Ara

Assassin's Creed: Brotherhood bıyerı geçemedım geçemedıgınız yerlerı burda paylasa biliriz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
9.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • istersenız geçemedıgımız yerlerı burda toplaya bılırız daha oyunun baslarındayım gıbı bı adam var benden kaçıyor yakalayıp olduruyorum tekrar aynı yerden başlıyor yanına yaklasıyorum ama hıç bırsey olmuyor resımde gosterdım napmam lazım ?

• .

• Adamı yakalıcaksın. Adama yaklaştıktan sonra sağ tık shift yapıcaksınadamın üzerine atlıyo.
  • orda tackle yapman lazım adama iyice yaklaşınca koşarken SHIFT bas üstüne atlar adamın. öldürmemen gerekiyo.
  • adami yakala konusturcaktin galiba ayrica gecemedigin bolumleri googleye asasins creed brotherhod tam cozum yaz istersen videolusu da oluyor
  • tesekkurler geçtım ALLAH RAZI olsun hepinızden

• arkadaslar burayıda geçemıyorum unlem ısaretıne gıt dıyor gıdıyorum boyle bırsey çıkıyor yardım ?

Assassin's Creed: Brotherhood bıyerı geçemedım geçemedıgınız yerlerı burda paylasa biliriz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Youtube den baksana
  • quote:

Orijinalden alıntı: astalagulu

arkadaslar burayıda geçemıyorum unlem ısaretıne gıt dıyor gıdıyorum boyle bırsey çıkıyor yardım ?

4 çaylak assassin'in olmadan göreve başlayamazsın.Sol taraftaki bölmede bulunan simgeleri haritadan bul,vatandaşları askerlerden kurtar.4 tane çaylak topladığında göreve girebilirsin.

• tesekkurler arkadaslar bu seferde geçtım bitırdım SEQUENCE 7 yı ve 8 SEQUENCE geçtım sonra oynarım deyıp kapattım oyunu ve sevlememıs yıne SEQUENCE 7 de bıyerden baslıyor ne bıçım iş anlamadım sızdede save sorunu oluyormu SEQUENCE 8 save dosyasını nerden bulabılırım ?

• dikkat edin assasinlerinizi öldürtmeyin bi bölümde onların da gelişmiş olması gerekiyodu
  • YARDIM 8 . bolumdeyım elıme bır yumurta gıbı top aldım sol mause bastıgımda enerjı topluyor ve dusmanları olduruyor aldıgım top nereye gıtmem lazım anlamıyorum ?

• quote:

YARDIM 8 . bolumdeyım elıme bır yumurta gıbı top aldım sol mause bastıgımda enerjı topluyor ve dusmanları olduruyor aldıgım top nereye gıtmem lazım anlamıyorum ?

/>

Vatikan'dan çıkmanız gerekiyor.
  • Youtube'den bakın videolarını burda paylaşmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ARTiZ_

Youtube'den bakın videolarını burda paylaşmaya gerek yok.

Bitirmiş zaten oyunu arkadaş,bişey kalmamış.Hevesini kırmayın insanların,soran o cevap veren ben.Forum bedava
  • ALLAHA SUKUR oyunu bıtırdım 100 de 39 la bıtırdım oyunun sonu çok ılgınçtı hıçboyle tamın etmezdım bılerek soylemıyom oyunun sonunu oynuyanlar merak etsın yannız oyunu bıtırınce credıts çıktı oyunu yapanlar fılan yazıyor ek gorevlerı yapmamiçin nerden baslamam lazım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astalagulu -- 16 Mayıs 2011; 20:15:23 >

• quote:

ALLAHA SUKUR oyunu bıtırdım oyunun sonu çok ılgınçtı hıçboyle tamın etmezdım bılerek soylemıyom oyunun sonunu oynuyanlar merak etsın yannız oyunu bıtırınce credıts çıktı oyunu yapanlar fılan yazıyor ek gorevlerı yapmamiçin nerden baslamam lazım ?

/>

credits i sonuna kadar izlemen gerek. 15-20 dakka sürüyo

• şakamı bu gerçekmi credits i sonuna kadar izlemen gerek. 15-20 dakka sürüyo yardım ?

• quote:

şakamı bu gerçekmi credits i sonuna kadar izlemen gerek. 15-20 dakka sürüyo yardım ?

Epey uzun sürüyor ki izlemek zorundasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDREI -- 16 Mayıs 2011; 20:38:42 >
  • gerçekten çok komik bende dıyodum habıre aynı yazılar geçıyor çıkyor herelde credıtsde ve yatta takıldı dıyodum benım pc galıba resetmı atsam fılan kendı kendıme guluyom çok komik gerçekten bılgıler ıçın hepinizden ALLAH RAZI olsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.