Şimdi Ara

. (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
1
Favori
50.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uAslAnkara

    arkadaslar hic daha once assassin creed serisinden hicbir oyun oynamadim, bu alirsam ilk olacak. sizce zorluk falan cekermiyim. birsuru seyler demissiniz hicbirsey anlamadim zaten. ne diyorsunuz 30-40 dolar eder mi bu oyun?


    Zorluk falan çekmezsin jrpg değil bu sonuçta ya da bir dövüş oyunu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: By Asphyxia

    arkadaşlar oyunu sorunsuz bir şekilde yazdım konsola takıyorum simgesi play game falan hepsi çıkıyor ancak disk hatası veriyor. fw güncellemesimi yapılması lazım? ayrıca oyunu ilk açtığımda update falan dedi yes dedim makina açıldı kapandı menü falan değişmişti.


    Oyunu açmak için en son çıkan fw şart.
  • Peki şuan cihazda fw kaç onu nasıl öğrenebilirim? Son çıkan fw kaç oluyor. Birde son çıkan fw boot dvd olarak olmazmı?
  • En son fw LT+(Plus)

    Bu olmadan oynama şansın yok,yaptırmak zorundasın
  • Yapma yaw. İzmirde yapan neresi var acaba? Makinadaki dvd yi söküp ölemi atıyorlar?
  • Valla Bende İzmirdeyimde,Xboxla git gel yapıp buradakilerle pek uğraşmak istemediğim için bilkonsa gönderdim sana da tavsiye ederim

    Xboxı kutusuna koy,kutunun içine 30tl sıkıştır birde not ekle yeni fw atılacak diye,aşağıdaki adrese kargola,2 gün sonra kargodan al.

    Makinanın dvdsini çıkarıp,yazılımı atıp tekrar takıcaklar.

    Bu arada makinan Benq veya Lite on dvdromlu olması gerekir.Eski değil demi makinan?

    http://www.bilkons.com/iletisim.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 6 Ocak 2011; 20:39:31 >




  • 06-13-2009 üretim jasper arcade makinam. Optik sürücünün markasını bilemiyorum. Sizin yaptığınız işlem kargoyla beraber 50TL yi buluyor sanırım?
  • Tamam,benq veya lite on dur onun markası,ewt kargoyla o kadar oluyor ama diğerleride 50tl fiyat çekiyor zaten,özellikle İzmirdekilerin 50 altına düşeceğini sanmam ama bi konuşmak lazım tabi.
  • Hafta sonu karşıyaka uğur elektroniğe gidicem. Bakalım ne kadar fiyat verecekler. 50TL olursa ve sorunsuz olacak derlerse yaptırırm. Olmadı sizin dediğiniz yere göndericem. Teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: By Asphyxia

    Hafta sonu karşıyaka uğur elektroniğe gidicem. Bakalım ne kadar fiyat verecekler. 50TL olursa ve sorunsuz olacak derlerse yaptırırm. Olmadı sizin dediğiniz yere göndericem. Teşekkür ederim.

    ugur elektıronık yapıyor ve 30 tlye ben hafta sonu yaptırdım.yanlız cd yı kendın yazıorsan 2 ıslem var .4 cd yaktım sınırlernıp aldım .ABX programıyla AP25 oyunun ımege dosyasına atılıcak.bugun sordum ole soledı.bekır abıye erkanın arkadasıyım dersen yardımcı olur.
  • beyler bu animus glitch hatasını atlatmak için şu an olduğum yerin save ini memory karta yedeklesem.. tekrar ordan devam etsem bu hatayı atlatarak geçebilirmiyim yoksa bu hata karşımıza mutlaka çıkıyormu?
  • Mutlaka sorun çıkacak diye bir şey yok.
  • arkadaşlar orjinal assassins creed brotherhood fw li konsolda çalışır mı?çalışırsa da orjinal oyunu yazıcıoğlunda bulabilirmiyim ucuza.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: heman_

    arkadaşlar orjinal assassins creed brotherhood fw li konsolda çalışır mı?çalışırsa da orjinal oyunu yazıcıoğlunda bulabilirmiyim ucuza.

    neden çalışmasın ki
  • Oyunu bitireli bi kaç hafta oldu ama hala arada E3 Trailer videosunu izliyorum.
    Çok mükemmel bir video yapmışlar. Sırf o video oyunu aldırır bence:)

  • Arkadaşlar oyunu bitirdim. Ancak bir sorum olacak. Oyunu bitirmeyen arkadaşlar bakmasın.
    SPOILER!!!! SPOILER!!!! SPOILER!!!!
    Oyunun sonunda malum Lucy'yi öldürdük ama niye öldürdüğümüzü anlayamadım. Birde oyunun sonunda neler oldu pek anlayamadım. Onuda anlatırsanız sevinirim.
    SPOILER!!!! SPOILER!!!! SPOILER!!!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Carcharot

    Arkadaşlar oyunu bitirdim. Ancak bir sorum olacak. Oyunu bitirmeyen arkadaşlar bakmasın.
    SPOILER!!!! SPOILER!!!! SPOILER!!!!
    Oyunun sonunda malum Lucy'yi öldürdük ama niye öldürdüğümüzü anlayamadım. Birde oyunun sonunda neler oldu pek anlayamadım. Onuda anlatırsanız sevinirim.
    SPOILER!!!! SPOILER!!!! SPOILER!!!!



    Aynen bende anliyamadim biri anlatirsa sevinirim.
  • Minerva mıdır nedir o lucy nin yalan söylediğini söylüyo ayrıca lucy yide piece of eden desmond ı kontrol ederek öldürtüyor ki lucy öldükten sonra minerva yol acıldı simdi git ama yalnız diyor.
    Kahpe lucy keklemiş bizi üç oyundur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakcav

    arkadaslar,

    achievement'lari tamamlama takintisi olan varsa "dust to dust" achievement'ini oyunu bitirmeden tamamlasin. Oyunu bitirdiginizde "leave animus" secenegi kapaniyor. Animus'tan cikamadiginiz icin artifact'i bulamiyorsunuz. Oyunu bitirenlerin bu ach.'i almasinin tek yolu yeni bir save dosyasina sifirdan baslamak ki, desmond ile tekrar amcamizin evine gelene kadar en az 1 saat oyun suresi gerekiyor.

    aman diyeyim hala animus'tan cikabiliyorken bu kolay ach.'i tamamlayin. Ach'in 1 dakikada nasil tamamlandigini gormek icin video:
    http://www.youtube.com/watch?v=agPt4bjNUh4


    evet aynı sıkıntı bende var leave animus kapandı :( oyunu bitirdikten sonra başka yolu yok mu bu artifact leri toplamanın arkadaşlar




  • Oynadım.Harika bir oyun.Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.