Şimdi Ara

Assassin's Creed 4 Black Flag videolarda kasıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi oyunu akıcı bir şekilde 0 kasmayla oynuyorum fakat videolara gelince iş değişiyor.PC kasmaktan ölüyor.Ama alt tab yapsam masaüstü hemen geliyor.Sadece videolarda da değil silah tüfek çekince,duvarın arkasında adamı tutup çekerken,kendi adamıma fareyle yaklaşınca birde gemide yukarı doğru çıkınca. Cevaplarınızı bekliyorum. 3gb kingston ram, 1gb amd ekran kartı,intel core 2 duo E6750 2.66 ghz işlemci, 64 bit pc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalldr -- 28 Haziran 2014; 10:09:07 >

• cemalldr C kullanıcısına yanıt
    oyun crack li ise bu durum olabilir ekran kartın nodel olarak nedir bir de işlemci o oyunu ancak low da oynatır
  • Bu oyun için sisteminiz zayıf kalıyor.
    Rami biraz artırırsan belki biraz fayda olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginiz için teşekkürler fakat durum şöyle ben bu oyunu indirdiğim gün oynadım bazı ayarlar low bazılarıda normaldi hiç kasma yoktu sonra yarın girince videolarda vb.yerlerde kasmaya başladı crackle ilgili bir durum olabilirmi?
    Not:Bir kaç tane crack denedim yine faydasız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalldr -- 28 Haziran 2014; 1:18:42 >
    Pc nizin arkaplanında çalışan bütün programları kapatıp sonrada oyuna girip denediniz mi?

Hocam ilk önce ekran kartinin ne oldugunu ve hangi cözünürlükte oynadigini yazarsan daha kolay yardimci olabiliriz
  • Oyın içinde kaç fps aloyorsunuz peki?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: er36po

Pc nizin arkaplanında çalışan bütün programları kapatıp sonrada oyuna girip denediniz mi?

denedim fakat çözülmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: d_e_h_a_406

Oyın içinde kaç fps aloyorsunuz peki?

40-50 arası alıyorum hocam.Oyunda video denk gelirse 5 e kadar yolu var :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: RapscallioN

Hocam ilk önce ekran kartinin ne oldugunu ve hangi cözünürlükte oynadigini yazarsan daha kolay yardimci olabiliriz

Edit: Pardon beyler 2 gb ekran kartı yazmışım. Ati raedon hd 3650 series 1gb
    Hocam ayarlar normal ama lowa alıncada aynı performansı görüyorum. Fps de değişiklik olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalldr -- 28 Haziran 2014; 10:12:48 >
  • Kasmasi cok normal ama sorun onceden kasmiyordu diyorsunuzYani normalde ben medium ayarda bile acmaz derdim. Ekran kartinin yeni surucusu varsa guncelleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: RapscallioN

Kasmasi cok normal ama sorun onceden kasmiyordu diyorsunuzYani normalde ben medium ayarda bile acmaz derdim. Ekran kartinin yeni surucusu varsa guncelleyin

Evet önceden kasma yoktu ufak ufak vardı ama onları takmıyordum.Oyunda kasma çok az şuan.Fakat mesela adama silah doğrulturken fps 10-5 e kadar düşüyor.Videolardada aynı sorun var.Normal oynarken fps 30-40-50 nadir olarak 20 ye düşüyor.Ekran güncel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalldr -- 28 Haziran 2014; 11:35:07 >

• Oyunu silip baştan yüklicem bir de öle deneyeyim.Olursa haberdar ederim

• Yok beyler çözüm bulamadım olmuyor bir türlü
  • Ayarlar sizce normal mi neyim kötü şuan ?
     Assassin's Creed 4 Black Flag videolarda kasıyor!
  • harddisk okurken zorlanıyo olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: byhackermstf

harddisk okurken zorlanıyo olabilir

Anlıyacağım harddisk mi bozuk? Yoksa kabloları filan çıkarıp takim mi ? Çözüm olarak harddiskmi alcam
  • Yalnız yeni bir tespit buldum videolarda bu bizim kenway yoksa kasmıyor o varsa kasıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.