Bildirim
ASSASSİN'S CREED 3 Fan Yapımı Film
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
güzel olmuş ama bu oyunun fimi sağlam bir bütçeyle gerçek bir esere dönüştürülmeli başyapıt olacağı kesin.. _____________________________ Türk Birliği’nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. TÜRK Birliği’ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını TÜRK Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. TÜRK'lüğün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim TÜRK olarak doğmamdır. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK -
quote:
Orijinalden alıntı: bozkurt35
güzel olmuş ama bu oyunun fimi sağlam bir bütçeyle gerçek bir esere dönüştürülmeli başyapıt olacağı kesin..
Hocam bırakalım bence oyun olarak kalsın şimdi gidip böyle bir oyunun filmini dandik yaparlar
Ama gerçekten uğraşılıp büyük bit bütçeyle çekilirse izlenir
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Roinless~
quote:
güzel olmuş ama bu oyunun fimi sağlam bir bütçeyle gerçek bir esere dönüştürülmeli başyapıt olacağı kesin..
Hocam bırakalım bence oyun olarak kalsın şimdi gidip böyle bir oyunun filmini dandik yaparlar
hocam konu, atmosfer, senaryo, karakter hepsi birbirinden manyak bu oyunun filmini berbat olarak çekmek için 60 ların kameralarını falan kullanmalarını lazım :D bu arkadaşlar bile neler yapmış bence dev bir bütçe ile çok çok fazla bir film ortaya çıkarılabilir..
bence altair den girsinler iyi olmazsa ezio ya bulaşmadan bitirsinler ama bi denesinler yani ilk gün gidip izlerim valla :D_____________________________ Türk Birliği’nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. TÜRK Birliği’ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını TÜRK Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. TÜRK'lüğün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim TÜRK olarak doğmamdır. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Roinless~
quote:
hocam konu, atmosfer, senaryo, karakter hepsi birbirinden manyak bu oyunun filmini berbat olarak çekmek için 60 ların kameralarını falan kullanmalarını lazım :D bu arkadaşlar bile neler yapmış bence dev bir bütçe ile çok çok fazla bir film ortaya çıkarılabilir..
bence altair den girsinler iyi olmazsa ezio ya bulaşmadan bitirsinler ama bi denesinler yani ilk gün gidip izlerim valla :D
Hocam izlemesine bende izlerim ama sadece kameraya falan bağlı değil bir kere oyuncular çok iyi seçilecek yer ve mekanlar da çok iyi seçilmeli eğer bunlar doğru seçilmezse güzelim konunun içine edebilirler bence yapmasınlar oyun olarak iyi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler