Şimdi Ara

ASSASSİN'S CREED 3 Fan Yapımı Film

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün öyle dolaşırken gördüm belki aranızda daha önce gören olmuştur yinede paylaşmak istedim.

Gerçekten çok başarılı olmuş da kıyafet sıkıntılı olmuş ama yinede emeğe saygı

• güzel olmuş ama bu oyunun fimi sağlam bir bütçeyle gerçek bir esere dönüştürülmeli başyapıt olacağı kesin..
    Türk Birliği’nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. TÜRK Birliği’ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını TÜRK Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. TÜRK'lüğün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim TÜRK olarak doğmamdır. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt35

güzel olmuş ama bu oyunun fimi sağlam bir bütçeyle gerçek bir esere dönüştürülmeli başyapıt olacağı kesin..

Hocam bırakalım bence oyun olarak kalsın şimdi gidip böyle bir oyunun filmini dandik yaparlar

Ama gerçekten uğraşılıp büyük bit bütçeyle çekilirse izlenir

Orijinalden alıntı: Roinless~

quote:

güzel olmuş ama bu oyunun fimi sağlam bir bütçeyle gerçek bir esere dönüştürülmeli başyapıt olacağı kesin..

Hocam bırakalım bence oyun olarak kalsın şimdi gidip böyle bir oyunun filmini dandik yaparlar

hocam konu, atmosfer, senaryo, karakter hepsi birbirinden manyak bu oyunun filmini berbat olarak çekmek için 60 ların kameralarını falan kullanmalarını lazım :D bu arkadaşlar bile neler yapmış bence dev bir bütçe ile çok çok fazla bir film ortaya çıkarılabilir..

bence altair den girsinler iyi olmazsa ezio ya bulaşmadan bitirsinler ama bi denesinler yani ilk gün gidip izlerim valla :D
    Türk Birliği’nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. TÜRK Birliği’ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını TÜRK Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. TÜRK'lüğün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim TÜRK olarak doğmamdır. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Roinless~

quote:

hocam konu, atmosfer, senaryo, karakter hepsi birbirinden manyak bu oyunun filmini berbat olarak çekmek için 60 ların kameralarını falan kullanmalarını lazım :D bu arkadaşlar bile neler yapmış bence dev bir bütçe ile çok çok fazla bir film ortaya çıkarılabilir..

bence altair den girsinler iyi olmazsa ezio ya bulaşmadan bitirsinler ama bi denesinler yani ilk gün gidip izlerim valla :D

Hocam izlemesine bende izlerim ama sadece kameraya falan bağlı değil bir kere oyuncular çok iyi seçilecek yer ve mekanlar da çok iyi seçilmeli eğer bunlar doğru seçilmezse güzelim konunun içine edebilirler bence yapmasınlar oyun olarak iyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.