Şimdi Ara

Assassin's Creed 3'e Büyük Yılbaşı Güncellemesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•     Assassin's Creed serisinin en yeni oyunu Assassin's Creed 3 için Ubisoft, büyük bir yılbaşı hazırlığı yapmış. Firma, Assassin's Creed 3 için dolu dolu bir güncelleme getiriyor.

Yayınlanan yama notlarına baktığımızda oyunun hem senaryo modundan, hem de multiplayer modundan birçok hatanın kaldırıldığını görüyoruz. Performans düzenlemelerinin haricinde oyun hatalarının da giderildiği yamanın notlarına http://buradan ulaşabilirsiniz. Bu arada ekleyelim, yama notlarında senaryo kısmından yer alan düzenlemeler ayrıntılarıyla anlatıldığından dolayı bazı spoiler öğeleri bulunuyor.

• Güncelleme ne zaman indirilebilir hale gelicek ?
  • nEDEN ATİ KULLANICILARI İÇİN HALA Bİ PATCH ÇIKMADI ATİ DX 11 7770 kart var 15 fps den yukarısını göremiyorum

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Uplay'e girebilene aşkolsun, AC3 satın aldım ama oyunu kayıt edemedim.

• far cry 3 e de sıra gelir umarım karakterimin eline yapışık şekilde duran molotof yüzünden oynayamıyorum.
  • güncelleme konsol için yazıyor pc ye oyunu sorunlu çıkarttılar hala ses yok!!!
  • ya arkadaş bunlar ne biçim bi şerefsiz...pc'de oyunu sorunsuz oynayabilen çok az insan var...bu dangalaklardan ses seda yok.Allah belanızı versin emi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pc ye oyun hem geç hemde sorunlu cıksın update gelmesın ya bu fırma ya gerızekalı yada çok uyanık bızle dalga gecıyor kafa buluyorlar allah ıslah etsın :D

• Bende HD 6670 var 1080 P High AA kapalı oynuyorum çok akıcı şekilde ama bi günceleme falan yapmıştım ATI ile ilgili, Vsync kapalı.
  • Sırf oyun optimizasyonu kötü diye oynamadım iki güncelleme yaptılar bi düzeltmediler konsoldan port bu kadar olur işte aynı şeyi far cry 3 tede gördük oyunu bitirdim ama o nasl bir optimizasyondur anlamadm oyunu bi akıcı oynayamadım agız tadıyla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.