Şimdi Ara

Assassin's creed 2 Özel zırh...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Assassin's creed 2 de "A Change of Plans" adlı görevi yaptıktan sonra, ezio nun ancası olan maro bana takım halinde bir suikasçı zırhı gösterdi o zırh demir parmaklıklar ardında olduğu için o zırhı alamıyorum.Siz o zırhı aldınız mı aldıysanız nasıl aldınız.

Şimdiden teşekkürler.

Orijinalden alıntı: sonyabi

Arkadaşlar ben Assassin's creed 2 de "A Change of Plans" adlı görevi yaptıktan sonra, ezio nun ancası olan maro bana takım halinde bir suikasçı zırhı gösterdi o zırh demir parmaklıklar ardında olduğu için o zırhı alamıyorum.Siz o zırhı aldınız mı aldıysanız nasıl aldınız.

Şimdiden teşekkürler.

odada dikkat ettiysen heykeller var. her birine özel bir taş yerleştirmen gerekiyor. şehirlerde dolaşırken "assassin's tomb" yazan bir işaret ile karşılaşırsan takip et, bulmacaları çöz, taşları topla, yerlerine yerleştir, zırhı al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frosties -- 22 Mart 2010; 23:10:56 >
    Şöyle söyliyim sana;o odada altı tane heykel var farkettiysen ve hepsi başka suikastçilerin heykelleri ve demir parmaklıkların arkasında duran Altair'in heykeli ve zırhı var.Onu alabilmek için diğer heykellerin önüne,Assasins's Tomb denen yerlerden aldığın madalyonları eklemen gerek.Bu madalyonları alıcağın yerler ilerleyen süre zarfında haritanda gözükecek.Zaten ilk yere yaptığın görev esnasında geliceksin.(bir adamı,toplantıya giderken takip ediyorduk)Diğerleri de zamanla haritada kullandığımız bıçağa benziyen,biraz A şeklinde duran bir işaret var hani,oyunun kapağında da var.İşte o işaret şeklinde gözükecek.

Sevgi ve saygılarımla.
  • Arkadaşım dediğin zırh oyunun en iyi zırhı bem pyunu bitirdim.ama şu ana kadar alan çok fazla kişi yok.o nu almak için bütün scret bölümlerini yapman gerek anca ozaman alırsın ben aldım 6 tane scret var
    Buradaki kabartmalı A şeklini yerinden anahtar gibi çevirince açılan aralıktan hopp bu bölümlere girip en uç noktada oraya gömülen yada mumyalanan sükastçının gizli mezarlarından aldığın taşları. Amcana ait malikanedeki alt katdaki bu assasın heykellerinin uygun olanlarına yerleştiriyorsun..zaten taşın uygunsa o heykel aktif oluyor..en sonundada tümünü tamamlarsan Altairin kıyafet ve zırhına sahip olabilir istediğn zaman giyinebiliyorsun..ayrıca Venedikte ki gizlilik sağlayan altın maskede çok karizmatikdi.

Orijinalden alıntı: bekir851

Arkadaşım dediğin zırh oyunun en iyi zırhı bem pyunu bitirdim.ama şu ana kadar alan çok fazla kişi yok.o nu almak için bütün scret bölümlerini yapman gerek anca ozaman alırsın ben aldım 6 tane scret var

şu ana kadar alan çok kişi yok mu oyun ilk çıktıgında (sanırım 18 kasımda almıştım)3 günde bitirmiştim,yani senin telafuzuna göre ilk zırhı alanlardan biriyim diyebilirim ,ama şunu belirteyim ,her assasins creed 2 alana bu zırhı veriyorlar,yani önce gelene var sonra kalana yok diye birşey yok,tabi ki oyunu hakkıyla bitirirsenız..
    Nikon D90 Body + AF-S Nikkor DX 18-105mm VR 1:3.5-5.6G ED + AF Nikkor 50mm 1:1.8 D +AF-S Nikkor DX 55 -200mm VR 1:4 -5.6G ED + Lowepro fastpack 250 black + Sandisk Extreem III 8 Gb SDHC + LG 55LM960 + LG BH9520TW

• Ben de almıştım zırhı.
    O kadar da zor değil yani. Ama tabi bazı tomb'lar da uğraştırmadı değil..
  • Birçok sitede incelemeler var, kuş tüyleri, videolar ve bu heykellerin nerede bulundukları onlarda yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB93988F3 -- 18 Mayıs 2010; 8:07:00 >
  • bnde aldım o zırhı cok guzel bı zırh ama zaten zırhı alırken oyunun sonlarında oluyosun pek zevkli olmuyor iste üstünde yılan olan felan taslar var onları gerekli kisilere yerlestirdiğinde ''Altair's Armor'' altairin zırhını verior cok da ise yaramıor zaten oyunnun sonundasın ama gercekten süper bi zırh
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.