Şimdi Ara

Assassin's Creed 2 (ÇIKTI) (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
2
Favori
114.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ben oyuna yenı basladım ama ıngılızce olmadıgından oyunun basındakı desmond la lucy nın konusmalarını assassıns creed 1 den 2 ye gecerken hikayanın nasıl baglandıgını desmondla ezıo nun nasıl bı alakası oldugunu anlamadım anlayan bırı su gecıs hıkayayesını bı anlatırsa cok ıyı olur
  • Ulan şu oyunu bitiremeden makinem 3k gördü.Allah cezanı versin Micropsoft
  • yav assassin tombları sonra bi daha oynayamıyo muyuz çok zevkliydi oyunun en güzel görevleri assassin tomblar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fâti

yav assassin tombları sonra bi daha oynayamıyo muyuz çok zevkliydi oyunun en güzel görevleri assassin tomblar

DNA ya dönüp oynayabiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

Ulan şu oyunu bitiremeden makinem 3k gördü.Allah cezanı versin Micropsoft

makinan jasper diildi dimi biz korkmayalım en azından
  • Oyun malesef şimdi bitti. Fakat akan yazıların sonunda 100G alınca surat ifadem değişti
    Fakat oyunu %82 de bitirdiğimden dolayı oyun hala devam ediyor Buna çok sevindim. Şimdi geriye kalan ek görevleri tamamlayıp oyunu %100 tamamlayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdblack35 -- 13 Aralık 2009; 22:06:00 >
  • Uzun mızraklarla savaşmak çok zevkli bulun bi tane soykırım yapın hele askerin arkasından dalarsanız baya bi geçiriyo mızrağı normal kılıç gibi uzun mızrak ya da two handed swordleri satın alabiliyo muyuz yani ağır silahları şu öküzlerin kullandıklarından
  • quote:

Orijinalden alıntı: astronot94

quote:

Falcondu.1.5 yıldır kullanıyordum.Gözüm gibi baktım, havadar mekanlarda muhafaza ettim ama kader ağlarını ördü

• % kaç olduğumuza nerden bakıyoruz bi de posta güvercinleriyle aldığımız suikast görevleri heryerde var sanırım bi kaç kez yaptım sürekli çıkıyo yeterince çok mu baya var mı? Çok varsa çok iyi olur yav
  • assasins tombların neresi zevkli yav. kaç kere controlleri fırlattım yere. saçma sapan bi hareket yapıyor yere düşüyor bilmem kamera dönmüyor üst tarafa çıkamıyorum deli oldum
    ama güzel tabi yinede.
    bu arada oyun 10 numara olmuş. gerçekten başından kalkılacak gibi degil. biterse çok üzülücem
  • quote:

Uzun mızraklarla savaşmak çok zevkli bulun bi tane soykırım yapın hele askerin arkasından dalarsanız baya bi geçiriyo mızrağı normal kılıç gibi uzun mızrak ya da two handed swordleri satın alabiliyo muyuz yani ağır silahları şu öküzlerin kullandıklarından

evet zaten o deve herifleri halletmek için ya arkasına dolaşçan yada silahlarını kapacan...

yannız mızrakla bitirici vuruş yapınca herifin üstünde bırakıyo sonra tekrar alcam diye uğraşması kasıyor biraz :)

• quote:

% kaç olduğumuza nerden bakıyoruz bi de posta güvercinleriyle aldığımız suikast görevleri heryerde var sanırım bi kaç kez yaptım sürekli çıkıyo yeterince çok mu baya var mı? Çok varsa çok iyi olur yav

Oyunda % kaçta olduğunu görmek için: Options -> Stats -> Overall

Suikastlar bitmiyor nedense. Ben yoruldum ama arkası kesilmiyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: astronot94

quote:

Falcondu.1.5 yıldır kullanıyordum.Gözüm gibi baktım, havadar mekanlarda muhafaza ettim ama kader ağlarını ördü

geçmiş olsun kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: hdblack35

quote:

% kaç olduğumuza nerden bakıyoruz bi de posta güvercinleriyle aldığımız suikast görevleri heryerde var sanırım bi kaç kez yaptım sürekli çıkıyo yeterince çok mu baya var mı? Çok varsa çok iyi olur yav

Oyunda % kaçta olduğunu görmek için: Options -> Stats -> Overall

Suikastlar bitmiyor nedense. Ben yoruldum ama arkası kesilmiyor

Sağolasın bakayım bi ara

oo iyi bitmiyosa

• @ Fâti: villadaki kapıya baktın mı hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxBomb3rMaNxxx -- 14 Aralık 2009; 19:32:20 >
  • Ya , Assasin Tomb lardan topladığımız taşlar ile Villa'nın altında bulunan Altair Zırhını açamıyormuyuz? onları topladıktan sonra kilitler açılıyor diye biliyorum ben (2-3 tanesini topladım bir bir açılıyor kilitler) Burada UPLAY gerekior o zırh için demişsiniz?

Cape ile Zırh olguları farklımı yoksa?

Oyun Tek kelime ile muhteşem, Birinci oyunun tekdüzeliğine ramen ondan da acaip zevk almıştım. Konsept beni koparıyor sanırım...

Bu arada 1100 yılları ile 1400 yılları arasında Kale sisteminden açık plan şehir sistemine geçiş konuunda tartışan arkadaşlar; 1400 Lerde de hala kale mevcuttu bilginize. Teknoloji karesi ile doğru orantılı ilerlediğini düşünürsek, o zamanlar teknoloji pek te hızlı gelişmiyordu, Osmanlının yaklaşık 650 sene yaşadığını ve başı ile sonunda çok büyük teknlojik farklılıklar olmadığını unutmayalım. Başında da kale vardı sonunda da vardı :) Hatırlayın istanbul'un fethi 1453 'te pek tabi Kaleler mevcuttu... Tabiki kale yapmak oyun alanını kısıtlama konusunda etkili bir şey ama. Sadece oyun alanını küçültmek için oyunun konseptini ve zamanın gereklerini bozacak kadar salak olamazlar :) Sınırlı alan olmasına ramen hala çok büyük bence :) Süper yaw oyun...

• quote:

Orijinalden alıntı: serhanuygur

Ya , Assasin Tomb lardan topladığımız taşlar ile Villa'nın altında bulunan Altair Zırhını açamıyormuyuz? onları topladıktan sonra kilitler açılıyor diye biliyorum ben (2-3 tanesini topladım bir bir açılıyor kilitler) Burada UPLAY gerekior o zırh için demişsiniz?

Cape ile Zırh olguları farklımı yoksa?

Oyun Tek kelime ile muhteşem, Birinci oyunun tekdüzeliğine ramen ondan da acaip zevk almıştım. Konsept beni koparıyor sanırım...

Bu arada 1100 yılları ile 1400 yılları arasında Kale sisteminden açık plan şehir sistemine geçiş konuunda tartışan arkadaşlar; 1400 Lerde de hala kale mevcuttu bilginize. Teknoloji karesi ile doğru orantılı ilerlediğini düşünürsek, o zamanlar teknoloji pek te hızlı gelişmiyordu, Osmanlının yaklaşık 650 sene yaşadığını ve başı ile sonunda çok büyük teknlojik farklılıklar olmadığını unutmayalım. Başında da kale vardı sonunda da vardı :) Hatırlayın istanbul'un fethi 1453 'te pek tabi Kaleler mevcuttu... Tabiki kale yapmak oyun alanını kısıtlama konusunda etkili bir şey ama. Sadece oyun alanını küçültmek için oyunun konseptini ve zamanın gereklerini bozacak kadar salak olamazlar :) Sınırlı alan olmasına ramen hala çok büyük bence :) Süper yaw oyun...

eyw hocam açıklık getirdiğin için ki aynı görüşü savundum ben de
    ayrıca zırh olgusu ile cape olguları farklıdır
    cape üzerimize giydiğimiz pelerinimsi kıyafettir zırhı anlatmıyorum zaten

• şu u play playına acıklık getırıyım oyunu orjinal alanlarda ana menude altta u play var ona basıyoruz karsımıza e mail ve sıfre ekranı gelıyor onları gonderıyoruz boylece ubısoft u play den hesap acmıs oluyoruz ben yaptım u play menusune ulastım orda oyundakı u play ısteyen ozel yerler acılılıyor mesela arkadasın bırı vılla nın orda bı kapı u play ıstıyo demıstı bu sekılde u play hesabı olanlar o kapıyı actırıyor orjınal oyunun bıze sundugu bı hızmet
  • Arkadaşlar önceki sayfalara göz gezdirdim kabaca ama rastlayamadım, sorulduysa affola. Bu oyun için 1.6 fw mi gerekiyor ? 1.5 çalıştırır mı ?
  • bazi onemli mekanlarin rasimlerinin sol ust kosesinde kirmizi bi goz isareti var onlar truth manasina geliyo demi su video yu tamamlamak icin puzzle gibi seyler cikiyo bulunca
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.