Şimdi Ara

Assassin's Creed

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu seri nasildir ? Ben birincisini satın aldim okumaya basladiktan sonra devamini satim alacam ama peki nasil sariyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Psn ID: ahmtayd
  • ahmtayd kullanıcısına yanıt
    Bakin saygisizlik mertebei derecesinde bir cevap vermek istemiyorum. Ben okuyanlar nasil hoşlarina gitmis mi tek solukta mı okumuslar merak ettim de sordum. Ancak karşımda ki birisinin hiçbir neden yokken saygısizlik derecesinde bir cevap vermesi onun karakterini bir sorgulatma ihtiyacı hissettirdi ? Bilmem anlatabiliyor muyum ? Lutfen bir daha sadece bana degil herkese karşı bos cevap vermeyin.

Orijinalden alıntı: neworldgames

Bakin saygisizlik mertebei derecesinde bir cevap vermek istemiyorum. Ben okuyanlar nasil hoşlarina gitmis mi tek solukta mı okumuslar merak ettim de sordum. Ancak karşımda ki birisinin hiçbir neden yokken saygısizlik derecesinde bir cevap vermesi onun karakterini bir sorgulatma ihtiyacı hissettirdi ? Bilmem anlatabiliyor muyum ? Lutfen bir daha sadece bana degil herkese karşı bos cevap vermeyin.

Bir kitabı aldıktan sonra, kitap nasıl diye soran biri varsa karşımda sadece karakterini değil yanında bir de aklını sorgularım.

Aldığı kitap hakkında yorum isteyen içerikli bir mesaj boş konuşmak değilse ben bu forumda boş konuşan insan görmedim.
    Hele bir de bu boş konuşmanın üstüne gelen cevapları boşlukla yargılıyorsa karşımıza mutlak bir durum çıkar: boş olan sadece mesaj değildir.

Psn ID: ahmtayd

• Konu dışı ve tarzında ortamlar da takılan biri olarak şu seviyeli tartışma

Ve arkadaş haklı hocam artık almışsınız,herkesin zevki farklıdır sonuç olarak kötü dense okumayacakmısınız almamış olsanız alamama ihtimaliniz olabilirdi sonu olarak

Assassin's creed yardm.
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.