ASUS GTX760 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı 662 TL
Toplam : 1765 TL.
Bu fiyata en iyi F/P budur.
Hepsi alanındaki kaliteli en iyi parçalar.
En ucuz sistem bu mu en yüksek ayarda açan?
quote:
Orijinalden alıntı: _Darksiders_
ekran kartını 7870 e düşürebilirsin 470 tl o ondan da düşüğü olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat
quote:
Hocam ne kadar oldu bilmiyorum ama ben yine sormuştum BF4'ü kaldıracak en uygun sistem diye.Adam bir sistem önerdi 1400 tllik açar dedi medium'da.Bu Ac4'ün grafikleri bf4'ünkü kadar iyi değil ben bu iş nasıl oluyor anlamadım.Hocam sdn'deki sistem gereksinime göre söyleseniz tekrar
Önerilen İşletim Sistemi: Windows Vista SP veya Win 7 SP veya Win 8 (32 ve 64 bit versiyonları) Sadece 64 bit işletim sistemleri desteklenmektedir İşlemci: İntel Core i5 2400S @ 2.5 GHZ veya AMD Phenom II x4 940 @ 3.0 GHZ ya da daha iyisi RAM: 4GB ya da daha iyisi Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 470 veya AMD Radeon HD 5850 (1024 MB VRAM modeli) Sabit Disk: 30 GB boş alan
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat
quote:
Hocam ne kadar oldu bilmiyorum ama ben yine sormuştum BF4'ü kaldıracak en uygun sistem diye.Adam bir sistem önerdi 1400 tllik açar dedi medium'da.Bu Ac4'ün grafikleri bf4'ünkü kadar iyi değil ben bu iş nasıl oluyor anlamadım.Hocam sdn'deki sistem gereksinime göre söyleseniz tekrar
Önerilen İşletim Sistemi: Windows Vista SP veya Win 7 SP veya Win 8 (32 ve 64 bit versiyonları) Sadece 64 bit işletim sistemleri desteklenmektedir İşlemci: İntel Core i5 2400S @ 2.5 GHZ veya AMD Phenom II x4 940 @ 3.0 GHZ ya da daha iyisi RAM: 4GB ya da daha iyisi Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 470 veya AMD Radeon HD 5850 (1024 MB VRAM modeli) Sabit Disk: 30 GB boş alan
ya kardeşim bir ıkkına ıkkına açmak var birde rahat açmak var sadece oyun bazında bakma bu oyunu rahat açıyorsan güzel bilgisayarın vardır . illa son noktaya kadar en ucuz olsun mantığıyla bu iş olmaz bu ucuzcu türk mantığı burda işlemez.