Şimdi Ara

ASSASIN'S CREED ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu oyunun oynanabilir demo su gosterildi bir daha ses seda cikmadi.. Nedir bu oyunun akibeti bileniniz var mı acaba?

I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more
  • Eylül 2007'de geliyor hesapta ama yeni bir video ya da trailer yok uzun zamandır.
  • şahsen bu oyunun fazla şişirildiğini düşünüyorum, bence aynı splinter cell e benzeyen iyi grafikli kötü bi oyun olacak
  • en çok beklediğim oyunlardan birisi. Videosunu izlemiştim oyun içi videosu gerçekten mükemmeldi. Kalabalığın arasında yürüyüşü, monkların arasında kaynayıp görünmemesi gerçekten çok mükemmel. Ayrıca her yere atlayıp, zıplayıp tırmanabiliyor bu adam...

Mamba out.....

In seven days God created the world. And in seven seconds I shattered mine.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Assassin's Creed Shadows
    geçen yıl açıldı
    Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI)
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu oyun kesinlikle balon olmaz.. x360'ta gösterilen oyuniçi görüntüler muhteşemdi.Özellikle ana karakterin halk ile birebir ilişkileri,görev yaparken insanların arasına karışıp görevi sinsi sinsi gerçekleştirebilmek ve çevredeki her türlü alet,hırdavat,bina,kapı girişi,pencere çıkığı vs. şeleri tutabilmek kullanabilmek muhteşem birşey olacak.. 4 gözle bekliyorum
    I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more
  • quote:

Orjinalden alıntı: DuaLisT

Yahu ben bu oyun icin 360 almayı planlıyorudum , balonsa yatar o iş

ps3'te balon olmaz, o işi yatır sen ps3 al...
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.