Bildirim
assasin creed revelations!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Parayla alakası yok,haritayı çekip koyarsan birşeyler söyleriz -
tamam hocam öyle yapıcam -
quote:
Orijinalden alıntı: KAKÁ
Parayla alakası yok,haritayı çekip koyarsan birşeyler söyleriz
harita bu hocam
-
arkadaşlar yok mu yardım edicek ? -
Taaa en yukarda kitabin ortasinda unlem isareti olan yere gitceksin yani hideouta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: emrenass
Taaa en yukarda kitabin ortasinda unlem isareti olan yere gitceksin yani hideouta
hocam bende başta ana görev diye gidiyordum oraya ama onun görevleri hep aynı türdü yani atlayıp zıplayıp sonda assasin heykelinin önünden ir zamazingo alıyosun bitiyordu bende yan görev sanmıştım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: eakarvardar
quote:
hocam bende başta ana görev diye gidiyordum oraya ama onun görevleri hep aynı türdü yani atlayıp zıplayıp sonda assasin heykelinin önünden ir zamazingo alıyosun bitiyordu bende yan görev sanmıştım
Olur mu en önemli şey o hikaye açısından,hatta o zımbırtıdan 5 tane mi ne toplayacaksın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 8 Ocak 2012; 17:39:44 > -
quote:
Orijinalden alıntı: eakarvardar
quote:
Onları alıcan işte. -
teşekkür ederim yardım eden bütün arkadaşlara
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X