Şimdi Ara

Asrock Z87 Pro4 + Pentium G3220

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kırıkkale İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Appetite -- 9 Mart 2014; 1:48:53 >

• Hocam amaç baltalamak değil ama interntte kartın sıfırı 266 Tl ye var.Konu takipte eğer uygun fiyata gelirse talibim intel G serisi işlemcileri severim ucuz ve yüksek performans :D

http://www.ucuzu.com/anakart-c3128/asrock/z87-pro4-p148128249/
  • Nefrelius kullanıcısına yanıt
    Biliyorum ben de gördüm, 266 lira olan fiyatı havale ile indirimli olan fiyatı. Normal fiyat 281 lira kargosuyla beraber 290 lira. Ayrıca ben kesin 260 istiyorumda demedim, 260 düşünüyorum dedim, ciddi alacak olanlara bir iki bişey düşünürüz. Dediğim gibi siz düşündüğünüz fiyatı bana pm ile iletin, düşünürüm.
  • Tamam hocam şuanda düşündügüm fiyat ile düşündügünüz fiyat arasındaki fark biraz fazla oyüzden hiç konuşup baş şişirmeyim fiyat düşene kadar sezsizce takip edeyim :P
  • bence gd65 yada gd80 amd anakart al. yada birazdaha bekleyip fm2+ anakart al.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • wathercooler W kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler öneriniz için ama 970 chipset benim için yeterli şu anda. Ayrıca FM2+ soketin işlemcileride gereksiz pahalı bence. Mesela A10 7850K 510 lira. Onun üzerine 100 lira daha eklenip Core i5 4670k alınabiliyor. O yüzden mantıklı değil benim açımdan.
  • anakartın fiyatı yüksek kardeş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS H110M-K , İntel I5-6402P
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.