Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Asrock B450m pro4 Anakart .....Satıldı. Satın Al 18 Mart 2025 00:03 1 1 Asrock B450m pro4 Anakart .....Satıldı. Atx anakarta geçeceğim için satıyorum. Herhangi bir sorunu yoktur. Sıfır aldım kasaya taktım ve daha sökmedim. Güçlü mosfetlere sahip overclok potansiyeli yüksek bir anakarttir. Giriş seviyesi b450 li değildir. Güncel bioslu ryzen 5600 ile kullanıyorum. isteyene 32 ram ve işlemci ile verilir. Fan çıkışları boldur.1 cpu1 cpu pompa3 tane normal fan soketi vardir.1 tane nvme m2 ssd1 tane sata m2 ssdFiyat: 2000₺ dır. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Rize Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Asrock B450m pro4 Anakart .....Satıldı. [SATILDI] Corsair Vs550 Satıldı